Drgnutie od manžela

kristinatamar
28. sep 2021

Ahojte, mali sme s manzelom vymenu nazorov ako som vystupovala z auta k dcére tak som mu povedala nech vypadne a postrcila ho za rameno on na oplátku do mna drgol. Bolo to na ulici. Neviem co si mam o tom mysliet.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinatamar
autor
28. sep 2021

@kristinatamar zaroven povedal ze odkedy som tehotna som sa velmi zmenila. A vykričal mi ze je so mnou kvoli malej. Nech sa nečuduje ze ma neobjime neda mi pusu atd ze sa mu uz moje spravanie hnusi.

fleur1111
28. sep 2021

@kristinatamar výmeny názorov sa nerobia pred deťmi.

kristinatamar
autor
28. sep 2021

@fleur1111 je to tazko udržať v sebe

fleur1111
28. sep 2021

@kristinatamar verím ti, aj ja som tehotná, je to niekedy ťažké, hormóny pracujú… bolo by dobre, keby ste si obidvaja spolu sadli, keď mala zaspí a normálne sa porozprávali s čím máte problém. Bez emocii.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
28. sep 2021

@kristinatamar partnerstvo je niekedy náročné... Možno to tak vôbec nemyslel, proste bol vytoceny. Treba sa v kľude porozprávať 🙏.
Povedz mu, že si tehotna, a niekedy to proste nie si ty, ale hormony... Nech je zhovievavejsi.

sissy27
28. sep 2021

@kristinatamar asi by ste sa mali porozprávať bez zbytočných emócií. To, že si tehotná, nerobí z teba stred vesmíru, hormóny nie sú ospravedlnenie, aby si do manžela sácala a hovorila mu, nech vypadne. Prečo by si to mal od teba nechať? Nemôžeš sa k nemu správať ako k handre a potom fňukať, že ti oplatil rovnakou mincou.
Ale tým ani neospravedlňujem jeho. Treba sa porozprávať, v čom si sa zmenila, zrejme to na sebe nevidíš, čo mu vadí a naopak aj ty mu povedz, čo by si od neho chcela. Hľadajte cestu, ako si vzťah usporiadať, pre niečo ste sa brali a splodili deti, tak to v sebe skúste znova nájsť.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
haley7897
28. sep 2021

Strčila si doňho a povedala mu nech vypadne pred dieťaťom... To ti príde v poriadku? Otras takéto správanie od partnerky a otras takto znevazit otca pred dieťaťom. A je v podstate jedno co tomu predchádzalo. Ani jeden z vas by nemal ísť touto cestou a ak sa tak z jednej strany stane, to neznamená, že ten druhý to musí oplatit rovnako ubohou kartou.

mariejenka
28. sep 2021

"krásny " príklad pre dieťa, a keby niekto videl vás výstup, a zavolal by políciu?
Ty si prekročila hranicu,aj muz,ze teba ako zenu+tehotnú drgne, ale zas si nemysli,zw ty môžeš byt voči nemu agresor a on ma len šúchať nohami, no zas trepať sa nemusite...myslim si,ze obaja mate nervy v kybli,a budete onedlho v tom kybli 4! Ukľudniť sa, dat si pauzu nachvíľu choď k rodicom na oar dni.

marianna_peskova
28. sep 2021

Ty si ho drgla, on ťa drgol. Urobila by som to isté. Niektoré ženy si myslia, že len preto, lebo sú nežné pohlavie, sa môžu ku chlapovi správať ako k odpadu.

simca06022011
28. sep 2021

CO by si si o tom mala mysliet? strcila si do neho,drgol do teba spat.. nic viac si o tom netreba mysliet. Aj ty sa musis trosku ovladat, ked nie, tak sa necuduj, ze pride aj reakcia z druhej strany.

sense
28. sep 2021

Máš si o tom myslieť ze nabudúce mu na verejnosti a pred dieťaťom nehovor nech vypadne a nestrkaj do neho a potom sa nemusíš čudovať že do teba drgne...

karhu
28. sep 2021

ak chces aby sa k tebe spraval ako k princeznej, prestan sa ty spravat ako jezibaba🙈
napadla si ho prva! co si cakala? ze ti za to kupi bombonieru a tucet ruzi?
cakate spolu druhe dieta a chovate sa takto👎

lvula
28. sep 2021

Akoze dnes mam taku naladu, ze mam chuť polku týchto hysterickych zien prefackat ja, nech sa spamätajú.... 😃

jankapepe
28. sep 2021

@kristinatamar ze sa nemáte sacat ako malé deti! Kto drgol prvý? Ty! Tak potom??

rubinka
28. sep 2021

@kristinatamar - No čo si myslieť? Že sa neviete obaja slušne správať ani jeden. 🙄

zuzizu2
28. sep 2021

Len ti vratil, co si mu urobila. Mozno by bolo na mieste zacat inak komunikovat ked je problem a najma teda nie pred detmi a si to vyriesit len medzi styrmi ocami.

bluka2
28. sep 2021

Mala by si zmeniť názov na drgnutie od manželky - keďže agresiu si začala ty...

0silvia0
28. sep 2021

@kristinatamar nauc sa normalne reagovat... este nikdy som muzovi nepovedala aby vypadol, a to sme spolu 20 rokov. Nabuduce ak je konflikt, treba reagovat nasledovne: porozpravame sa o tom doma... parkovisko rozhodne nie je vhodne miesto na rodinne hadky...

luccija
28. sep 2021

@kristinatamar chudák decko, keď to musí počúvať a vidieť.Ked porodis aj ho zbijes ako budeš nervózna?

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lvula
28. sep 2021

@jane89 ty v každej téme radis rozvod 😃 nejaká vnútorná frustrácia? 🙂

marca12
28. sep 2021

@kristinatamar tak ty prva prejavis agresiu a potom si prekvapena,ze do seba nenecha len tak strkat? Co si o tom myslim? Ze by ste sa mali schladit

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aceris
28. sep 2021

boze zeny, toto myslite vazne? Kto vie co to cele predchadzalo...isto v tom ten chlap nebol nevinne...mne sa tiez nepaci, ze chlap je schopny vratit zene. To kde sme aby to bolo fer sa s muzom fackat, ci strkat🙄
Autorka - stalo sa, uz sa neodstane. Myslim si, ze chlapi to tak neanalyzuju a uz na to mozno medzicasom zabudol. Nabuduce si daj pozor na to a uz nerob ziaden vypad kedze je jeden z tych, co su schopny to vratit. Ak najdete este spolocnu rec bude to fajn, ale do vasho vztahu nik nevidi.

0kristina0
28. sep 2021

No v prvom rade by ti mala zacat blikat kontrolka, pretoze manzel ti od srdca povedal co si uz davno myslel. Ty nevies co si mas o tom mysliet? A co si ma o tvojom spravani mysliet manzel? Ty si tu dalsia ktora si svojim spravanim odozenie chlapa.

danieladeley
28. sep 2021

ja si myslim len 2 veci, ze konflikty sa pred detmi neriesia a ze do tehotnej sa nedrga

bluka2
28. sep 2021

@danieladeley do nikoho sa nedrga