Extrémne komplikovaný vzťah
Ahojte, s mojou mamou som mala vždy extrémne komplikovaný vzťah, od detstva som cítila, že som bola nechcené dieťa (z jej strany), nikdy ma neobjala, nedala pusu, netravila so mnou čas. Neskôr som sa kvôli tomu ako veľmi na figu to medzi nami bolo presťahovala k otcovi. Nikdy sa o mňa nezaujímala po odsťahovaní. Volala mi raz za mesiac, chodiť za mnou nechodila a volala ma k nej raz za rok zo slušnosti (a ja som vždy slušne odmietla, lebo som cítila, že to nie je úprimne). Keď sa druhýkrát vydávala, nepovedala mi o svadbe, jej muža som prvýkrát stretla ako jej manžela. Keď s ním neskôr otehotnela, dozvedela som sa to od starých rodičov. Na narodeniny, Vianoce som od nej buď nedostala nič, alebo niečo čo mala doma a zavadzalo jej to (keď som mala 15 dala mi pod stromček plyšáka, takže trochu od veci). Ale nejde ani tak o to, problém je teraz inde. Keď som mala 14 spoznala som teraz už môjho manžela. Začali sme chodiť von, stretávať sa pravidelne a ona bola proste od začiatku proti. Ok, bola som dieťa. Povedzme, že to myslela v dobrom (aj keď celá rodina ho spoznala a mali s ním už vtedy dobrý vzťah a normálne chodil aj k nám), no proste v tom čase sme boli kamaráti, čo sa za ruky vodili, max pusinky padli (u mňa prvé v podstate). Keď som mala 17, začali sme tej vzťah brať vážne, v 21 rokoch sme spolu začali žiť. A mama stále na neho kydala kade chodila, neznášala ho (aj keď ho nepoznala a stretla ho dokopy možno 2-3krat dovtedy). No a táto nevraživosť pretrváva doteraz - mám 28 a práve sa nám narodilo prvé dieťa. Mama za nami neprišla ani do nemocnice a keď som jej poslala prvé fotky dcéry, tak ani nezareagovala najprv. najprv.
Nechcela by som ju doma asi tiez, po tom, ako sa ku tebe cele zivot sprava. Aj ked urcite ti to je luto, ten Vas vztah. Ale teraz sa to uz neda napravit.
Tu pani by som matkou nenazyvala a uz vobec by som sa s nou nestretavala.

Daj na muza. Teraz by tu mal vztah s nim byt prednejsi nez vztah-nevztah s mamou, a ked spolu nevychadzate dobre, tak sa s nou stretni vonku.