Dovolíte ex, aby vám zasahovala do života?
Som priznám sa veľmi sklamaná a nikdy som si nemyslela že sem budem písať .som rozvedená a nastavila som sa tak ,že ex mi nemá právo zasahovať do života.stretla som muža,pustila si ho do života aj k deťom,ale on mňa nie,lebo ak by som strávila čas s jeho deťmi tak ex by mu robila problém.neviem ako to mám v sebe spracovať.ako to máte vy?
@zmrzlinka2021 tiež to začínam tak cítiť,že to je iba výhovorka a nemá to celé zmysel
@alica2222 sú to iba chabé výhovorky, vykašli sa na neho
Nie nedovolím môjmu ex aby mi zasahoval do života. A myslím ze tvoj priateľ sa len vyhovára obzvlášť ak má jeho ex už partnera. 15rocne dieťa sa už samo. Môže rozhodnúť ku kt s rodičov by chcelo bývať a predsa by sa staral otec nie teta. Myslim ze on vás vzťah neberie ako ty
Podľa mňa len nevie ako vycúvať zo vzťahu a tak si vymyslel historku s ex. 🤨
@alica2222 nie nedovolím. Môj ex nezasahuje, raz mal blbu pripomienku, že on si nepraje, aby jej dával pusu na dobrú noc, lebo nie je jej otec. Vysvetlili sme si to, nemieša sa. Zato priateľovi ex dlho sa nevedela zmieriť s tým, že deti má majú radi, až to zašlo tak ďaleko, že má nemajú radi 🤔
@alica2222 je pravda ze dosť vela ženam naozaj doslova *ebe. Už som tu veľakrát čítala hlášky typu "cudzia ženská nebude s mojimi deťmi" a niektoré ide doslova roztrhať od jedu keď ich ex predstaví frajerku ich spoločným deťom, pritom same majú už nového chlapa s ktorým ziju. Nezrelost zmiešaná s žiarlivosťou.
Lenže tým ze tvoj priateľ pristupuje na jej hru to cele iba zhoršuje. Stretávanie na predsa určené súdom, deti dosť staré na to aby vedeli vyjadriť svoj názor, ex už nemá takú veľkú moc ako si on mysli. Mal by to s nou už definitívne uzavrieť, 15 rokov je naozaj dosť dlha doba na to aby začal nornalne žiť svoj život. Musí si aj on uvedomiť ze žiadna žena nebude vo vážnom vzťahu s niekym kto ju tají pred deťmi koli ex.
Ja by som ho postavila pred hotovú vec, buďto budeme mat normálny vzťah spolu so všetkými nasimi deťmi a nejakou perspektívou (spoločne výlety, dovolenky, bývanie) alebo nech si je teda naďalej sám otrokom svojej ex aj ďalších 15 rokov keď mu to zato stoji
@lujza123 presne sa cítim ako si to napísala,syn je už veľký ma 26 a svoj život a dcérka má 11...mali to veľmi komplikovane ...to tu nejdem s ohľadom na jeho súkromie vypisovať ...ja má dve deti podobne veku jeho dcérky a syn je autista bez mentálnej poruchy ..priviesť mu do života niekoho nového je náročné ...obe moje deti na začiatku protestovali aj ex mal blbé reči ,ale každému som rázne vysvetlila že je to môj život...výsledok uense ja som u partnera nikdy nebola a nepoznám jeho rodinu...on moji áno...cítim sa zneužitá a celé ma to mrzí
@alica2222 hmm, nevidim na tvojom priatelovi ziadne vlastnosti, pre ktoré ťa tak opantal, ze sem si sa rozhodla písať ako žena, ktorá odžila a má niečo v hlave. Ked to tvoj objav nepovazuje za normalne a hanbi sa za teba , ťa normalne brat ako svoju súčasť, prečo sa ty pýtaš veci ohľadom neho a ostávaš s ním ďalej. Takému človeku je vhodné sa nebadane vytratiť zo života a byť pri niekom, koho stretneš a nebudeš mat otázky. Prečo nenecháš tohto človeka, aby si našiel zasa buď niekoho, koho bude mat problem ukazat jeho detom alebo nebude mat taký problém. Ale ty to už nebudeš. Kto chce kam, pomôžme mu tam, ale sama seba trápiť a týrať má aký zmysel. Ty potrebuješ niekoho, kto ťa sám od seba predstaví a zoznámi rodine a blízkym, z ktorého budeš mať dobrý pocit, nebudeš mať otázky a budeš pri ňom žiariť. Na tvojom mieste uz vzdy by som mala iný program, len nie byť s ním.

@alica2222 Lenze to nie je problem jeho exmanzelky, aletvojho priatela alebo este kamarata. Proste nie si pre neho prioritou, ani vztah s tebou, aby niečo v tom konal