Dovera v manželstve
Áno neviem ako to poriadne opísať ale mám problém s dôverou k môjmu mužovi...stalo sa to asi pred rokom , ja som to aj v nejakej skupinke asi opisovala ..ako nepodviedol má áno nič , dokonca ani neoklamal ale niečo sa vo mne zlomilo ja neviem ...a možno to je veľká sprostosť , vzhľadom na to že sa ani poriadne nič nestalo ...
Mali sme chorého psa , odišli mu obličky ( člen rodiny, žiadny živý zvonček), každú chvíľočku musela von , aj v noci ,kto mal takého psa vie, kto nie radšej nezazit ...a máme dve malinké deti , pred rokom to jedno nemalo ani rok a je strašné strašné náročné dieťa ..vstáva od malička 4:30 Max 5:00...obe deti mi veľmi plakali , samozrejme pes každú chvíľočku von , a môj muž išiel piť so susedmi , ho pristavili...napísal mi že príde zachvilocku, aby som sa nebála ..vedela som s kým je , kde je ...ale zúfaly človek ,robí zúfalé činy (tak sa to hovorí?)..malý reval celý večer, noc..o 1 ráno som mu začala vyvolávať , písať nech príde že potrebujem pomôcť..on vedel že mu volám nezdvihol...o 3 ráno zúfalá skoro s plačom po 20 zmeškaných hovoroch a asi 5 správach som šla pre neho aj so psom ktorý potreboval ísť každých 15 minút von..vedela som že mám asi hodinu na spánok...v očiach susedov som sa strašné ponizila ...jeden potom rozprával s mojím mužom že sa k nemu chovám ako k handre...mňa to dorazilo , ja svojho muža takmer nepotrebujem..o deti sa starám , o psov , všetko sama..po nočnej si môže spávať celé dni ...dokedy chce ..nákupy všetko si riadim sama .ale vo mne sa tým niečo zlomilo , tým že som ho potrebovala a nezdvihol...susedovci deti nemajú , nemajú zvieratá ..ale on sa má ani nezastal ...snažil sa mu to akože vysvetliť že som mala problémy doma , ale nič iné...a hovorí mi že ma nemajú zato radi lebo som pre neho prišla...on ani neprizná že najväčšiu chybu v (mojich očiach) spravil on...že má nezdvihol...vedel že mám problémy...
@cicikmicik po susedoch by ma nol prd nazor..a manzel ked je taky negramotny ze nievie ze ti treba pomoct..tak klobuk dole pred nim aky je egoista..ty sa chodis s kamoskami zapijavat? Sa ho opytaj..manzelstvo nieje vazenie ale ani materska..chod vyventiluj sa aj ty..nemusi chodit len on..daj mu dietky a hajde vyvencit sa😊
@cicikmicik možno si mala zavolať jeho rodičom, nech ti prídu pomôcť, keď ich syn pije do noci do susedmi.
@cicikmicik prečítala som si tvoje odpovede a tiež si myslím, že by si nemala všetko zaňho robiť. Ohľadom toho incidentu, nechápem prečo sa susedia urazili. Keby sme my pili s otcom dvoch malých detí a manželka by preňho prišla, hanbila by som sa ako pes. Nemám rada takýchto ľudí a nestýkam sa s nimi. Veď sa muža spýtaj, či by sa mu páčilo, ak by si sa chovala ako oni. Pozvi ich k vám a pi s nimi do tretej v noci. Potom budeš za super kamošku...ale či aj za super matku a ženu? A keď ti vynadá, z vážnou tvárou sa naňho pozri a povedz, že to bolo naposledy. Nevyhrážal sa, nenadávaj mu. Ak to zopakuje, prestaň mu variť a prať. Nikdy by som to netolerovala, nikdy. Ak budeš rozhodná, začne sa k tebe inak chovať.
@cicikmicik Kedy naposledy si bola ty s kámoškami na "káve" ? Nechaj mu deti a choď, príď o tretej ráno a keby kvákal, že deti revali a podobne, tak by som mu šplechla do ksichtu, že nech si k tomu domyslí ešte chorého psa....Načo vlastne mal deti ? Chcel vôbec deti ? Lebo evidentne má v riti celú rodinu...O deti sa postaráš, navaríš mu, operieš mu, ožehlíš....ešte mu aj šušku otrčíš (prepáč za výraz), takže pánko je spokojný a vysmiaty a jediné, čo ho trápi, sú susedia, že ako sa na neho....chudáčika...pozerajú :(
@cicikmicik opis prosim ta situaciu ked si po neho prisla. Ako si sa spravala?
Podľa mňa je to jedno ako sa správala. Mal reagovať hneď na prvý telefonát, či ho rodina nepotrebuje, pretože majú malé deti a hocičo sa môže stáť a už dávno mal byť doma a v lepšom prípade spať alebo v horšom, postarať sa spolu s manželkou o deti, keďže bol problém a ona chcela, aby sa podieľal pri starostlivosti o deti a psa. Každý slušný chlap by sa tak zachoval. Je iné, keď je žena sama na detí, pretože muž chodí na nočné alebo pracuje mimo domov. Ale toto bol z jeho strany cez čiaru. Aj keby ziapala neviem ako, mal si uvedomiť a jeho kamaráti sklopiť uši . Ale vrana k vrane sadá.
@0kristina0
@katkati
Nekricala som , bola som nahnevaná , došla som tam strapatá ,unavená s tým chorým psom a poprosila som ho nech ide domov že malý plače...sklopil uši a išiel..a potom mu sused povedal ako som ich všetkých sklamala atd lebo som ich nepozdravila a nenechala ho pit.ako je pod papučou...už som tahala takmer 24hodinovku ,ja som si vôbec neuvedomila že som ich nepozdravila...avšak keď ma pozdravili ,odzdravila som ...ich nasralo že som nepozdravila prva
@cicikmicik jasne, ze urobil chybu aj tvoj chlap ale ja si myslim, ze zbytocne to nafukujes a kvoli takejto sprostosti u teba stratil doveru? To ako fakt? Ako dlho ste spolu? Mam pocit, ze ste si este nic nezazili.
@katkati podla teba je to take strasne previnenie aby mu zena prestala doverovat? Ano, muz jej mal telefon zdvihnut ale tak stalo sa, stavaji sa jorsie veci v zivote. Toto je podla mna uplna hlupost a navyse uz rok stara.
@0kristina0 áno možno máš pravdu a určite sa stávajú aj horšie veci ...možno to mám spojené s tým psom .že som sa akurát dozvedela že ju musím dať utratiť, to bol clen rodiny,to nebol len pes , a ťažko mi bolo,dva týždne som prerevala , a akurát keď som ho najviac potrebovala tak vtedy sa nedostavil...
@panelacikova ako kedy...asi ako v každom druhom manželstve ..ale už odvtedy mám problém mu veriť , sklamal má velmi...niečo sa tam vtedy zlomilo, či to mám tak zafixované s tým psom alebo čo
@cicikmicik Ach, to mi je veľmi ľúto, stratená dôvera sa ťažko hľadá, hlavne keď si tvoj muž mysli, že je v práve.
Verím, že to ustojite, hadam si manžel uvedomí svoju chybu, skús ho niekedy nechať s deťmi samého pár hodín, možno pochopí...

@wetsel on jednoducho doteraz nepochopil, prečo pre neho prišla. Veď sa predsa nič také nedialo. On nevie čo je to uspávať dieťa, do toho chodiť každú chvíľu zo psom, lebo to nezažil. Môj by bol u susedov max polhodinu a utekal by domov pomôcť, lebo vie, čo je to za robotu