icon

Dovolenka so švagrovcami sa zmenila na nočnú moru

4. júl 2024

Ahoje, nejdem si tu ani tak po radu ako skor sa vyzalovat.. muzova sestra s jej manzelom do nas uz 5 rokov hucia ze by sme mohli dat nejaku spolocnu dovolenku aspon na par dni, lebo s kazdym s rodiny chodime ( moja sestra, muzova sesternica s muzom, svokrovci) len s nimi sme ešte neboli nikde..tak reku ok tento rok sme teda suhlasili a ešte vo februari sme objednali v tatrach na 4 noci taky pobyt ze aj s detmi. Dovolenka sa konala minly tyzden od stredy do nedele sme mali zaplateny pobyt..Tesili sme sa lebo tam v okoli bolo aj dost vela atrakcii pre deti, vyslo nam aj pocasie, ze teda pochodime toho viac, hned po prichode do penzionu svagrina zahlasila ze oni su unavení z cesty ( cestovali sme hodinu) a prisli sme tam o trete..ze dnes isto nikam nepojdu len na veceru, hovorime si ok, my sme sa boli aspon s detmi prejst po okolí, svagrovci cely cas zalezeny v izbe..vysli z izby az o pol siedmej v case vecere..pri veceri sme sa dohodli ze pojdeme na druhy den na vylet do LM aj do zoo aj do toho obrateneho domceka, hned rano ako sme sa zobudili este pred ranajkai pise svagrina ze ju boli brucho a ze svagor sa tiez neciti dobre ze nikam nejdu..tak ok najedli sme sa zbalili deti do auta a vyrazili sme sami..vratime sa svagrina na izbe s detmi pytame sa kde je svagor..ze tu nedaleko ma jeho kolega mensiu chatku ze je tam spartiou tak zavolali aj jeho a isiel tam..tak volame aspon ju s detmi nech idu trosku vonku s nami,,ze nejdu lebo pocasie je o nicom..bolo pod mrakom alebo neprsalo..svagor sa vratil az ked bol cas vecere samorzejme opity jak delo...to bol stvrtok..v piatok sme chceli ist dakde na kupalisko s detmi ..volame samozrejme rano svagrovcov..nieee lebo svagrovi je zle.a svagrina ho nechce nechat sameho. ..takze nemozu ist ..tak zas sme len povzdychli zobrali nase deti ( ich deti cely cas na tablete v izbe alebo pozerali telku)..a isli sme..vratili sme sa az podvecer..svagra zase nebolo ( zas na chatke u kolegu) svagrina sama s detmi na izbe isli sme potom vsetci na veceru svagor sa vratil okolo pol noci totalne namol, vykrikoval a vyspevoval na cely penzion, klopal tam na dvere inych hosti..no proste uzas..na druhy den rano v sobotu svagrina zbalila seba aj deti, a prisla nam povedat ze jej muz je totalne rozbity po vcerajskku na posteli ze nam ho tu nechava a ide s detmi prec..ze ho mame doviest...ze ona s nim v jednom aute nepojde..svagor celu sobotu prespal..viackrat sme ho boli kontrolovat ..na druhy den rano v nedelu sme mali odchod o deviatej svagra zas nikde..nedvihal telefon, cakali sme ho tam ete v restauracii tri hodiny..volali sme svagrinej ta povedala ze ju to netrapi ze je isto na tej chatke a tam sa oziera..my sme mali ešte na nedelu vecer pozvanu navstevu lebo muz mal meniny prisli gratulovat..svagor sa potom objavil resp. dotackal brali sme ho teda do auta, ešte sme museli samozrejme za nich doplatit ubytovanie, lebo doplacalo sa az na konci, a svagrina svagrovi nechala len 20 eur..samozrejjme zatial sme peniaze od nich ešte nevideli..svagra ešte dostat doma z auta to bolo nadludsky vykon a dopratat ho na 4 poschodie bez vytahu k nim...uz nikdy nikdy s nimi nikam..

martinkatinka
4. júl 2024

Mohli ste si aj pozicat auto od svagrinej a ist dvoma... Ale zas chapem, ze v tom strese vas vela veci nenapadlo. Kazdopadne, aspon vy ste nesedeli na izbe, hoci vam tu dovolenku riadne zneprijemnili.

autor
4. júl 2024

@martinkatinka ja nemam vodicak

jajanka31
4. júl 2024

Ja trochu nerozumiem svagor je tvoj brat? Ja by som sa urcite o manzela mojej sestry nestarala a uz vobec nie o manzela sestry mojho brata. Keby mal nehodu a potreboval by pomoc ok ale ze sa ozerie a pani milostiva povie ze ona s nim v aute nepojde? A pred oltar s nim isiel kto? Ja by som jej povedala ani ja s nim v aute nepojdem a uz vobec s nim nepojdu v aute moje deti. Nepotrebuju na toto pozerat. Tiez by som ho nechodila kontrolovat. Preco si ja mam kazit dovolenku pre ozrana. Inak stale pises ze ste boli 5 nemohli ste vziat neter na kupko lebo by sa nezmestila ale svagor sa uz zmestil. Tak tomu nerozumiem tiez..

autor
4. júl 2024

@jajanka31 vysvetlila som ze preco sme nemohli..matka malej s tym mala problem ze nebudeme vediet ju v aute priputat a boji sa ju tak pustit..

mariska1989
4. júl 2024

Tiež sa čudujem že ste si robili s ním starosti . Keď jej to bolo jedno vám to mohlo byť 2 x jedno . A ešte doplacaty za ich izbu . 🙈🙈🙈 A keď nedali treba jej poslať účtenku že ste doplácali že by bolo dobré sa vyrovnať

jajanka31
4. júl 2024

@jajanka31 oprava: manzela sestry mojho manzela

ahhola
4. júl 2024

Tak to mas za sebou, dalsua dovca s nimi uz nebude. Vo februari este mohki byt ok, ako manzelia, z 5 mesiacov sa bud nieco stalo, alebo sa len rozpil ako duha. Tak muzova sestra vie, co ma doma, chalan mak tablet a malu ste mohli bravat zo sebou... Malo to glogloglo nejake dozvuky, vyvodenie nasledkov u nich?

autor
4. júl 2024

@ahhola pokial viem tak nie,muz ich videl vcera v obchode a boli uplne v pohode vraj

autor
4. júl 2024

ale svagrina je zas ten typ zeny co keby ju muz aj prefackal a na druhy den pride s cokoladou tak mu hned odpusti a hodi sa mu ešte okolo krku

ahhola
4. júl 2024

Tak len zla konstelacia hviezd 😅
Nepopytal manza ten doplatok, ked boli v takej pohodke?

jajanka31
4. júl 2024

Mala si jej povedat ked sa vasa mala nezmestila na kupko a bol s tym problem ako do auta chces zmestit velkeho chlapa.. ja by som ho fakt nebrala a mohli by sa urazit do smrti neznasam ozranov. Inak kolko im dovolite tolko si dovoluju. Ja by som im asi uz 1. Den povedala ze vas volali a teraz su len na izbe..ale asi tvoj brat je k sestre velmi ohladuplny ale ja by som nebola. A este tolko zaplatit ved vas to muselo stat aj 1000. Ja by som jej napisala mail alebo co ze vas volali na dovolenku a bola strasna. Ze to ste kludne mohli ist sami alebo s niekym inym, ze viac uz s nimi nepojdete a ze tu je cislo uctu... dovi dopo

jajanka31
4. júl 2024

Tak v com je problem mal jej doniest z chaticky cokoladu a mala ho brat domov ona..

tiezjedna
4. júl 2024

@autorka no vaša blbosť, že sa ohliadate na jeho hanbu. Švagrinú to netankovalo ani trochu... Ja by som sa na neho zvysoka vy..la, nechala ho tam a rozhodne neplatila ich ubytovanie. Je to obyčajné sprosté prasa a švagriná hlúpa ženská.

michelle567
4. júl 2024

Tiež nad vami žasnem, uznáte že malú nemôžete vziať pár km na kúpalisko do auta lebo sa nemá ako pripútať atď a tvojej švagrinej nevadilo že keď budete musieť brať jej ožrana tak niekto z tvojich detí sa tiež nebude mať ako pripútať a že sa bojíte tak cestovať? A to cesta domov bola asi dlhšia ako tam v okolí na kupko. Keby ste dostali pokutu kto by ju platil. Nesúhlasila by som s týmto jej nápadom hneď v sobotu ste sa mali ohradiť a rovno sa aj dohodnúť, že nech si to teda aj vyplatí keď už odchádza. Určite by som tie peniaze od nich pýtala

teki1
4. júl 2024

O dcéru nepripútanú sa bojí,ale ožratého muža kľudne nechá na chate a ide si veselo domov? A vy sa máte postarať? Nech ide taxíkom k žene a nech si ho zaplatí.

autor
4. júl 2024

@michelle567 ale ona s nami nediskutovala tu sobotu ona rano zaklopala ze je zbalena a ide s detmi domov a nechava nam tam svagra..a zabuchla dvere a isla prec..kym sme sa stihli spamatat ona uz nasadala do auta..to nebolo ze sa prisla poradit alebo nas o nieco poprosit len oznamila a isla domov..tam nebol priestor sa nejak s nou dohodnut na nicom

chaerin
4. júl 2024

@lily246 súhlasím, deti za svojich rodičov nemôžu a predsa sú to práve deti, ktoré si to najviac odskáču

teki1
4. júl 2024

Tak ani ty s ňou nediskutuj a kedže ste im zaplatili skoro pobyt,pýtaj tie peniaze okamžite nazad.

martinkatinka
4. júl 2024

Pozri, teraz s tym uz nic nespravis. Jednoducho vypytaj si tie peniaze a po tejto skusenosti uz s nimi nikam nejdete

lujza123
4. júl 2024

Divní ľudia, viac by som s nimi nešla. Ja som priama povaha, mňa ked niekto naserie tak mu to poviem, slušne ale pravdivo. Takže tymto dvom by som povedala od srdca co si o nich myslím. Ze sedia celý pobyt na izbe je ich vec, proste sú take hnilé povahy ale to s tym švagrom co vám ostal na krku bol vrchol. Správne to tu jedna kočka napísala, tak vziat navyše jej dieťa pár km na kúpko je problem ale ze tam nechá chlapa a vďaka tomu pocestuje tvoje dieťa bez pasu už nevadí. A nezaplatiť 420 eur za svoj pobyt je absolútny vrchol

bucko555
4. júl 2024

Vy ste piati , domov ste išli šiesty to ste akože 4 sedeli v zadu v aute, a seba a deti ste ohrozili kvôli ozranovi ....no super s takým netreba mať zľutovanie mali ste ho tam nechať nech robí čo chce

cookie29
4. júl 2024

Tak ja osobne by som na dovolenku s niekym, koho dobre nepoznam nesla, najma pokial su tam deti. Pretoze tam casto vznikaju hadky rozpory, kvoli rozdielnym postojom vo vychove... akoze ja osobne by som nesla ani s braskom, tam to ma pod palcom svagrina a uplne iny pristup a to je potom, preco oni to a my nie. Ale toto je podla mna daleko cez ciarku. Ja rozumiem, ze zrejme manzel nechcel nechat brata, ak som to dobre pochopila, ale teda, ja osobne by som nebola cakala a uz vobec nebola doplacala. Plati sa na konci? Ok, nech si zaplati svagor. A svagrina, rozumiem, ze je napalena, ale to je reakcia dospelej zeny? Ja Ta obdivujem.

evaachesa
4. júl 2024

Mne to nejak nevychádza...ste 5členna rodina..
Ako ste prosím ťa dokázali vtrepať švagra do auta? Nejak tomuto príbehu prestávam veriť. 🤷

autor
4. júl 2024

@evaachesa svagor sedel v predu, jedno dieta v sedacke, v strede najstarsie dieta a ja s dalsim na kolenach vzadu

marcellka32
4. júl 2024

Ty máš aj spolu s tvojim mužom syndróm matky Terezy však? Ozrana si tam mala nechať a vziať dieťa 🤦🏻‍♀️

autor
4. júl 2024

@marcellka32 mali sme..uz sme to x krat olutovali ze sme ho brali

vierkainka
4. júl 2024

Fuj...uz len čítať to bilo hrozné,nieto ešte zažiť 🙄A ta tvoja podarena švagriná je sebecka ženská.Tak ona svojho muža do auta brať nebude a ty s manželom a tvojimi deťmi ste museli cestovať domov v aute s ozranom???A co tvoje deti??Ze dychali smrad z alkoholu to jej nevadilo?No nikdyyyyy viac s nimi nikde A peniaze si pekne pýtaj.Nech ti zaplatia všetko co treba!Nedaj sa! A rodina nerodina,kontakty by som obmedzila na minimum.

evaachesa
4. júl 2024

A inak ste normálni? Riskovať život svojho dieťaťa pre ožrana? Dieťa na kolenách? Vieš čo sa mohlo stať? 🤦🏻‍♀️🤨 Ožrana ste mali nechať tam, nech mu švagriná zabezpečí odvoz. Sila.

zooeynka
4. júl 2024

Svagor mohol vytriezviet a ist domov vlakom.

autor
4. júl 2024

no nevedeli sme co robit, my sme vtedy ani nevedeli ci ma on nejake peniaze vobec pri sebe ani nic..az ptom sme zistil ze mal 20 eur v penazenke..ta cesta bola strasna muz isiel 70 tkou cely cas isli sme pomaly aby sa nieco nestalo..