Dobre som mu to napísala do správy?
Ahojte babenky, ženičky ...
Takto som svojmu priateľovi napísala do správy: Zlatko kedy by bolo možné stretnúť sa a porozprávať sa medzi štyrmi očami láska? Nejde o nič vážne, len najlepšie by bolo prebrať to normálne z očí do očí. Je to dôležité tak ako pre mňa tak aj pre teba. Potom mi daj vedieť láska.
Čakám s ním bábätko a rada by som mu to osobne oznámila, lebo cez správu mi je to také blbé. Obaja sme dospelí ľudia. Ďakujem za prípadne rady k tomuto, ak by bolo niečo treba pomeniť. Pekný večer baby, ženičky.
@lulaby1982 Nemám ambíciu meniť ti svetonázor, ale cítim potrebu ťa informovať, že deti sa na Slovensku naháňali so sekerami a nezriedka sa pri tom zranili/zabili aj za socíku. Aj pred socíkom. Ale je pravda, že ku psychiatrovi nechodili, chvála pánu Bohu 🙂
Alebo ctihodné pani manželky radšej manžela vo vani ubili žehličkou a potom rozštvrtili, napchali do cestovných kufrov a zakopali v lese. Nuž ale aspoň nebol rozvod 💛
V lepšej dobe ako je táto sa žiť nedá, lebo taká nebola. Možno boomeri v Amerike to mali v istých ohľadoch lepšie, ale čo sa týka Slovenska, je ozaj dobrá doba na plodenie detí. Priezvisko je irelevantné, i keď inak s tebou celkom súhlasím.
@heleninamama prebohaaaa, ak je to ona, tak zbohom...ved to je obavana hygienicka z MK, este pred tym nickom v tvojom screenshote mala iny, kde stale vypisovala, ze ju nechcu zobrat do kauflandu za predavacku, lebo vzdy na pohovore povie, ze ma vystudovanu hygienu a odradi ich to 😀 a 300sprav o absolventskej praxi na UP, naposledy pisala, ze ju prijali na vš, ked uz kaufland nevysiel 😀 a teraz taketo rozuzlenie 🙏😄
Ja mám len otázku. A keď chcete sexovať ( lebo tak dáko si prišla k tomu tehotenstvu🙈) to mu ako napíšeš... ???? To tiež si dávate stretko medzi robotou a prerabanim domu???? Či aj na to potrebuje súhlas rodičov.
princeznasevera.
Úprimne, fakt som zvedavá ako toto pokračuje.
@micinka158cisusa96 a to sa nestretávate pravidelne? To ako ste urobili to babo🤣, zavolaj mu ze ho chceš vidieť, a vybavene
@diewcatqoo 😂😂😂😂
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-ma-nechal-a-ja-cakam-jeho-dieta/ tak a zazvonil zvonec a rozpravke je koniec :-P
ona je neaka chora na hlavu a to myslim doslova https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zo-spravania-priatela-a-otca-mojho-dietata-zufala/
@evamarek77 nebude veru rozisli sa 🤷♀️
Toto je realny prispevok ci troll?
Aj na facebooku bola podla mna 😎
All the single lad…mothers….

obyčajnú (blbo napísanú ) SMS si musíš dať schváliť cudzími ženami, a ty chceš vychovávať dieťa?! No zbohom...