Dve ženy a jeden muž
Chápem,že sú tu prevažne ženy v manželstve,ale napadla na taká téma na debatu,že ak ste niekedy boli v situácii s mužom,či už je to bývalý,alebo chlap ktorý sa nevedel rozhodnúť medzi dvoma ženami, ako sa vám podarilo prikloniť si ho na svoju stranu? Často sa píše,ako by ste o takého chlapa neopreli ani bicykel,kopli ho niekam a podobne, ale teraz nemám na mysli,že vás dlhodobo podvádzal alebo vám ubližoval,len situáciu slobodných ľudí (bez detí,bez manželstva),kde viete,že nie ste jediná,ale zaroven viete,že ho to ťahá ku vám,aj keď je na obzore iná žena. Ako sa podarí vyhrať v takomto "boji"? Tému ponimam v uprimnom duch,nie zlomyselnom,aby sme sa pochopili
Ja osobne by som nevedela nebyť jediná. Keď si muž nie je istý, že chce byť so mnou, tak to nie je vzťah a treba sa posunúť ďalej.
Iná vec je otvorený vzťah, ale s tým musia súhlasiť všetci zúčastnení, inak to je zase len podvádzanie.
Ja by som nebojovala. Asi žijem v praveku, ale v tomto prípade by som chcela byt skôr korisť ako lovec.
Tak buď vie čo chce, čo cíti a nie že si narazí dve naivné ženské a bude si vyberať. Aj tie ženy, akože čo? Budú čakať, ktorá mu bude vyhovovať viac, či ako?
Inak:
Jeden muž mal rád tri ženy a nemohol sa rozhodnúť, s ktorou sa má oženiť. Tak dal každej 50 tisíc korún aby s nimi urobili, čo uznajú za nejlepšie. Prvá si nakúpila šaty, kozmetiku, šperky a hovorí:
"Urobila som, drahý, všetko preto, aby si mal tú najkrásnejšiu ženu."
Druhá nakúpila veci pre neho: Oblečenie, športové potreby, nápojové súpravy do baru atď.
"To preto, drahý, aby si vedel, ako na Teba myslím."
Tretia vrhla peniaze do podnikania a po krátkej dobe priniesla mužovi späť 100 tisíc korún. "Aby si videl, aká som šikovná."
I zamyslel sa muž a nakoniec si vybral tú s najväčšími prsiami.
Nestala by som o takeho. S radostou by som ho prenechala tej druhej
v esmeralde bol adrian zalubeny do graciely, potom chodil s aurorou, ale nevedel na gracielu zabudnut. pomohlo az ked sa graciela zabila a on sa mohol ozenit s aurorou.
urcite by som sa netlacila muzovi, ktory nie je rozhodnuty alebo paktuje s viacerymi. bud mu to vyhovuje, ze si moze odskocit ku ktorej ma chut, alebo si nakoniec vyberie tu, ktora ho bude odmietat, lebo ju bude chciet ulovit a bude sa mu pacit to napatie. a mozno sa potom vykasle aj na nu.
Dovod chciet muza, ktory nevie ci chce teba je aky?
Tak ja trosku obratim list, ako ste sa rozhodli, ked ste mali na obzore dvoch chlapov a nevedeli sa rozhodnut. Ked tu pisete, ze taky nestoji o bojovanie, tak skusme skusenost z inej stranky, ked ste boli v pozicii ako ten muz z povodnej otazky. Zial mne sa to stalo a nie raz, ale nemyslim, ako dva vztahy, ale jednoducho som sa zalaskovala do dvoch este pred nejakym vaznejsim chodenim. Napr v puberte
@canany Chcela by som vidieť dospelého racionálne zmýšlajúceho chlapa, ktorý čaká, kedy sa paninka uráči vybrať si medzi ním alebo tým druhým 😀
@ella_price racionalne zmyslajuci chlap ak rozmysla tak racionalne ako ja, tak je sam nevybera si ziadnu
@canany ked som mala na vyber dvoch muzov a nevedela som sa rozhodnut, tak som nechcela ani jedneho, lebo ani u jedneho to nebolo to prave orechove na 100% A stalo sa mi to asi 1x v zivote a ani jeden z nich nevedel o tom druhom. Tu fesanda vie o druhej fesande, tak sa niekde stala chyba. Alebo pan lovi v jednom malom rybnicku.
Autorka: Jaaaj to si zas ty? Par tem ti nestacilo?
Ja už čakám, kedy sa v tejto podpriemernej telenovele objaví sesternica z dvadsiateho kolena, čo kláti toho muža, čo si vyberá medzi dvoma ženami 😂
Autorka: Ty si tak skareda, ze by o teba uz nikto ani bicykel neoprel alebo preco ho tak strasne chces? Uz niekolko tem o tom istom. Prca vas obe, ty o tom vies, ona nie (mozno), jemu to vyhovuje. Neexistuje taktika boja, aby si nad nou vyhrala, lebo jemu to tak vyhovuje a vsetko ostatne (vybrat si jednu z vas) by pre neho bolo horsie. V tejto telenovele ste vy dve tie nepodstatne, hlavy hrdina je on. Ked vy dve vypadnete z pribehu (alebo jedna z vas), dej bude pokracovat dalej s inymi vedlajsimi postavami.
@autorka prepac, ale ak druha nevie a ty vies...tak na ktorej mu viac zalezi? Porozmyslaj 😉 Jej to nepovedal, lebo ju nechce stratit, tebe to povedal, lebo mu je trochu viac jedno, ze ta strati. Teda mne z toho vychadza, ze je polichoteny zaujmom dvoch zien, jedna z tych zien je nim absloutne posadnuta (ty). On nie je z tebaj az tak paf, ale teda je to pre jeho ego lichotive. To je cele. Jaaaj a zabudla som. Je to debil
@viestta No hej, ale mne to pride smutne. Jeden debil takto ublizuje dvom kockam..ale mozeme si za to my baby...same kamaratsva s benefitmi, neviazane vztahy, sexualne kamaratstva - nikde ziadne prejavy citov a lasky a potom si nas ani ti chlapi nevazia..neviem preco sa nasilu chcu baby v tomto vyrovnat chlapom, my nikdy nebudeme vediet mechanicky sexovat (az na par vynimiek), my do toho vzdy zatiahneme city a chceme toho chlapa len pre seba a chceme aby nas bezdpodmienencne lubil.
@viestta trochu mi nahrávas do karát. Mne ide o to, vyskúšať ho,dokedy bude schopný to takto ťahať dalej, alebo kde má hranice.
kde ma ta zena hrdost? Ci si naivne mysli, ze ona je ta dolezitejsia? Ale ak sa niekto nema rad a rad sa nechava tyrat, tak toto je idealny model.
"vyskúšať ho,dokedy bude schopný to takto ťahať dalej"
Hrabe ti? Ty máš 15, či čo? Takto v živote nebudeš mať normálny vzťah a môžeš vyplakávať na koníku hoci aj každý deň 🙈
@ella_price asi si robi statistiku🙉

Nijako. Keď nevie čo chce, nech ide za tou druhou.
Netreba sa chlapovi podliezat.