icon

Dokážete pokojne spať, keď sa pohádate?

24. nov 2021

Môžete pokojne spať keď sa s niekým pohádate? Nemyslím s manželom, skôr širšia rodina. Napr. Keď sa nezhodnete so sestrou, alebo mamou. Keď vám švagor navrhne aby ste šli na Vianoce k svokrovi, no vy proste nechcete chcete byt doma a on sa nahnevá. Ako sa obrniť? Aby ma to netrápilo, manžel s tým nemá problém no ja stále…a dlho sa tým viem trápiť, že som im mala radšej vyhovieť atd.

marhulka13
•
24. nov 2021

U nás je to naopak, ja sa otrasiem a idem ďalej. Manžel to znáša horšie.

ankare
•
24. nov 2021

Áno, hlavne večer nad tým rozmýšľam a nedá sa mi spat.

ariannazara
•
24. nov 2021

Jasne tiež ma to trápi ved sme len ľudia mame pocity.

martina1201
•
24. nov 2021

Záleží od toho s kým a prečo sa pohadam. Ak je to banalita spím pokojne ak je to vymena názorov a zasahovanie do môjho rozhodovania a snaha donútiť má urobiť niečo čo iny cce tak ma to trápi, ale snažím sa to hlavne večer vytesniť z hlavy..... Niekedy je fajn vedieť povedať nie a stať si za tým. Však ak nechcú aby svokor bol sám nech za ním na sviatky idú oni alebo nech si ho berú k sebe....

zuzikak
•
24. nov 2021

zalezi na tom ako velmi je ten clovek blizky a ako som ja presvedcena o svojej pravde. Ak nechcem ist na vianoce k svokrovcom, svagra by som mala u prdele. Ak by to vsak bol moj brat alebo sestra, uz by ma to mrzelo viac. Je to tvoj cas a tvoje vianoce nie ? Svagor ti nema co rozkazovat. Ak sa zacnes na to pozerat takto, bude sa ti aj lahsie spat. Ak to manzela netrapi a je to skor jeho rodina...preco by si mala vyhoviet ak si o tom neni presvedcena. Takto ta bude trapit milion veci a utrapis sa zbytocne.

whatever1
•
24. nov 2021

Svagor ti nema co diktovat ako mas travit sviatky. Ak sa na teba kvoli tomu nahneval, svedci to o tom ze nie je normalny. Jedine co by jeho prehnanu reakciu ospravedlnilo, by bolo ak by sa svokrovi zistila smrtelna choroba a boli by to jeho posledne vianoce.

vanda323
•
25. nov 2021

Nedokážem, preto sa nehádam. Radšej som ticho aj keď sa mi čosi nepáči

nikolka1986
•
Odpoveď bola odstránená
•
martinenka886
•
25. nov 2021

Akoze spat ano, ale zaspava sa mi vtedy ovela tazsie, tiez ma to vie tak rozhasit, nic prijemne no.

jana_eyre_2
•
25. nov 2021

Mňa udalosti až tak netrápia večer keď idem spať, nejako si to viem v hlave upratať aby som nebola sklamaná.. ale vždy ráno okolo 4-5 sa potom zobudím s hrozným pocitom, nedokážem už zaspať a rozoberám si to v hlave, aj si argumentujem tým čo som v sebe večer uzavrela ale nepomáha to.. proste po spánku mám väčší stres ako pred ním..

ayanamirei
•
25. nov 2021

a preco by si im akoze mala vyhoviet, ked ty chces nieco ine ? tak ako sa rodina nasrala, tak ich to prejde a ked neprejde, nuz ich problem... jediny kvoli komu neviem zaspat po hadke, je manzel 😉