icon

Držgroš svokor

23. jún 2022

Tak ani neviem co vlastne chcem pocut, mozno vas iba pobavit. Aj vasi svokrovci su taki skupi? Moj svokor ma dnes dorazil, este stale neviem, ci sa mam smiat alebo plakat. Chodili v poslednom case pomerne casto (3x do tyzdna) k nam za malou, ich vnuckou. Byvaju zhruba 10km od nas. Tak dnes moj cteny svokor, prisiel s tym, ze ci by sme mu neprispeli na benzin :D lebo, ze tu boli pomerne casto. Mate podobne zazitky? Este stale sa spamatavam. Nemaju financne problemy, nonstop svokor riesi, ze co ma robit s peniazmi, kam investovat atd.
A teraz mi este napadlo, budeme oslavovat v rovnaky mesiac okruhle narodky, tak sa posledne spytal, ze ci by sme nespojili nase oslavy a idealne ak by to bolo u nas doma :D no porazi ma z neho.

Strana
z2
evica17
23. jún 2022

To je riadny debo, keď aj k zubárovi ide bez peňazí a ani tam mu to není trápne že nezaplatit. Hnus.tiez máme v rodine lakomejsich ľudí, ale aby si toto niekto dovolil, tak to nie. Pofrflu si ale vždy zaplatia tak ako majú

svetlonos
23. jún 2022

@nika_val no charakter skrátka 🙂 ale hlavne, ze by najradsej Krista z kriza strhla a asi aj najhlasnejsie spieva. U fararka tiez uz zaplatila odpustky, a taxikar ju ma tiez urcite rad.

vevapeto
23. jún 2022

Môj práveže naopak…rozdal by aj posledné a preto sa necháva vyciciavať od svojich dospelých a zarábajúcich detí že mi je z toho zle.

pimpa12
23. jún 2022

Na ten benzín by som mu povedala, že už si mu kúpila k narodeninám bicykel aby sa spojilo príjemné s užitočným. Na tú oslavu mu povedz že v pohode, ale obavas sa či si bude môcť dovoliť prenájom tvojich priestorov.

svetlonos
23. jún 2022

Autorka 😁 na benzin by som nedala a oslavu urcite nerobila. Jemu chyba servirka a poskok, ktory by obskuhoval tych jeho rovnako starych kamosov. To je mile tak akurat v restike 😁 ale urcite nie u mna doma. Moja 30ka, moji kamosi a nie 70 rocny dvokor, ktoreho by si mali adi aj koli veku vsetci povazovat, ci ? A ako iz pisali baby, bordel budes mat ty. Tvoju oslavu si neuzijes, lebo budes musiet to a tamto. Ani keby celu oslavu uaplatil krat 4, tak nie 😂

nika_val
23. jún 2022

@svetlonos no to ona ano.. a ani nie spieva ale číta to sväte pismo
Ale ako som pisala povedať si nedá že tolko € liať do kostola a za taxik je moc nech to nerobi
A to nema kostol nejak daleko od domu cca 15min pešo pomalou chôdzou 😁
A mam partnera ktory nie je na taketo veci ako kresťastvo vôbec a raz na jednej rodinnej oslave ked mala tá starká prejav o papežovi aky je užasny atd atd tak on jej zadrel že veď papež a cirkev najviac dotuju vyrobu zbraní 😀 no to bola konečná ona skoro infakrt dostala a partner je taka huba on sa neda on si išiel svoje a ona svoje
Všetci čo sedeli okolo nas sa tak rehotali ako sa doťahovali 🤣

kikushaa
23. jún 2022

Oslavu nespajaj pre pana boha 🙏 a teda pokial ich nevolate a nepozyvate, tak mu nadrzovku povedz ze nemusia chodit tak casto, respektive vobec, ze velmi radi pridete raz za cas vy k nim 🙄😁 tak raz za mesiac/dva 🤷‍♀️

cacianka
24. jún 2022

A čo svokra na jeho požiadavku, aj ona chcela príspevok na benzín ?

autor
24. jún 2022

@cacianka svokra je zial velmi utlacana. Totto urcite nie je z jej hlavy, ale pochybujem, ze by mala odvahu svokrovi nejak oponovat :/

maximko25
24. jún 2022

Bozeee jedine co dufam ze jeho syn neni po nom😂🤦‍♀️

erickatt
24. jún 2022

Nic mu nedavaj!!

erickatt
24. jún 2022

A oslavu spolu v žiadnom žiadnom pripade. Vsetko bude podla neho a ty to budes platit

Strana
z2