icon

Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?

aranel16
28. okt 2016

Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒

hildicapupu
3. nov 2016

@katka2602 ono moj nazor na to je taky, ze clovek kym nezazije nepochopi. A tak isto je to aj s tymi co neveria, keby to zazili tak by ine tvrdili 😉

katka2602
3. nov 2016

@hildicapupu Môj muž bol striktne proti takýmto veciam, neveril, všetko hneď vysvetlil, ale ak sa začalo pár vecí diať v jeho prítomnosti a sám videl, že to proste nemá kto robiť, a nenašiel logické vysvetlenie tak uveril 🙂

slivocka4
3. nov 2016

@katka2602 neviem ake dalsie okolnosti tam boli, ci to bolo v byte alebo dome, ale tiez mi nepride logicke ze ide duch tak, ze kraca (poculi ste kroky) vyleti hore ku skrinke (alebo je taky vysoky?) vyhadze odtial veci a vypari sa, nuz ale budiz no ...

katka2602
3. nov 2016

@slivocka4 je úplne jedno kde to bolo, čo s tým má spoločné to či to bol byt alebo dom? 😀 švagor chodil ako na pružine, akoby podskakoval, tak takýto prechod popod dvere sme počuli, nezažila si tak ťažko pochopíš. Asi si nepochopila podstatu, písala som, že v tej skrinke bola pálenka, ktorú si odložil a povedal, že ju otvorí, keď bude mať jeho dcéra 18 rokov, jeho dcéra bola jeho miláčik, lipol strašne na nej. Neviem prečo a kvôli čomu to robil, proste pokiaľ sme tu fľašu nedali preč, stalo sa to pár krát. Ver či never, nemám dôvod si niečo také vymýšľať ani to nemám za potrebu 🙂 Ešte raz pokiaľ niečo takéto nezažiješ neuveríš. A ako vysvetlíš, napr, búchanie na dvere a zreteľne počutie, ako niekto otvára dvere, ešte aj pes zbystrel a šiel ku dverám, že niekto ide a nikoho nikde. Apropo všetko sa to deje v byte.

aranel16
autor
4. nov 2016

@katka2602 fuu.. ☹ myslis ze sa taketo veci mozu diat vsetkym alebo len niektorym ludom?...

eva8
4. nov 2016

@moonlight1210 ako sa dajú počuť kroky vo vedľajšej budove, ktorá má múr vzdialený cca 1m od vášho? Tým, čo prenajímate budovu sa na nič zvláštneho neprihodilo?

moonlight1210
4. nov 2016

@eva8 nic zatial nespominali a ani sa nechcem pytat, keby nahodou niekto z nich bol na tieto veci citlivy. naco robit paniku, aby sa tam citil uz vopred nepohodlne.
verim, ze keby daco zazili, povedali by nam to.

ako sa daju pocut? cez otvorene okna nasmerovane oproti sebe.
nepocut uplne bezne normylne kroky. to by ani neslo, a keby som pocula nieco take, tak hladam pricinu niekde ovela blizsie, ako v susednej budove.
ale tie hlasnejsie kroky ano (najma v nocnom tichu, ked zvuk nic ine nerusi), klopkanie lodiciek urcite a beh tiez (nie su tam koberce, ale plavacka).
lebo tu nejde doslova o dva mury, ale mur domu a na druhej budove su nasim smerom obratene velke okna kancelarii, takze cast tej steny je vlastne presklena a daju sa tam otvarat vetracie okienka a tie nechavaju obcas pootvarane na noc. a potom este kusok dalej su male okna toaliet a tie byvaju skoro stale otvorene a z nasej strany su zase tym smerom male okna nasej kupelne, ktore tiez kvôli vetraniu mavam takmer neustale otvorene. teda zvuk sa prenasa celkom dobre. ak moc chcem, zacula by som aj hlasy odvedla pocas dna, ale nie jasne slova (pokial by sa nezhovarali na záchodoch), len zvuky hlasov.

neda sa takto hned naraz napisat vsetko detailne (to by bol dlhy príspevok), takze verim, ze na opis, ze pocujem zvuky z jednej budovy do druhej, bude clovek najprv skepticky. aj ja by som bola. ale ono nejde doslova o dva mury, ale ako som napisala vyssie, medzi budovami je cca meter, mozno meter a pol a su tam dost casto pootvarane okienka. takze tam prenos zvukov je lahsi.

a to, co pocujem, su zvuky akoby tam niekto bol realne v praci. prejde z miestnoti do miestnosti, otvoria sa a zatvoria dvere, ... naozaj som si prvy raz myslela, ze tam len niekto zasiel na noc nieco dorobit do prace.
ale ked som nikde nevidela odparkovane auto a ani nikto neodisiel pesi (hlavne dvere budovy idu trochu tazsie, takze obvykle nimi kazdy pri zatvarani buchne), prislo mi to divne. aj ked - mohol tam nakoniec prespat (bolo by to divne, musel by spat v kancelarskom kresle alebo na zemi, nie je tam ani gauc, ale preco nie), alebo mohol robit do rana. ale potom uz iba naozaj potichu, lebo zvuky sa stratili.
prvy raz som teda nejak neriesila, lebo to si clovek vysvetlit vie.

ibaze dalsie razy som sa tam rovno isla pozriet, ci tam naozaj niekto je, alebo je to nebodaj zlodej. a vsade ticho, tma, ani v jednej miestnosti nikoho nebolo a alarm bol pusteny. musela som ho najprv vypnut pri vstupe.
a to mi uz bolo dost cudne.

a potom sa zacali ozyvavat aj take zvuky ako to trieskanie dverami (taky ten typ, ako ked pocujes susedov v panelaku, hadaju sa a chodia pritom z izby do izby: ja sa s tebou uz nemienim bavit, tresk dverami. ten druhy to nenecha tak, ide za nim a tiez buchune dverami... ten stav, ked si povies: iha, u susedov je dnes dusno. pocujes chodenie, trieskanie dverami, len hlasy nie. akoby sa hadali dvaja hluchonemi. 🙂 )

ale teraz sa skor snazim zistit (ked sa to ozve), ci predsa len to nie je iba nahoda, ze zvuky zneju podobne, ale ich povod je inde, ako odvedla.
lebo vies, clovek obcas netusi, co niektore zvuky sposobilo a pripise to kadecomu. raz v lete v noci sa u nas na ulici strielalo. bolo horko, vacsina ludi mala okna pootvarane. nikto z nasich znamych na ulici nevedel, co to bolo za rany (cca o tretej rano, kedze vtedy nie si v okne, tak sa akurát zobudis a premyslas, co si to vobec pocula). az o par dni sme sa dozvedeli, ze na druhom konci ulice si nejaki podgurazeni chlapci urobili zo znacky terc. ze tie cudne rany, co sme poculi, bola vlastne realna strelba. nic zahadne. len kedze sme dovtedy nemali skusenost s tym, ako skutocna strelba znie, tak sme si to najprv nevedeli vysvetlit, co to bolo.

eva8
4. nov 2016

@moonlight1210 v tomto prípade sa prikláňam k racionálnemu riešeniu - naozaj sa tam možno niekto chcel zatajiť, prenocoval z akýchkoľvek dôvodov, ale v noci chodiť v lodičkách? Iba ak by si chcel niekto vyhodiť z kopýtka.... Alebo cez pootvorené okno mohol vletieť malý netopier či iné zvieratko alebo hmyz, neverila by si čo môže spôsobiť obyčajný chrúst 🙂 . Časom sa dá zaviesť kamerový systém aspoň pri vstupoch, to by nebolo nápadné.

eva8
4. nov 2016

Ale vo videní hmotného ducha - to môže spôsobiť kombinácia únavy, zdravotného stavu, liekov, stresu, v podvedomí videní obrazu niekde inde v minulosti (v televízii, krátky shot, internet, kinová upútavka...) a nepamätaní si ho a "znovaobjavení sa ho" v takejto podobe.... a mnoho iných faktorov. Ja verím v "nejaké javy"

moonlight1210
4. nov 2016

@eva8 ten prvy raz som za. niekto mohol chciet prenocovat.
ale tie druhe razy nie. ja viem do tej budovy prist zadnym vchodom ako myska (od toho kluce mame len my). kludne by som tam niekoho ja prekvapila ako "duch", keby som chcela 🙂

moj nazor je, ze tie zvuky maju nahodnu velmi blizku podobnost, ale povod kdesi uplne inde.
co ma vsak prekvapilo, bolo to, co mi povedal sused. ze aj u nich sa deju veci, co sa dovtedy nediali. obcas veci vybrate zo suflikov a skriniek, rano obcas dokoran inak zamknute vchodove dvere. ale zatial sa smejeme, ze niekto z ich rodiny sa stal zrazu namesacny. 🙂

chrust aj netopier by inak u nas spustili alarm. je dost citlivy.

a nie vzdy pocut klopkanie lodiciek. a tiez nie vzdy trieskanie dverami. to sa tazko takto cele opisuje. najlepsie, keby si zazila parkrat sama. teda, nie zeby som ti to priala 🙂. len pre lahsie upresnenie, co sa vtedy deje.

verim na nadprirodzene veci, ale vzdy hladam najprv realne vysvetlenie. ked sa nenajde, dobre, mozu to byt duchovia. ale nie zeby som o nich nejak stala.
zatial si hovorim: kym ste iba tam vedla a iba v noci, tak si budte. 🙂

katka2602
4. nov 2016

@aranel16 mozno sa nieco "nepochopitelne" stalo aj tebe, len si to nepripustas. Napr. vies, ze si si tam odlozila nejaku vec, sisi 100% ista, ze si ju tam dala a bum zrazu tam nie je. Vies, ze ti ju nemal kto iny zobrat, lebo si bola doma sama. Vec bud najdes uplne niekde inde proste nelogicky inde, alebo ju uz nenajdes. Pritomnost niecoho nie je len to, ze ja nieco vidim. Beriem, ze vecer clovek moze vidiet, pocut vselico co sposobuje napr. nieco vonku, u suseda atd alebo ak sa zapne hracka toto neprikladam duchom ;) to je proste skrat iba sk by tam baterky neboli. A zalezi aj od cloveka, ak tomu proste neveris tak si das vlasne vysvetlenie s ides dalej. No ako pisem je vela situacii ktore proste nevysvetlis. Ja som si minule nasla rano otvorene dvere, vecer som vyvencila psa, zamkla skontrolovala a rano idem ba WC a vidim svetielko z vonku pri dverach. Dvere boli odomknute a pootvorene. Nastastie je na chodbe pes. Otvorit ich nemal kto, dcera to nevie, namesacny nie sme nikto. Alebo po smrti svagra zacal mat synovec zle sny, noc co noc sa budil a chcel ist na balkon, stale sa tahal na balkon. Povedal, ze ho niekto vola. Sesrtra musela dat na balkon hore retiazku. Skoncilo to, az ked sli za jednou babkou a ona nieco malemu odrobila. Takze tak my sme si toho zazili dost, aby som verila, ze nieco proste existuje.

eva8
4. nov 2016

@katka2602 ak sme nevedeli nájsť nejakú vec, alebo bola inde položená, zasmiali sme sa, že znova prišli mimozemšťania 🙂 Toto pripisujem vlastnej roztržitosti a vypnutiu krátkodobej pamäti 🙂

lujza123
4. nov 2016

@aranel16 pani co pisala pribeh je pekne slahnuta podla mna, uz len tym ze si kupi stena a potom ho da prec lebo sa sprava ako stena, to co je za cloveka, nechapem, tak idem si kupit psa a ani si nedam namahu precitat si co ma caka

A ten pribeh o duchovi, neviem skor to vidim na rozburene tehotenske hormony a nejaky naznak schizofrenie alebo coho, ja som mala tehotna tiez silnu klaustrofobiu ktora ako prisla tak aj odisla po porode...

Na duchov verim, zopar som ich aj zahliadla, stretla ale toto co popisuje pani je podla mna cista fikcia

katka2602
4. nov 2016

@eva8 al sa ti to stane par krat za tyzden, myslis, ze mas tak casto vypnutu pamat? A ked tu vec uz nenajdes? A vies, ze si ju vyhodit nemohla? ;) Ale to je proste o tom, ze je tazke uverit niecomu, co clovek sam nezazije. My byvame v byte kde boli cigani, je zname ze cigani vedia robit zlu magiu, caruju atd, takze tu mohla ostat nejaka energia po nich.

eva8
4. nov 2016

@katka2602 pamätám sa ako dieťa, že sa nám to stávalo s tými vecami, stokrát sme prezreli miesto, kde sme ju odložili a nič, potom z čista-jasna si tam spokojne ležala. V šuflíku, na stole a pod. A nikto si srandu nerobil. Ale nepripisovali sme to duchovnu, skôr našej nedokonalosti. Ja si myslím, že to čo sa u vás deje nesúvisí s tou cigánskou mágiou. Ale kto vie? Ja sa v tom naozaj nevyznám. Možno sa tí živí cigáni naozaj nadiaľku mstia za to, že sa nemohôi vrátiť. Alebo aj neživí.... No ja by som za vysvetlením šla iným smerom, neviem akým, ale nie týmto

katka2602
4. nov 2016

@eva8 ak to nerobi duch, zlo, zbludila dusa atd kazda to volame inak, tak kto potom? A kde by si sla? Inym smerom, akym? Nevies akym ale sla by si ;) neboj k psychologovi neplanuj ist, to by sme tam meseli zajst vsetci s nie len tu. Kazdy jeden sused povedsl, ze od kedy tu byva je to proste zle, viac hadok, nervov atd. Prisli tu mlade stastne rodinky a po par mesiacoch sa rozchadzaju. Ptoste tu je zla aura, zla energia.

katka2602
4. nov 2016

A este jedna vec, taketo veci sa deju okolo, sama vidis, ze tu pise viac zien takze asi to nebude len bujnou fantaziou. Aj vesmir je energia, preco na nieko zle vplyva spln? Je to tiez energia, tak mozno to robi nejaka zla energia, zla aura. A poznam babu co komunikuje s anjelmi. Keby nas co sme nieco take zazili niekde zavreli, tak populacia klesne o poriadne % 🙂 alebo len preto, ze som to ja nezazil tak to neexistuje?

eva8
4. nov 2016

@katka2602 ja s tým "miznutím vecí" som to zažila a mám iné vysvetlenie. Čo sa týka zlej energie, tomu verím. Teda ak by som bola presvedčaná, že tam tá zlá energia skutočne je a nevedela by som ju odstrániť alebo zabrániť aby na mňa vplývala, jednoducho by som pomýšľala sa nad presťahovaním, aj keď ja "útek" nepovažujem za riešenie. Na psychológa, ani psychiatra, ani farára ani nejakých psychotronikov či iných psy... som nepomyslela.

katka2602
4. nov 2016

@eva8 bohuzial prestahovat sa nemame kde, sme v sluzobnom, hypo na kupu nevychadza :( no ale taketo veci zazila moja mamka u nej doma, babka vo svojom dome atd. Nedeje sa to len mne. Po smrti tatika mi mamka povedala, ze par krat sa stalo, ze normalne citila, ako si vedla nej lahol a pohladkal ako to robieval ked zil. Niekto si povie, ze si to namysla. No tatik je mrtvy uz viac ako 20 rokov a mamka povedala, ze minule ju prisiel stipknut do zadku 😂 niekedy to robil so srandy. A zvacsa sa to deje v den, kedy by mal sviatok, alebo na svetkych svatych. Teta zase hovorila, ze minuly rok jej tak babka buchla po chrbe, lebo bolo skarede pocasie a povedala, ze pojde sviecku zapalit na druhy den v tom momente ako to povedala vraj dostala po chrbe 🙂 takze tak, no bud verime alebo neverime.

aranel16
autor
5. nov 2016

ako tu uz bolo pisane, tiez mi pride divne ze by sa divne veci diali vzdy ked to prave ziadni ludia nevidia, niekedy sa fakt stanu take blbe zhody okolnosti ze to vyzera cisto nelogicky..u nas v rodine co som sa pytala nikto nestrasil ani sa nelucil ale tak mozno v inych sa to deje z generacie na dalsiu .. ale na svete su miliardy ludi a zeby sa to nepodarilo nikomu uvidiet na vlastne oci alebo nejak zaznamenat - myslim tak ze kroky ale nikto tam nieje, veci sa same hybu, premiestnuju.. napr. ako v Paranormal activity ale to nebolo podla skutocnej udalosti

aranel16
autor
5. nov 2016

@eva8 tiez si skor myslim ze to moze byt nehmotna energia ale teda neviem ako by mohla presuvat veci alebo vydavat zvuky a na svete denne umieraju milion ludi kde by sa vsetka ta energia ukladala, ci niektorym je dovolene vratit sa a inym nie.. :-O

katka2602
5. nov 2016

Tazko sa vysvetluje nieco nevysvetlitelne. To je ako s vesmirom, nekonecny??? Niekde koniec mat musi, co je nekonecno? Alebo neverit na iny mimozemsky zivot, preco? Len preto, ze sme ich este nenasli? Co ak su v inej galaxii? Preco by sme my existovat mohli ale zivot niekde daleko daleko od naz uz nie? A ak neverite ludom ok, ale co zvierata? Pritomnost niecoho pes, macka vycitia, vidia.

janulka1802
5. nov 2016

@hildicapupu
@katka2602 ja som nič také nezažila a pravdu povediac ani nechcem, ale verím, že niečo také sa môže diať, to bez debaty. Ja mám v gatiach, len to čítam.

eva8
5. nov 2016

@katka2602 zvieratá majú iné "senzory". Vraj kde si ľahne mačka, neradno stavať posteľ a kde pes, je to vhodné miesto.
S duchmi to máte podľa popisu v rodine. Teda tí "vaši" vás pravdepodobne ochraňujú pred tými zlými energiami na vašej ulici. Ja naozaj neviem.
@aranel16 ešte dávno som uvažovala, že sa "dušičky" musia reinkarnovať, inak by bolo všetko preplnené 🙂 V súčasnosti na reinkarnáciu neverím... Ale ako i tu čítaš, niekto niečo vidí, cíti, počuje.... Čo sa týka zaznamenania - nikdy nevieš, čo je podvrh a čo naozaj skutočné (napr. fotografie na internete). Je naozaj zaujímavé, že podľa mojich znalostí seriózne vedecké dôkazy nie sú (marí sa mi, že okrem zaznamenia poklesu teploty), resp., že sa to seriózne neskúma. A možno práve preto, lebo tomu máme dať pokoj. Ja si myslím, že všetko je tak ako má byť.

katka2602
5. nov 2016

@eva8 no ono je tazko zaznamenat nieco, co sa stane cca 1-2 do roka a aj to neviete kedy 😉 To nie je nieco, co sa opakuje denne v ten isty cas. Ako zaznamenat nieco, co necakame, ze sa stane 😃 Aj ked clovek spadne tak to necaka, proste sa to stane.

eva8
5. nov 2016

@katka2602 ale keď sa niečo stáva opakovane, nejaké senzory, dlhodobo zaznamenávajúce prístroje by nebolo odveci nastaviť v tých "strašidelných domoch" Ak by o to bol seriózny vedecký záujem. Stálo by to tiež hodne financií. Dlhodobo, t.j. aj rok a dlhšie. Však spomínala si vesmír - i "rakety" poslané k Jupiteru a inde putujú dlhú dobu a až potom môžu poslať záznamy.
Nakoniac na tej vašej ulici by som niečo so susedmi zorganizovala, ak by som bola presvedčená o nejakých negatívnych energiách

katka2602
5. nov 2016

@eva8 a co sa tyka reinkarnacie, to neviem. No tiez je mnoho pripadov, ak sa clovek niekde ocitne a zrazu si povies, ze som tu uz bola to nase deja vu ;) ak ked toto davam skor snom. A tiez je saujimave ako sa nam vie snivat nieco, co sa casom stane 🙂

katka2602
5. nov 2016

@eva8 Urcite ano, ale vedci v tieto veci neveria, kto da dotaciu na nieco take. Ale po pravde, neskumala som podrobnr ci sa o to niekto pokusal.

slivocka4
5. nov 2016

bolo by to trosku zvlastne, kebyze nas duchovia mozu vidiet hocikedy a pri vsetkom, nejaky system by mal byt 😀 ktovie co sa deje v takom bermudskom trojuholniku, to ma tiez zaujima.. neviem ci uz stihli na nieco prist alebo nie

slivocka4
5. nov 2016

@katka2602 toto sa stava aj mne, akokeby som presne ten moment uz niekedy zazila, alebo sa mi o nom snivalo, dokonca mam pocit ze aj viem co bude (malo by) nasledovat chvilu potom, su to zaujimave veci no