icon

Dokáže vzťah prežiť, ak nezvládam ďalšie pokusy o dieťa?

21. sep 2024

Som zúfalá, minulý rok som bola tehotná, skončilo to MA. Teraz som na začiatku tehotenstva a zas som začala krvácať. Cítim sa hrozne, neviem prečo sa to deje. Hematológiu mám v poriadku. Možno mi nie je súdené mať deti? Dokáže vzťah prežiť aj keď uz nezvládnem ďalšie pokusy o dieťa?

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
21. sep 2024

Určite, veď manželstvo je v dobrom aj zlom. Nie všetko v živote vyjde, ale ste dvaja a spoločne životom kráčate, povzbudzujete sa. Práve o tom je láska.

snehulak77
21. sep 2024

Samozrejme. Aj vy dvaja ste rodina. Môžeš pomôcť s detičkami v rodine, zobrať možno synovcov, netere na výlet, víkend. Budeš mať vyžitie s detičkami, pomôžeš blízkym a budeš sa cítiť viac naplnená pomocou. Ber to tak, že aspoň máte viac času na váš vzťah. Lubte sa a nič si nevyčítaj ❤️

thereisabear
21. sep 2024

A máte za sebou nejaké vyšetrenia? Hematológiu?

martinkatinka
21. sep 2024

Dokaze. My sme sa snazili este pred svadbou... Vedeli sme, ze to bude tazke... Ja som to v podstate vzdala. Muz ma napriek tomu poziadal o ruku. A dva tyzdne na to som zistila, ze sa predsa len podarilo. Tehotenstvo som odlezala a vzali sme sa az ked sa maky narodil... Moj muz hovori, ze by si ma vzalaj tak, aj ked vedel, ze sa mozno nikdy nepodari mat dieta.

3princezne
21. sep 2024

Neda sa na to takto pozerat. Vela vztahov zas neprezije preto, lebo dieta praveze pride a vztah to neustoji.

lucka_ke
21. sep 2024

tiež som 2x potratila a vydržali sme spolu, štítnu žľazu máš v poriadku? ja som potom brala hne´d od začiatku tretieho tehotenstav Duphaston a ešte niečo už si presne nepamätám a podarilo sa, držím palce!

barka1
21. sep 2024

Samozrejme, hlavne v minulosti bolo dost bezdetných parov. Závisí to od vašho vztahu a od toho, ako velmi obaja tuzite po detoch. Ak je to pre partnera priorita, nemusí to ustáť.

butterflyeffect
21. sep 2024

My sme prezili viac ako 5 rokov snazenia o dietata, boli lepsie a horsie dni, upevnilo to nas vztah, ustali sme to s tym ze budeme stastni s dietatom ale aj bez neho, nakoniec som momentalne tehotna a sme stastnejsi ako nikdy predtym.

lucka_ke
21. sep 2024

@butterflyeffect my 17 rokov kým sme mali dieťa

osky
21. sep 2024

To zalezi len na tom,ake velke je puto,ktore vas spaja.
Ved kolko je bezdetnych parov?
To akoze by sa koli tomu mali vsetci rozist?
Ved vztah bol o nas dvoch.
Deti su nam dane na chvilu,a zas je to o nas dvoch.
Ja casto vidim situaciu,kedy prave po prichode deti do vztahu,sa to zacne rucat,mnohi to neustoja.
Alebo naopak,zena zacne zit len pre deti ,chlap na vedlahsej kolaji a ked deti vyletia z hniezda,oni dvaja uz si nemaju pomaly cp povedat ..

Som bezdetna.
Nie je to ideal.
Do 40 som vyplakavala po kutoch...
Potom sa vo mne akoby nieco pohlo a uvedomila som si,aka som blba
Ved zivot je kratky a napriek vsetkym starostiam aj krasny.
Stastie je trochu aj rozhodnutie.
Rozhodla som sa byt stastna.aj bez deti.
Ved sme boli spokojni aj slobodni,aj pokym som neotehotnela...
Preskakali sme vselico ohladom potomstva,a ustali sme.
A poviem ti,ze prave to trapenie nas este viac zomklo.

Ja ta chspem.
Vzdy ked dieta odchadza,ty krvacas,nemozes nic robir .. vzdy je to hrozne.neda sa ostat kludny.

Ale koli tomu sa neruca cely svet.
Daj si cas na oddych,a ked budes ty sama chciet a moct,skuste znova.
Netlac na pilu.
Hlavou mur neprerazis
Aj bez deti vyjde slnko.
Aj bez deti mozete mat krasny zivot

matullienka
21. sep 2024

Pozri ja mám za sebou 7 tehotenstiev a len 2 deti. Pokiaľ je vzťah silný ustojí všetko, dôležité je aby partner stál pri tebe. Urobila by som na tvojom mieste všetky možné vyšetrenie, hematologiu, endokrinologiu, reprodukčnú imunologiu. Držím palce

anketkarka
21. sep 2024

Joj, prečo pochybuješ o manželovi? Potrebuješ od neho cítiť oporu. Obaja asi veľmi chcete bábo, ale on by mal byť tá emočná opora a ustáť to aj v tehotenstve aj v rodičovstve. Ak o ňom pochybuješ, tak ako mu môže veriť bábo, že vám bude oporou?

michaela329
21. sep 2024

My sme prežili 11 rokov snaženia, IVF, prípravu na adopciu, jednu včasnú a jednu neskorú stratu bábätká...nebolo to ľahké. Ale však o tom je život. Prídu aj krajšie dni, uvidíš.

katkazuz
22. sep 2024

Nie celkom odpoved na otázku- šesťkrát tehotná, dve deti. Aj ja som mala hematologiu a ostatné výsledky v poriadku, napriek tomu som si pichala Clexane a brala anopyrin od začiatku až takmer do konca.
Držím palce 🍀

mantilka
22. sep 2024

Hovoríš o priateľstve alebo manželstve? Ak je to iba priateľ tam je to otázne...v manželstve je väčšia šanca, že prekonáte aj toto.