icon

Ex klamal na polícii ohľadom peňazí na deti

ivulik2311
9. jún 2020

Ahojte. Riešim si náhradné vyzivne a musela som na bývalého dat exekúciu koli tomu, aj aj trestné podať. Od decembra ako som od neho odišla aj s detmi tak im nedal ani cent. Mali sme už dva súdy. Idem ale k pointe... Kym sme byvali u neho tak magio TV bola na mňa, a keď som odisla som to bola zrušiť samozrejme aj zmluvná pokuta všetko. Reku ja mu to platiť nebudem. No a ide o to, že ten smrad mi dal za to 50 eur aj to len za to ze som ho bombardovala smskami. Dnes bol na polícii a tvrdil im ze mi dával prachy pre deti, čo je úplná hlúposť, nedal im ešte ani cent. A keby aj naaahodou.. Tak mu to dám aj podpísať. Cez účet sa mu nedá. Dnes som letela hneď to telekomu si dat vytlačiť tu faktúru aby som to za niesla na policiu. Myslíte si že mi s tým ešte spraví problémy??? Ked nema ani doklad ani nič... A ja ako sprosta behám riešim papieroacky

mondolina
9. jún 2020

Nerozumiem 🤔

marca12
9. jún 2020

@ivulik2311 ma dokaz,ze ti dal 50€ a bolo to vyzivne? Nema,tak sa netrap. Takych podrazov este bude.

0silvia0
9. jún 2020

@ivulik2311 ja tiez nechapem podstatu... akoze si platila za magio ovela vacsiu sumu ako 50, co ti dal a teraz akoze co???? ked chces nejaku radu, tak sa upokoj a pis zrozumitelne fakty...

laguna28
9. jún 2020

@ivulik2311 vôbec sa tým netráp. On musí preukázať že to bolo výživné a ty to na polícii potvrdis vo výsluchu. Pokiaľ to výživné nebolo, tak to jednoducho povieš.

cacianka
9. jún 2020

Nestresuj.
Vypovedala si pravdu ?vypovedala.
Dal ti príspevok na vyzivu deti ? Nedal.
Poslal tu sek poštou? Neposlal
Dal prevod z banky ? Nedal
Dal ti do ruky ?nedal
Ma na to dôkazy - šek, výpis z banky, podpísanú potvrdenku od teba ? NEMÁ
Ty len trvaj na svojej výpovedi - on ma dokazne bremeno ze ti prispel.

ivulik2311
autor
10. jún 2020

@marca12 nemá žiadny dôkaz..