icon

Drobné klamstvá a strata dôvery

adrika47
4. júl 2017

Ahojte dievcata,
potrebujem sa vyrozpravat a budem rada za vas nazor, proste, nemam sa s kym porozpravat. Vopred tusim, ze ma odsudite pod ciernu zem, ratam s tym. Opisem, kam som sa svojimi rozhodnutiami dostala..
Bola som 14 r. vydata, mam 3 krasne dospele deti, su to moje zlaticka, som na ne velmi pysna. Zavarila som si pred 9 rokmi, ked som sa bezhlavo zalubila, uplne sa mi zatemnil mozog a rozviedla som sa. Bolo to krasne spociatku vsetko, verila som novemu vztahu. Dnes som na bode kedy zvazujem co dalej, mozno zvolim samotu pred nevyhovujucim vztahom. Nicia ho neustale drobne klamstva. Partner totiz nepracuje v mieste bydliska, cez tyzden je mimo. Nepovie mi, ked si ide s kamaratmi niekam sadnut, ani vlastne vela z toho, ako tam travi volny cas. Aj tak sa to vzdy potom dozviem nejakou nahodou. Stve ma to, pretoze ja mu nic nezakazujem, ale on mi to nepovie preto, aby som nahodou ja nikam nechodila. A kedze som taka povaha ze malokedy chodim niekam von si sadnut, tak mu to vyhovuje. Mam dost svojich zaujmov. Vela krat som mu povedala, ze mi to vadi ked mi nepovie idem tam a tam, bol som tam a tam a mne je blbe sa na to pytat, tak nejako ocakavam ze to bude predsa somnou zdielat. A ked to potom dodatocne vyplava na povrch ze napriklad sedel do polnoci v podniku, zrani ma to. Aj povie ano, prepac, mal som ti to povedat, ale stane sa to vzdy znovu a znovu. Som z toho taka znechutena ze uvazujem o rozchode :(

Strana
z2
lilyianka
4. júl 2017

@adrika47 chapem....proste tak ci tsk sa to casom dozvies...a pritom keby ti to povedal v dany vecer nic sa nedeje

yanni
4. júl 2017

@adrika47 9 rokov? Cize cely vás vzťah? Takze vy sa vlastne ani nepoznáte. Ste obaja ako teenegerski frajeri, ktorí sa občas stretnú. No sa ti ani nečudujem.
Tie pri ex. Nečudo, ze si sa zaľúbila do iného. Ved tiez nikdy nebol doma.
Ja by som takto žiť síce Možno vedela, ale nechcela. Ved ex asi asi vlastne deti nepozná. Či koľko malu vtedy rokov.
No neviem, mám pocit, ze on si žije uz vlastný život. Ved sa ho opýtaj na rovinu, co este očakáva odvtohto vzťahu. A tuto istú otázku sip olizovať aj ty sama sebe.

adrika47
autor
4. júl 2017

@dzjanetta mas pravdu, je na moj vskus dost ziarlivy...

adrika47
autor
4. júl 2017

@yanni ex bol skvely otec, praveze ked bol doma tak sa im neskutocne venoval a maju skvely vztah... on zije v zahranici ale aj deti mam vsetky v zahranici, najskor tam studovali teraz uz len najmladsia dcera, starsi tam uz pracuju. Vdaka internetu mame s detmi velmi uzky vztah a vzdy ked sa da pridu sem alebo tam ideme my za nimi. Co sa toho tyka to je vsetko ok 🙂

yanni
4. júl 2017

@adrika47 ved áno, to je vsetko pekne. Len nejde len o deti. Aký si mala život ty? Píšeš 22 rokov ste boli spolu. Z toho 13 bol preč. Koľko bol z tých 13 rokov v skutočnosti doma?
Ja mám pocit, ze ty si z toho prvého vzťahu utiekla, lebo chlap vlastne nikdy nebol pre teba tam, kde mal byt a nejak podvedome si si ale takze našla nového podľa rovnakej schémy, lebo ti takýto život vyhovuje.
Fuuu a este aj žiarlivec. Tak on ti nic nevraví a ty jemu musis? Ha

deti95060810
5. júl 2017

klamstvá vedia zničiť veľa...a potom ty nevieš čo máš veriť a čo nie....niečo podobné zažívam s dcérou ....všetko si preverujem....
na tvojom mieste by som mu povedala a stále dookola že prečo nehovorí pravdu, prečo robí inak....však časom mu to cvakne...
asi by som s ním veľmi vo vzťahu nerátala, resp. bola by som pripravená na všetko....

adrika47
autor
5. júl 2017

@deti95060810 vad ano... aj preto som dospela az takto daleko, ze sem pisem, pripravujem sa vlastne na vsetko, ze ostanem napokon sama ☹
Ked sme spolu je mily pozorny so vsetkym mi pomaha. Ale ked odide, zrazu je akoby vsetka dovera a intimita prec a citim sa velmi sama. Ved existuje skype, on velmi nerad skypuje. Chcela by som sa vecer s nim rozpravat cez skype, povedat si co sme cez den zazili atd... citim, ze takto dalej zit nemozem lebo si ublizujem, budem radsej sama.

Strana
z2