icon

Dovolenka bez telefónu

24. mar 2023

Prosím vás aký máte na toto názor , ideme ako rodina na 10 dní na dovolenku, a môj manžel dnes vraví že si dáme telefóny do trezoru a že nesmieme byť telefóne. Že to bude detox . A že keď budem na telefóne že mu preplatim polku dovolenky . (Máme rozdelené financie ) áno nie je to správne ja viem , hold ale tak to je . A teda ako by ste reagovali ? Neviem či to iba ja preháňam ,ale celkom sa mi nepáči tento prístup cukor a bič .

Strana
z3
mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
25. mar 2023

@autorka nesla by som s nim na nijaku dovolenku.
Predpokladám, ze si natoľko inteligentná, ze by si ceky den nebola na dovolenke zavesená na mobile. Nech je to medzi vami akokoľvek, nie som pes aby mi niekto prikazoval, co mam robiť a co nie...
Plus porozmyslala by som nad ukončením takéhoto "vztahu" so spolubyvajucim

lucik194
25. mar 2023

pokial budes pisat anonymne nevidim dovod Ti odpovedat .....

sim10
29. mar 2023

My sme sa takto vzájomne dohodli a nič lepšie sme pre nás nemohli urobiť 🙏 mobil sme brali iba občas na fotky,inak stále na izbe v trezore. Venovali sme sa jeden druhému, pozerala som sa z lehátka na more nie do mobilu ako tí okolo mňa. My máme aj také pravidlo keď sme vonku kdekoľvek , alebo na výlete, mobil používame len minimálne. Snažím sa viac užívať prítomnosť. Možno aj tvoj priateľ chce aby ste boli viac času spolu než na mobiloch. Len škoda že ti to navrhol ako keby vyhrážkou.

Strana
z3