icon

Dve ženy a jeden muž

2. jún 2021

Chápem,že sú tu prevažne ženy v manželstve,ale napadla na taká téma na debatu,že ak ste niekedy boli v situácii s mužom,či už je to bývalý,alebo chlap ktorý sa nevedel rozhodnúť medzi dvoma ženami, ako sa vám podarilo prikloniť si ho na svoju stranu? Často sa píše,ako by ste o takého chlapa neopreli ani bicykel,kopli ho niekam a podobne, ale teraz nemám na mysli,že vás dlhodobo podvádzal alebo vám ubližoval,len situáciu slobodných ľudí (bez detí,bez manželstva),kde viete,že nie ste jediná,ale zaroven viete,že ho to ťahá ku vám,aj keď je na obzore iná žena. Ako sa podarí vyhrať v takomto "boji"? Tému ponimam v uprimnom duch,nie zlomyselnom,aby sme sa pochopili

ella_price
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl Či aj ona nemá takto napichnutých viac chlapov a sa tu hrá na obeť 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@ella_price toto bude riadna chobotnica😝skusa takto na kazdy prst dvoch a potom napise clanok-na kona😝

autor
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl už som čakala,kedy sa tu objaví zase slovko "hrdosť". Tak ešte skúsim príklad,ako som to myslela celú tú tému. Nedávno tu písala dievčina,ako si jej frajer odskakuje k nejakej staršej pani,zatiaľ čo ona ho čakala u neho doma s jeho mamou a on klatil tu staršiu,lebo práve tá od neho nič neočakávala,ani vzťah ani nič,že už chcela mať od chlapov pokoj,ale pretiahnuť jej padlo vhod. Potom aké miesto má slovo hrdosť v jej prípade? Keď sa už toľko tým slovom všetky ohanate?

dadis
2. jún 2021

@autorka - mas pravdu, slovo hrdost tu padlo omylom...k tejto teme toto slovo naozaj nepatri

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Ja myslim, ze sa teraz nebavime o tom pripade, ale o Tvojom. Ale ak to Tebe nevadi, ze si onuca, tak kludne pokracuj, len na to naozaj nepotrebujes ziadne posvatenie od kona.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Ale tak schvalne, co zakladatelka touto diskusiou sleduje? Chce, aby sme jej napisali, aby vydrzala v blbom vztahu? Alebo ju nebodaj pochvalili? Alebo doporucili zneskodnenie tej druhej????

sante81
2. jún 2021

Taký chlap za to nestojí, .

ella_price
2. jún 2021

Ty tu pletieš hrušky s jablkami. Najprv vypisuješ ako ho chceš skúšať, potom kde má ženu hrdosť 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Každá jedna ti tu napísala, že si trúbela a ty si si z toho nič nevzala, takže vlastne si sem túto diskusiu ani nemusela dávať, lebo ty sama nemáš v tom hlavu ani pätu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ja sa nebavím o sebe,ja som tému založila ako všeobecnú debatu,čo nebolo vôbec pochopené 🙂 a presne má napadol príspevok tej dievčiny,ale tam v tej diskusii o hrdosti reč na margo druhej ženy,ktorá si len užívala výhody sexu nebola ani reč 🙂 tak som schválne čakala,ako sa to tu zvrhne. Zase na hrdosť 🙂

terezka1947
2. jún 2021

Aj keby som akokolvek bola zalubena,nechcela by som si ho umelo nahovarat,prehovarat.
Co z takeho vztahu.
Ten muz musi vediet,co chce...koho chce.

sissy27
2. jún 2021

vôbec by som sa o takého chlapa netrhala a s radosťou ho prenechala tej druhej. Ak by ťa naozaj chcel, tak o druhej ani neuvažuje. Zrejme je to len o tom, že by rád z každej niečo, ale ani jedna mu nie je dosť dobrá a skôr či neskôr pôjde za nejakou treťou.

autor
2. jún 2021

@ella_price lebo to nie je o mne 🙂

ella_price
2. jún 2021

A ty si to aj po sebe čítaš? Aj keby to nie je o tebe, to absolútne nemá celé zmysel.

eva112014
2. jún 2021

Nie je to o tebe? Tak načo píšeš, že si zvedavá, že dokedy bude schopný takto to ťahať ďalej? Že on, kde má hranice, tebe to nie je jedno?

autor
2. jún 2021

@ella_price vieš aký to má zmysel? Presne taký,že vždy v podobnej téme sa píše dookola o hrdosti a o tom,že druhá žena v poradí je ovca lebo to robí a podobne. Pritom realita je taká,že tie "ovce" a "handy" vám rozbili manželstva a sulozili s vašimi mužmi aj vtedy,keď on sulozil so zakonitou lebo "manželská povinnosť" a predsa vyhrala tá druhá 🙂 to asi poznajú tie,ktorým takto muž zutekal,alebo inými slovami povedané mali "hrdosť" a kopli ho do zadku 🙂

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Mila zakladatelka, Ty bud nevies sformulovat svoje myslienky, alebo mas este nejaky zbytkovy alkohol, alebo je to kombinacia oboch problemov. Skus napisat, co vlastne riesis. Pises, ze to nie je o Tebe. Tak riesis kamosku, ci ides pisat nejaku poviedku?

autor
2. jún 2021

@eva112014 skôr som čakala na reálne prežite situácie. Keď som zakladala príspevok napadlo ma viac tém,ktoré som tu v poslednom čase čítala a tak to vyzerá tak neucelene. Ale či je téma taká alebo obaja vždy to ako či na Tom,že "hrdosť" 🙂 toto slovo keď počujem alebo čítam mám dosť. Život občas treba brať aj s nadhľadom ako hru ,aj hru s mužmi a nie s hrdosťou plakať v kúte 🙂

ella_price
2. jún 2021

Ty musíš mať velmi smutný a nudný život.
A ešte ti sem odložím toto, aby si si mohla vyhoniť ego

hrdosť 1. p. pýcha 2 2. p. sebavedomie

hrdosť -i ž.: národná h.;
stavovská h.;
falošná h.
Hrdosť je uznávanie relatívnosti vlastnej osobnosti a zdôrazňovanie len niektorých jej stránok (na rozdiel od pýchy, ktorá je absolutizáciou nášho ja). Osobná hrdosť je vedomie vlastnej dôstojnosti a vlastnej ceny; je to účinný motív konania.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Tak teda ber zivot s nadhladom a neries problemy druhych, ries tie svoje😉

dadis
2. jún 2021

@autorka...no pises aj o mne 😀😀 ja som bola ta v prva poradi, co nic netusila a manzel klatil druhu (ta druha samozrejme vedela, ze je druha). No a ked sa to prevalilo, myslis, ze koho hned poslal mily muz do prec? Ja som sa snazila to "spracovat", videla som, ze z jeho strany bola snaha o zachranu 18r vztahu, boli tam aj deti...no nezvladla som to ja, velmi mi tym ublizil, moje city uplne ochladli a rozisla som sa nakoniec s nim ja...a vies s kym je mily muz teraz? S tou zenou, co pol roka na neho oddane cakala. Ci vyhrala? Aboslutne si to nemyslim 😂😂

autor
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl napriek tomu by ma zaujíma tvoj názor má to,čo som písala vyššie o tej dievčine,čo jej frajer klatil staršiu. Čiže tvoj názor je aký na tu pani,čo si s ním užívala sex? Či tiež bola ovca a handra? Nemala hrdosť?

autor
2. jún 2021

@dadis ďakujem,konečne príspevok k veci. Presne to bol zámer založenia diskusie. Prečítať reálne životné skúsenosti,nielen druhej nadávať do oviec a oháňať sa hrdostou. Tak vidíš ako to nakoniec dopadlo,ty si nemohla pokračovať,ale inej to nevadilo,ale s tým absolútne nemá nič spoločné hrdosť. Proste bola "vychcanejsia" a možno preto vyhrala.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Moj nazor na tu pani? Ziadny. Nepoznam ju a to, co sa napise na koni beriem s nadhladom, pravda moze byt uplne ina.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Myslis, ze toto je pravda?: "Proste bola "vychcanejsia" a možno preto vyhrala." Ja by som povedala, ze vychcanejsia nebola a ani nic nevyhrala. Kludne sa moze stat, ze o par mesiacov/rokov, bude presne tato v pozicii podvedenej. A to nie je jediny dovod, preco pisem, ze nevyhrala.

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@viestta je kludne mozne, ze ta si to ani neuvedomi, ze vlastne nevyhrala, su rozne zeny, s roznou mozgovnou a sebauctou😉

eva112014
2. jún 2021

Ženy, dajte jej už konečne tip, že ako má byť milenka vychcanejšia! Ako má "vyhrať" tá druhá žena. 🙈

autor
Autor odpoveď zmazal
24beruska24
2. jún 2021

Jeden citát to krásne vystihuje ... "Ak váhaš medzi mnou a inou osobou, prosím, nevyberaj si mňa"...