Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?
Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒
@adell77 dobre , nikoho nebudem presviecat kto chce uveri.
Tak robila som chyznu v jednom hotely v Tyrolsku. ( po case som da dozvedela zevraj tam je to bezne, vraj je postaveny na cintorine) vraj o tom vsetci vedia , ze sa tam deju zvlastne veci. Tak napr. aj mojej kamoske vo vedlajsej izbe sa stalo ze vraj sa nad nu v noci niekto sklana. Bola z toho na pradky, ja som tiez bojko ale presvedcim samu seba ze v pohode nic sa nedeje 😉 Tak v izbe som stale pocula sepot, moja kolegina mala opacnu sichtu kedze bola casnicka. Aj ona vravela ze pocuje hlasy. Taz doniesla vyrezavanu kvetinu, vraj nejaky stary pan jej ju daroval. Tak ju dala do vazy na policku oproti postely( spavali sme spolu na manzelskej ) . Raz v noci som sa zobudila na to ze v izbe niekto je, prisaham nevymyslam... bola tam zena tmave dlhe rovne vlasy biela bluzka a tmavo zelena sukna. Taky styl mozno 100 rokov dozadu. Kukala na mna a zrazu zobrala tu ruzu a hodila ju na zem pred postel. Nato sa zobudila moja kamaratka a vravi mi co to bolo , kto tu ruzu hodil. Vravim nic sa nedeje spi asi spadla.
Rano mi vravi, ty si nieco vydela lebo vyraz v tvojej tvari hovoril za vsetko. Vravim ano len v ten moment som nechcela panikarit.
Boli aj dalsie veci...
klobúk dolu pred každým, kto to zvládol prečítať celé... neverím, že obsah či pointa príbehu je desivejšia ako štylistika, slovná zásoba a gramatika tohto príspevku... 😝 😝 😝
@pillipilli daj aj dalsie sak mam husinu ak svet :D
@kikikat
@adria88 nene, len ten pribeh bol skopirovany odtialto https://www.modrykonik.sk/forum/podpora-dietata-v-rozvoji/moje-dvojrocne-dieta-sa-divne-sprava/ , strana 3
ale raz mi mamina hovorila ze jej kamaratke zomrel otec akurat jej volali z nemocnice a jej dcera mala postielku pod oknom mala vtedy okolo 3rokov a mala hovori tesne po telefonate ze mami preco je dedo vonku za oknom ved prsi zmokne no posrala by som sa :D a pochybujem ze take dieta si to vymysli mozno sa prisiel rozlucit kto vie vaaaaaa ale zimomriavky mam riadne ked to pisem :D
@pillipilli pekne teda...ste si tiež užili... no mne sa nič podobné nestalo, ale počula som už všeliaké príbehy a verím tak trchu na také veci... ale zažiť nechcem 🙄
Joj žienky aj tak si myslím že je to len v hlave,v tomto momente by som prisahala že sa má snaží niekto chytiť za ruku,ale viem že keby som nepísala a nečítala toto tu tak také pocity nemam
@adell77 vraj sa tam stavalo, ze o pol druhej v noci ked je hotel zamknuty chodi po chodbach pan v ciernom kabate a klobuku , vraj zaklope na dvere a ked otvoris len sa zvrtne a ide prec.
V tom hotely bola jedna cast izieb , no neskutocne zla energia proste ti behaly zimomriavky ked si tade prechadzala. Tie izby mal ta kolegina co jej robil v noci niekto spolocnost. Dohodly sme sa , ze ak teda sa boji pojdem jej pomoct aj ja aby tam hebola sama. Raz pribehla ze ma v izbe niekoho , ze jej vkuse niekto chodi poza chrbat.
Tak dobre idem ja, hrdinka ... normalne som citila tam pritomnost niekoho v kupelni som zazrela mihnutie, isla som tam. Ved sme tam boli dve . Tam bolo zrkadlo na celu stenu a popri zrkadlu boli take trubice -svetla po stranach. Kukam do zrkadla , ze co sa bude diat. Zrazu rana a ta trubica sa rozlezela na tisic kuskov , bola som rada ze mam celu tvar lebo som stala blizko nej. Dobehla kamoska , ze co to bolo ... no reku svetlo urobilo bum 😀
Asi mi chcel niekto povedat , ze nestoj a makaj 😀
Teraz ma to vsetko ani nenapadne, ale uz by som tam nesla vsetci sme isly prec
@adell77 ako, my sme mali v rodine takú situáciu, ja som bola akurát s malou v pôrodnici, ešte nebola na svete, no 2 dni pred pôrodom umrel dedko, a v ten moment, ako sa to stalo na sestru doma padla kvetina zo skrine a hneď na to volal mamin brat, že umrel... bol priamo pri ňom.. takže niečo také určite existuje
@pillipilli hm ja nwm ci by som mala odvahu ist za tym niecim asi by sm sa pokakala :D
zeny ste ma mali vidiet ked som sla sama pred hodinou z roboty, 50 rocna stara budova, vsetko tam vrzga , blika, šuchoce, som bola dosrata az za usami co som si predstavovala tu pokrivenu priseru na schodoch :D :D :D
@amoremio26 ja sa zbláznil,citam jeden príspevok,dosrata od stach,citam druhý,skoro si cvrknem od smiech,orginal téma😁
@adell77 no a co som mala povedat sefke ? Ze je tam bubak tak nech si to upratuje sam 😀
@pillipilli ja nwm zdrhla by som alebo co :D:D ze ma boli brucho :D fakt nwm si to predstavit a od kedy si odtial prec nemas o tom nocne mory? alebo neprepadne ta strach niekedy ? len ma zaujima ze aky ma takyto zasitok vplyv na zivot jedinca
Umna doma tiez sa také veci diali ...chodil mi niekto po kuchyni...počula som to lebo mám tam plavacku ziaden koberec nič ...hračky mojich deti sa same zapinaly...a co bolo najhoršie čo neviem pochopiť do dnes prevratilo sa mi celé akvarko s rybami so stolikom a celé sa rozbilo ...akokeby ho niekto zvalil ...nechápem vsade sklo ...dcéra mi v tom hovorí mami bojim sa toho uja ...no mne viac netrebalo ...dala som ju do izby do postielky ku bracekovy kym to popratam a ležali spolu jak 5korún ani sa nepohli s toho strachu ...bola som za fararom vysvetil nám byt pomodlili sme sa a dodal že ked to neprestane tak odslúži unas doma omšu ...cítil asi tiež tu zlú energiu ...
Preboha to sa nedá čítať..
Ono hovorí sa, že kto nezažil nepochopí 🙂
Skopírujem to tu, to sa mi stalo vo februári. (písala som to v inej skupine) Naša malá (3r) spinka s nami v spálni, máme spojenú postieľku s posteľou, máme len 2 izbák, tak zatiaľ je s nami pokiaľ niečo vymyslíme. Večer sme šli spokojne spinkať, malú ešte kojím, tak pri tom rýchlo zaspinká. Ja som akosi nevedela spať, len som sa prehadzovala a keď som konečne zadriemala, zrazu mala zakričala, začala plakať a ukazovala do roku ukazovákom, myslela som si, že to robí zo sna, ale keď som sa na ňu pozrela mala otvorené očká, potom prestala a celý čas pozerala na to miesto, na chvíľku sa otočila a a potom zase pozerala do rohu, ako keby niekoho sledovala, ja osobne som nikoho nevidela, pre tentokrát, ale bolo to čudné. Pomodlila som sa, povedala som si v duchu, že nech ide preč a v tom sa mala otočila ku mne, zavrela oči a zaspinkala v tej minúte. Na druhý deň som sa jej pýtala, že čo to bolo v noci a ona mi povedala, že videla tetu. Hneď som si spomenula na svoju sestru (zomrela, keď dcérka ešte nebola na svete) ukázala som malej fotku kde sme boli ja, sestra a bratova bývala a dcérka mi ukázala na sestru.
A asi týždeň pred týmto som sa v noci zobudila ja a videla som len 2 postavy pri mojich nohách, nevidela som tvár nič, len 2 postavy ako tieň. Ale nemala som vôbec strach hneď ma napadla sestra s tatíkom.
U nás sa zase niečo deje 🙂...pred 3 dňami sme si kúpili sviečku Archaniela Michaela. Tak ku večeru ju muž zapálil, pri sviečke mám dvoch anjelikov, ktorý bolo normálne otočený tvárou k nám. Šla som spať ako posledná, sviečku som zahasila a šla zaľahnúť 🙂 Ráno sme vstali a muž sa ma pýta prečo som tých anjelov tak otočila a ja, že ako otočila? ja som sa ich ani nedotkla. Prídem k stolu a anjeličkovia boli otočený smerom k sviečke, jeden za druhým (v rade). Pozerám na na to ako puk a hovorím, mužovi, že čo si robí srandu, že to nie je pekné, že ma takto straší a on, že prisahá, že on s nimi nič nerobil, že mu bolo čudné prečo som ich ja takto večer otočila. Tak som ostala ako obarená a v duchu som si povedala, že fajn, niekto sa tu prišiel zahrať 🙂 A na druhú noc, nám zase niečo neskutočne svietilo v izbe (to sa nám už jednu dobu stávalo, skončilo to, keď sme vysvätili byt) Svetlo bolo také, ako keby niekto zasvietil halogénovou baterkou do okna a stále keď sa to stalo, sme sa s mužom obaja naraz zobudili, lenže v momente keď sme sa posadili, že sa ideme pozrieť zrazu zhaslo, toto sa dialo takmer každú noc. Mali sme pokoj 3 roky a teraz sa to začalo zase (ale možno sa nám pripomínajú naši zosnulý, lebo sa blížia dušičky)....inak mám veľa zážitkov, napr. cez leto, nám nevedela dcérka zaspať, podarilo sa jej to až neskoro v noci a keď už konečne zaspala obaja s mužom sme zacítili a v podstate videli ako keby šmuhu( neviem to opísať, ako keď vidíte na fotke keď sa niekto rýchlo pohne) že niečo prebehlo cez postel, normálne sme cítili ako to po nás prebehlo vyzeralo to ako cca 3 ročné dieťa. Pýtala som sa muža či to cítil a videl aj on a povedal, že áno. Ďalej asi cca pred rokom sme už šli spať a šalili sme sa ešte s malou v posteli a zrazu len mala sa rýchlo otočila ku mne a chytila ma okolo krku a ja som ostala ako v hypnóze (to mi povedal len muž) lebo sme obje videli ako cez spálňu niekto prešiel krížom cez dvere a múr. Hovorím mužovi či to videl a on, že nie,ale videla to aj malá aj ty. Ale mám aj pekný zážitok 🙂 keď bol muž chorý tak sme spali v obývačke a pomodlila som sa k Archanjelovi Rafaelovi a poprosila o uzdravenie a v tú noc som sa prebrala (z ničoho nič otvorila oči, ako keď v hypnóze lusknú prstom) a videla pri dverách do spálne silné zelené svetlo, a Rafael má zelené lúče 🙂 a mužovi sa ozaj polepšilo.
no tak uz idem na to citanie 😀
Jemine ja som v praci ale pototo som az az z vasich prispevkov :D
@pillipilli mala si jej povedat nech najprv skontroluje izbu a kupelku, ze je ohrozena bezpecnost prace 😀 ja by som usla co najdalej odtial fakt...
Bolo by dobre, keby ste niektore konecne prestali fetovat....alebo je to z toho, lebo ste prestali?.....
@aranel16 ano, toto je prisposobeny opis z Cinskeho (japonskeho?) filmu nenavist. Dievca pozeralo asi tento film a potrebovala sa vyrozpravat 😒
Toto je jednoznacnr vymyslene...
Ja sice na duchovno verim a mam par skusenosti. Dokonca aj moj syn podla mna videl svojho zosnuleho dedka (mojho svokra), kedze mi ked mal rok rozpraval, ze memoze zliezt zo sedacky, lebo musi pockat kym odide ujo, v kupelni ked som ho raz umyvala, sa stale otacal na dvere s usmieval sa a ked som sa spytala na koho povedal "a" (vtedy tak hovoril ujo) a ja som presne v tom obdobi citili v spalni cigaretovy dym (svokor bol tuhy fajciar)....asi sa prisiel pozriet na vnuka... potom sme mu zapalili na hrobe sviecku a viac neprisiel. Teda syn ho viac nespominal a dym som odvetdy necitila (cca 1,5 roku)....
vies som toho nazoru, ze mrtvi ti neublizia, iba zivi.... 😉
Toto co je ti opisane, je presne z filmu Nenavist ako si aj ty spomenula. Hned napadol aj mne, ked som to docitala 😊

@pillipilli no skús, keď sa mi nebude páčiť, tak nebudem čítať 😅 aj tak dnes tu sama už nezaspím asi 😀 budem čakať muža