Dvojité životy mužov
Ahojte zienky,
chcela by som sa vyrozpravat ohladom urcitych veci, ktore ma trapia. Nehladam tu radu, problem sa netyka priamo mna, skor by som chcela vediet vas nazor. Podam to snad strucne.
Ide o to, ze pracujem vo vylucne muzskom kolektive. Nebudem specifikovat, o ake zamestnanie ide, ale tak viete si priblizne domysliet. Chlapci dochadzaju do prace zo vsetkych kutov Slovenska. Sme super kolektiv, ale niektore veci ma dost deprimuju. Najviac to, ze asi kazdy z nich vedie dvojity zivot. Doma ich cakaju zeny s detmi a tu v okoli, kde pracuju, zas milenky. Je mi z toho smutno, ked pocuvam nepekne veci, ktore hovoria na svoje manzelky, uzivaju si s milenkami a potom sa vratia domov a tvaria sa ako najstarostlivejsi a najmilujucejsi manzelia. Ich zeny o nicom netusia, pretoze o rodiny sa staraju a pred zenami sekaju dobrotu (aspon podla toho, co hovoria ked som sa ich na to pytala). Zatial co oni su tu v praci niekolko dni, zeny sa im staraju o deti a domacnost a pani si uzivaju zivot ako slobodni mladenci. Pytam sa ich, preco to robia? Vraj po 20rokoch manzelstva to uz nie je ono (a to niektori nie su zobrati ani druhy rok!!!)...Na jednej strane su ako kamarati super, na druhu stranu ako ludia......no, lutujem tie zeny, ze ziju v takomto klame cely zivot...Casto nad tym musim premyslat, je uz naozaj taka skazena doba alebo som len zrovna v takom okruhu ludi? Viete, takto ked pracujete a vidite toto v praci, tak potom si uz myslite, ze to je azda normalne a ze vsetci su taki....Co si o tomto myslite? Nestretli ste/nestalo sa vam nieco podobne? Dakujem za reakcie, lebo som z toho trosku zdeprimovana, ze to takto v zivote funguje :(
@oldman50plus nenávidený? To je silné slovo. No, je dosť od nej hlúpe a zlé , že svoju vinu váľala na Teba, a tak sa obhajovala. Napadá ma ešte jedna vec - asi hľadala najlepší variant partnera a nevidela, že takého má doma...možno to dnes ľutuje, no už je neskoro. Hlúpa, iné slovo ma v súvislosti s ňou nenapadá....ak aj chcela akýsi úlet, mala len skúsiť, nikto nemusel nič vedieť a ona nemusela nikomu ublížiť...no asi najviac sebe. Je teraz šťastná? Stálo jej to za to ?
@0silvia0 neviem kedy sa dali dokopy, nikdy mi to nechcela povedať, ale ak neberieme tie teoretické varianty tak to bolo najskôr niečo pred mojou 50kou.
@libawet Najlepší variant partnera si určite nehľadala, je od nej o 10 rokov mladší, mysliteľ tiež nie je, bez majetku, bez zamestnania (vtedy bol jej náš zamestnanec), býva u rodičov, vychýrený kurevník. Len má skoro 2 metre a postavu ako Jánošík. Myslím že keby mohla tak to vráti. Pozri, bankomat manžel odchádza, s ním podstatná časť majetku a hlavne schopnosť zarobiť a doma rozhodne "nesekám dobrotu". Zostane s príjmom ktorý predtým mala ako vreckové, polovica padne na energie. S o 10 rokov mladším milencom (stále žijúcim u mamičky) sa pravdepodobne rozišla, možno ju ešte občas pretiahne ako spomienku na minulosť ale ak mám správnu informáciu má podstatne mladšiu (myslím ale že mal aj vtedy). Ďaleko po prechode a po 50ke si asi sotva niekoho primeraného nájde aj keď musím povedať na svoj vek je zachovalá a atraktívna, asi by si dali povedať aj mladší muži.
@oldman50plus ale ved aj tvoja terajsia partnerka nie je najmladsia a ma teba, tak hadam aj tvoja ex ma este sancu...
@oldman50plus a možno ani nikoho nehľadá. Tvoja exmanžeka si kľudne niekoho môže nájsť ale to však tebe už môže byť úplne jedno , ale byť škodarodostný vo vzťahu k nej to nie je to pravé orechové od teba.
Sám nevieš ako ešte dopadneš keď sa spolu nasťahujete do jednej domácnosti . Blížiš sa k 60 , ešte funguješ ako chlap zatiaľ , dokedy však nevieš ale zrejme už predlho to zas nebude. Starneš aj ty a ako si napísal , tvoja partnerka je možno konzerva plná červíkov , keď doteraz s nikým dlhodobo nežila. Jej ochotu sa o teba starať v prípade choroby si ešte netestoval , a to že sexujete je super ale význam tohto bude postupujúcim vekom u teba klesať.

@oldman50plus najlepšie roky boli preč? veď to si musel mať len niečo vyše štyridsiatky, nie?