Drgnutie od manžela
Ahojte, mali sme s manzelom vymenu nazorov ako som vystupovala z auta k dcére tak som mu povedala nech vypadne a postrcila ho za rameno on na oplátku do mna drgol. Bolo to na ulici. Neviem co si mam o tom mysliet.
@aceris a to si ale teraz dobre preskočila 😅 ako si sa z tejto témy dopracovala k tomu, že ženy robia slúžku mužovi aby ju neopustil? Ja neviem, ale podľa mňa, je partnerský vzťah o dvoch rovnocenných ľuďoch, ktorý sa rovnakým dielom podieľajú na domácnosti, deťoch, práci a sú obaja plnohodnotné bytosti, ktoré sa navzájom rešpektujú, nesacaju a nekričí sa po nich.. A teda, sme ľudia, nie opice, že si nevieme držať emócie na uzde a nepockame, dokým deti zaspia..
@aceris ty si tu do tejto situácie len projektujes nejaké vlastné skúsenosti a frustrácie.
Pre mňa najneakceptovatelnejsie na celej situácii je znevazenie druhého rodiča pred dieťaťom. Osobne svoje deti vediem k úcte, rodič nieje na rovnakej úrovni ako kamaráti. Dieťa nemá nikdy vidieť svojho rodiča, človeka ktorého má rešpektovať a považovať za oporu znevazeneho druhým rodičom. To je pre mňa neakceptovateľné. Nech sa vyhuci keď to deti nevidia ak si trúfa ustáť reakciu, ale pred dieťaťom, neexist.
@panda21 🙏🙏🙏 presne. Tiež mi akosi z nej už odumierajú mozgové bunky. 😅 Splieta piate cez deviate a tie komentáre že žena musí hulákať na chlapa aby ju počúval lebo inak ju "nerešpektuje" sú top strop 👌 evidentne sa s autorkou od seba nelíšia mimo tohto stvora som naozaj milo prekvapená že žienky tu ako ty reagujú naozaj inteligentne a snažia sa vysvetliť autorke že jej správanie nebolo v poriadku a sama si s ním kope hrob. Myslím že v konečnom dôsledku sa snažíme všetky pomôcť autorke zachrániť vzťah a uvedomiť sa kým sa ešte dá

@aceris mne jej zas ľúto každého kto žije v tom že hulákať po druhých aby ťa "počúval" je "normálne" a kto obhajuje násilie ako ty. Nikdy nieje normálne na niekoho stiahnuť ruku a nie, normálne je asi iba pre teba hulákať po chlapovi aby ťa "počúval" pre ostatných v normálnom zdravom vzťahu nie. Isto tým si u niekoho žena vybuduje rešpekt keď bude len vrešťať ako pavián. Na tvojom mieste prehodnotím dobre svoje postoje aby si neskončila ako autorka