Dokáže nejakým spôsobom matka akceptovať ako žijem?
Zdravím, volám sa Alica, mám 27 rokov a pred rokom som sa rozišla po šiestich rokoch s priateľom. Od tej doby si svoj život užívam naplno, čo znamená že mám kamoša na sex a z času na čas si dám nejaké tie drogy a povedala by som, že konečne žijem. Ani počas svojho štúdia na výške som sa takto nebavila. Môj problém je matka. Je nejaký spôsob ako to vysvetliť matke tak, aby to dokázala akceptovať? Deti nechcem, frajera nechcem, mám super prácu a celkovo život, čo ma baví. Len ľudia v mojom okolí si myslia, že som sa spustila. Ako im vysvetliť, že až teraz som začala konečne žiť? Veď prácu mám a to čo si robím vo voľnom čase je predsa len moja vec. Ďakujem za vaše názory.
@michal3691 Presne tak, to si napísal fajn. Celé roky? To je koľko? A na začiatku si s tým nemal také problémy? A čo berieš? Ja len mäkké, čo je podľa mňa naozaj v pohodke, lebo na nich nevzniká závislosť. Robím to preto, lebo ma to baví. Tvrdé drogy by som neskúsila v živote nikdy, na to mám dosť rozumu.
@margarita a preco ano ?
@ivec16 v absolutnej hodnote zivot dobry nieje je to len znôzka starosti stylu praca , riesenie veci , uvazovanie , neustaly stres , nahananie sa za niecim . A hubarcenie , a pozeranie filmov moc na nalade neprida ak v pondelok treba obhajovat dajme tomu ekonomicke vynosy za kvartal , pripadne ine veci 🙂 Mozog nepusti riesi to analyzuje to , vola sa to zodpovednost ale clovek by rad vypol 🙂 Niekto to vie , niekto si mysli ze to vie , a niekto pride na to ze to vlastne nevie az kym si daco neda 🙂
@alicka90 a velmi ta,serie este ten rozchod. A chces aby to nikto nevedel a najma nie vadi a ex..
@michal3691
Čo ti ja viem? Porovnáam drogy legálne a ilegálne. Myslela som si že je to na prvý pohľad jasné.
UZ TU TIE DROGY VYSVETLILAAAA... NEBERIE TVRDE DROGY... kto si nikdy nezapalil a nepripil nech do nej hodi kameeeeennnnn
@michal3691 uz si si nieco dal?
S mamou by som toto štádium neriešila. Tiež mám pár divokých období za sebou, ale vždy som sa to snažila držať v tajnosti, nikdy nevieš kto to kedy vytiahne 😉
@ivec16 nedal sak zajtra praca 🙂 preco ?
@michal3691
mozno ma jej matka pocit, ze spravat sa v 27 ako v 17 tich je uz trosku nepatricne, a ludia, co stavaju svoj pocit spokojnosti na skvelej praci, ktora im zajtra moze z hodiny na hodinu skoncit, na volnych vztahoch, ktore mozu skoncit aj v sekunde, a na pocite, ze staci sa zhulit a je mi fajn.
ale ako som uz pisala, asi som zo starej skoly, ze pre mna moj zivot musi mat aj nejaky vyssi zmysel.
@margarita no lebo manzelstvo sa konci az po sude... A deti budu pri tvojej sukni navzdy
@michal3691 len ci ma zmysel viest debatu ;)
Zajdem do extremu, predstav si, ze sa dozvies, ze si tvoja mama zacala uzivat s kadekym a pritom si sem tam nieco supne, lebo vsak je to parada, zit si zivot bez starosti a zodpovednosti... popritom sa kadetade pochvali, lebo ved vynasla patent na dokonaly zivot...pride ti to uplne ok? Nepozastavis sa nad tym?
@nelinka2009
mozes mi odcitovat prosim, kde ja pisem o detoch a manzelstve?
vyjadruj sa prosim Ta, k teme, a k tomu, co kto napisal. najma ked sa vyjadrujes ku mne. vdaka.
😎
@sedem ale ved spava len s jednym tak ako vy vsetky tu 😁😂
@margarita som sa vyjadrila k tvojmu prispevku... Je mi luto, ale si jedina co nepochopila
@alicka90 keď ty nevidíš problém, tak škoda písania. Červený diplom je fakt ukazovateľ tvojich hodnôt. Nevážiš si samu seba, v tom bude problém.
Tak ako to tu jedna už napísala, je mi jedno, keď niekto takto žije, ale ak by tak žila dcéra veľmi by ma to sklamalo. Ja nepotrebujem aby dcéra skončila uni. s červeným diplomom, ja chcem aby poznala svoju hodnotu, vážila si svoj život a zdravie a nemusela sa raz hanbiť za svoje správanie a činy
@sedem sak pracu ma aka nezodpovednost ? A keby neboli starosti treba relax ?
@sisaka ma take obdobie ... To neznamena, ze si nevaxi samu seba, ale ze sa hlada momentalne.
@michal3691
s tym, co si napisal, mozem len suhlasit.
v kazdej dobe je idealne ak Ta tesi to, co robis.
ale potom je to o tom, ze ak jej vadi, ze inym to vadi, tak ju to mozno az tak celkom ze uplne nebavi ale nieco si tym dokazuje.
@michal3691 Ona sa ale pýta na svoju mamu. A tam, ako som už bola obvinená, "hrotím" s oným. S kriminálom. Takže okrem toho, že sa jej mama pravdepodobne bojí o jej zdravie, tak sa asi bojí, že ju niekto prichytí a bude riešiť. Takže je tam o jedno riziko navyše. Ja neviem, je fakt také ťažké vžiť sa do kože mamy, ktorá sa bojí o svoje decko? Ak by to bolo moje decko, tak sa asi pototo od strachu.
@mimla otazka je, ci zakladatelka chcela, aby ste sa vcitovali do jej mami
@nelinka2009 pozri, mne osobne je to jedno, pytala sa, chcela pocut nazor...vyjadrila som sa a tu končím...nejdem súdiť ani hovoriť, ako by mala žiť, každý na to musí prísť sám 😉 to, že to vyhovuje jej je ok, to, že tým ubližuje najbližším, ok nie je...obcas je fajn brat ohľad vramci moznosti aj na iných... 😉

@mimla ty si ten svoj dokatovala vtefy ci az potom niekedy?