icon

Drgnutie od manžela

kristinatamar
28. sep 2021

Ahojte, mali sme s manzelom vymenu nazorov ako som vystupovala z auta k dcére tak som mu povedala nech vypadne a postrcila ho za rameno on na oplátku do mna drgol. Bolo to na ulici. Neviem co si mam o tom mysliet.

Strana
z3
diusqa761
29. sep 2021

@aceris mne jej zas ľúto každého kto žije v tom že hulákať po druhých aby ťa "počúval" je "normálne" a kto obhajuje násilie ako ty. Nikdy nieje normálne na niekoho stiahnuť ruku a nie, normálne je asi iba pre teba hulákať po chlapovi aby ťa "počúval" pre ostatných v normálnom zdravom vzťahu nie. Isto tým si u niekoho žena vybuduje rešpekt keď bude len vrešťať ako pavián. Na tvojom mieste prehodnotím dobre svoje postoje aby si neskončila ako autorka

panda21
29. sep 2021

@aceris a to si ale teraz dobre preskočila 😅 ako si sa z tejto témy dopracovala k tomu, že ženy robia slúžku mužovi aby ju neopustil? Ja neviem, ale podľa mňa, je partnerský vzťah o dvoch rovnocenných ľuďoch, ktorý sa rovnakým dielom podieľajú na domácnosti, deťoch, práci a sú obaja plnohodnotné bytosti, ktoré sa navzájom rešpektujú, nesacaju a nekričí sa po nich.. A teda, sme ľudia, nie opice, že si nevieme držať emócie na uzde a nepockame, dokým deti zaspia..

haley7897
29. sep 2021

@aceris ty si tu do tejto situácie len projektujes nejaké vlastné skúsenosti a frustrácie.
Pre mňa najneakceptovatelnejsie na celej situácii je znevazenie druhého rodiča pred dieťaťom. Osobne svoje deti vediem k úcte, rodič nieje na rovnakej úrovni ako kamaráti. Dieťa nemá nikdy vidieť svojho rodiča, človeka ktorého má rešpektovať a považovať za oporu znevazeneho druhým rodičom. To je pre mňa neakceptovateľné. Nech sa vyhuci keď to deti nevidia ak si trúfa ustáť reakciu, ale pred dieťaťom, neexist.

diusqa761
29. sep 2021

@panda21 🙏🙏🙏 presne. Tiež mi akosi z nej už odumierajú mozgové bunky. 😅 Splieta piate cez deviate a tie komentáre že žena musí hulákať na chlapa aby ju počúval lebo inak ju "nerešpektuje" sú top strop 👌 evidentne sa s autorkou od seba nelíšia mimo tohto stvora som naozaj milo prekvapená že žienky tu ako ty reagujú naozaj inteligentne a snažia sa vysvetliť autorke že jej správanie nebolo v poriadku a sama si s ním kope hrob. Myslím že v konečnom dôsledku sa snažíme všetky pomôcť autorke zachrániť vzťah a uvedomiť sa kým sa ešte dá

aceris
29. sep 2021

@panda21 to je krasny ideal co si opisala...bohuzial nie vsade to tak aj funguje...

diusqa761
29. sep 2021

@haley7897 veľmi múdro napísané 🙏🙏

panda21
29. sep 2021

@aceris prešla som si syndrómom tyranej ženy aj stockhmskym syndrómom, ja viem ako vyzerajú aj tie zlé vzťahy. A vďaka tomu viem, že to, čo som opísala nie je krásny ideál ale mal by to byť normálny vzťah..

Strana
z3