Ex manželky vašich partnerov
Ženy, zazili ste, ze sa vášmu ex, po rokoch, ozvala byvala zena a snazila sa ho dostat spät? Podelte sa o zazitky
@panelacikova Vieš čo, ja som už tiež bývalá manželka, ale teda snáď mi nikdy tam neprepne, že by sme sa s bývalym zase dali dokopy a nedajbože dali svadbu čísla 2. :D :D
Blbo som to napísala, nie vášmu ex, ale vášmu partnerovi, ze sa ozvala ex. Admin prosim opravit text.
@panelacikova verím, že to tak je, ale poznám pripad kedy sa manžel tváril, že o exmanzelku by ani nezakopol a chodil za ňou a neskôr keď na to druhá manzelka dozvedela, tak sa vrátil k tej predchádzajúcej....
Ja som to tu niekde na koníkovi raz čítala, to sú iné manželské trojuholníky 😁 ale myslím si, že v 99% prípadoch tam boli take dôvody na rozchod, že sa už nepozerajú späť. Môj muž hovoril, že neboli všetky tie roky manželstva len teror a utrpenie, bolo aj veľa pekných chvíľ, ale pre neho je to uzavretá kapitola. A najmä pre jeho ex, ktorá sama dala návrh na rozvod s tým, že sa názorovo rozišli a že sa jej už nepáči a nevenuje atď
zo svoje praxe môžem potvrdiť že to nie je ojedinelý zjav. manželia sa rozvedú pre nezhody , svokry , milenky a často hlavne muži sa vracajú späť a veľmi radi . Ženy sú práve tie čo si držia odstup . Mala som xy rokov dozadu prípad kedy žena odišla od muža, otehotnela s priateľom ale nebola rozvedená ešte , počas tehotenstva sa tak dohádala s priateľom , že sa vrátila domov k manželovi aj s kukučkou , manžel sa s ňou rozviedol ale ostal bývať v dome kde aj jeho ex. Viem že sa zobrali znova potom, lebo som jej vytĺkala výživné na to prvé dieťa.
Tiež mám ex, či niekoho ma neviem ale asi nie... Keďže počas covidu som mu pomáhala ja.. A áno ozývam sa mu, ale nej aby som ho získala naspäť a on napíše mne a nemyslim si ze sa mi ozýva aby ma získal spat
@weronika171717 áno, viem, že to tak je, žiaľ... ako píše aj autorka. je mnoho takých chlapov, čo po rozchode s manželkou alebo partnerkou, s ktorou majú dieťa, si síce nájdu inú, ale akonáhle bývalá zapíska, už sa dvíhajú na odchod.... a čo sa týka mňa, ja som si na 100% istá. jednak mám za sebou iné vzťahy a viem, ako sa správa tento môj úžasný muž, jednak už máme svoje roky, čiže tu nehrozí, žeby sme ešte niečo špekulovali. a do tretice, jeho bývalá je odo mňa o 16 rokov staršia 😀 😀 takže absolútne. môj je šťastný, že ma má a ja som šťastná, že mám jeho 🙂
ale smutné je, že sa to stáva a teda hlavne u tých mladších ročníkoch. tí chlapci (mladí muži) ešte nie sú ustálení, sami ani nevedia poriadne, čo chcú... návrat k ex môže vyjsť, ale môže to byť zase len vstúpenie do tej istej rieky (čo si myslím, že platí vo väčšine). no a ak autorka tu dala túto otázku preto, že sama má podobnú skúsenosť, neostáva mi nič iné, než jej odkázať, že nech je rada, že s ním nie je ešte zosobášená alebo že s ním nemá deti. prejavil sa, našťastie, zavčasu. viem, že ju to asi bolí a serie zároveň, ale i tak v konečnom dôsledku vyhrala... neprežije kus života s idiotom.
@sense ak ani jeden z vás nemá nikoho a občas si pomôžete, to je normálna vec. alebo keby ste aj mali partnera, ale zároveň by ste mali spoločné dieťa, tak je tiež normálne, že ste v kontakte a občas si v rámci starostlivosti o dieťa pomôžete. ale nechcela by som muža, ktorého ex "uháňa" a chce ho získať nazad. ešte keby povedal: krava sprostá, ok. ale keby mu to lichotilo a udržiaval by s ňou aj napriek tomu kontakt, v takejto konkrétnej situácii, tak to nie..
Moj sice zenaty nebol, ale mal 6 rocny vztah, vycuval kratko pred svadbou- rozumej, uz vsetko pripravene, zorganizovane, zaplatene. Ja som mala 7 rocny vztah. Spoznali sme sa cca rok a pol od rozchodu- obaja. Byvala ho prvy rok dost kontaktovala, ale nie, ze by ho chcela spat, len ona mala anorexiu a vzdy sa mu potrebovala vykecat. Potom par rokov nic a minuly rok opat. Ze ma manzela, babatko a konecne nasla svoje stastie. Tak jej muz povedal, ze je rad, ze aj on uz ma dceru a druhe na ceste. Pokecali o detoch a hotovo.
@amelie2017 tak to je v pohode, myslím si. ale uháňanie bývalých považujem za absolútne nezrelé chovanie...

otvorím si čipsy 🙂