Domáce násilie. Čo môžem očakávať ďalej?
Ahojte
Včera sme sa z mužom pochytili a udrel ma..udrel ma zo zadu po chrbte (dosť silno)neraz už po mne niečo hádzal ,rozbíjal ..je nervák a nevie sa ovládať
Sme spolu xxx rokov ,ale toto by som od neho nečakala .
Vždy takto reaguje keď si dovolím povedať že som unavená zo všetkého, všetkého mám dosť.
Som na materskej,máme malé dieťa.S dieťaťom pomáha minimum.
Také že bežná starostlivosť o dieťa nehrozí,jedine sa pohrá trochu ,občas ponosi..Ale vlastne jediná zábavka z jeho strany je pustenie tv ,inak sa hrať nebude .. učiť niečo atď.Ja nemám kamarátov,rodinu .. nikoho..Celé dni sme doma ,len prechádzka..obchod.Ospravedlnil sa ráno ale ja som tá zlá..ako vždy.On je svätý, dokonalý.... vždy za všetko môžem ja ..Veľa krát si nemôžem povedať názor lebo mám byť ticho alebo tak ...som smutná a toto mu veru neodpustím
No zamýšľam sa ,čo mám od neho čakať?že teraz pri každej hádke má bude otĺkat?budem len držať hubu aby bolo dobré lebo dostanem?toto som od neho ozaj nečakala.
Dufam, ze mu na "dalej" uz nedas prilezitost, zbalis sa a zmiznes.. ci chces nechat bit seba aj dieta?
@anonym_autor zbierat dokazy, ist lekarovi, potom smer policia, dieta do starostlivosti, rozvod, rozchod.
Nič nedaj poznat na sebe, nevyčitaj. Pripravuj zadne vratka kam pojdes (k mame, rodine, utulok), peniaze na prežitie.
Pozri si serial Služka na netflixe. Prešla si tym istym. Pomože len utek (ale s rozumom)
@anonym_autor a pred svadbou nervák nebol?
Predtým ako sa narodilo dieťa nervakom nebol, bol stelesnením dobroty a lásky.
A zas ďalšia čo nemá kam a nemá úplne nikoho.
Ja by som nič nevracala, dostala som potom čo sa do mňa zmestilo a bonus ešte, že neprestal ani keď som už bola na zemi.
Je to hovado, volať políciu keď nemáš kam isť, oni mu to vysvetlia lepšie.

Ja už iba čakám na radu, ze íst za kňazom, či manželskej poradne a poprípade ho neprovokovať. Nejaká anonymná Trúbka to vypniť musí.
@enmery si zabiláááá