icon

Fajčenie na chodbe

neviete
16. mar 2025

Máte nápad? Čo by ste poradili?

Obťažuje celý blok a nič nevieme vraj spraviť.

Správca bloku povedal, že proste nevie. Zavolanie polície nepomôže.

Ona býva na 1. posch, ja na 4. posch a smrad ide hore.

Nepoužívam výťah a keď proste idem po schodoch vo večerných hodinách, je tam smrad.

Ona vraj býva v byte svojej sestry, takže nie je ani majiteľkou bytu.

Naozaj by som privítal rady ako tú kravu prinútiť aby nefajčila na schodoch.

Ďakujem

Fajčenie na chodbeFajčenie na chodbe
simsalabim
16. mar 2025

@neviete to, ako sedi, si priam pyta vyliat kybel vody 🙈

Nam ked fajcili na schodoch pod oknami (zadny zamknuty vchod) domovnik natrel schody olejom…

lenkasarka
16. mar 2025

@neviete niektorí ľudia sú proste ….
Fajčila som roky, ale toto by vadilo aj mne. Máte nejaký domovy poriadok? V našom je jasne napísané, že v spoločných priestoroch dá fajčiť nesmie.

nikpa
16. mar 2025

@neviete no poviem ti co by som spravila ja. Ako tam pekne takto sedí, namiesto toho aby som ju fotila, by som ju obliala s ľadovou vodou. A majiteľke bytu by som nedala pokoj, pokazde keď si jej sestra zapáli v spoločných priestoroch, by jej vyzváňal telefón a pipali sms.

neviete
autor
16. mar 2025

@simsalabim olejom natrieť nie. Chodia tam ľudia, niekto by si ublížil. Za toto by som nechcel byť zodpovedný.

neviete
autor
16. mar 2025

@lenkasarka jasné že máme poriadok a jasné že je to tam napísané a čo? Nič. Aj nálepky máme že zákaz fajčenia všade. Sám správca bytovky povedal, že nevie čo s tým.

simsalabim
16. mar 2025

@neviete ved jasne, ze nie … to som len napisala ako ukazku toho, co robia zufali ludia.

neviete
autor
16. mar 2025

@nikpa s vodou polievať nebudem, ale s tým telefonovanim to nie je zlý nápad. Musím ale číslo zohnať na ňu. Spýtam sa správcu.

aandrea9
16. mar 2025

@neviete nemáte niečo ako domový poriadok alebo ako sa tomu nadáva? Tam nie je uvedené, že je zakázané fajčiť v spoločných priestoroch? Vylepte tam cedulu zákaz fajčiť, v obi som také videla.

neviete
autor
16. mar 2025

@aandrea9 jasné že máme poriadok a jasné že je to tam napísané a čo? Nič. Aj nálepky máme že zákaz fajčenia všade. Sám správca bytovky povedal, že nevie čo s tým.

aandrea9
16. mar 2025

@neviete už som v obraze, nečítala som tvoj komentár. Keď už správca nevie tak nech sa informuje niekde ako to riešiť.

hrabovo
16. mar 2025

Nahlásiť na protipožiarnu ochranu, tu, ktorá vám zabezpečuje revízie hasiacich prístrojov hydrantov, ti už jej vysvetlia pokutou ako sa veci majú.... Keď už to inak nejde

rorino
17. mar 2025

@neviete normálne oblej ju a ešte povedz,že si si myslela,že horí,taký smrad tam bol....

cacianka
17. mar 2025

Dohodnite sa susedia, a striekajte biolit a podobne lakocinky, plus osviežovač vzduchu. Pod ňou, nad ňou, a kľudne pri chôdzi po schodoch vedľa nej.
Keby sa ozvala, tak jej povedať, že keď ona tam môže smradit napriek zákazu, vy môžete striekať vône, tie zakázané nie sú. Najprv upozorniť majiteľku bytu, aby urobila nápravu, a volajte jej zakaždým. (Ale to vás zablokuje...)

cacianka
17. mar 2025

Pozvať zopár kamošov, počerné typy, trochu upraviť ako ci.gani, a nech začnú fajčiť s ňou, v štýle jeeeej panynko, jaké sú len dobré city, nemáte jennu?

simca06022011
17. mar 2025

Toto by mal riesit srpavca, alebo na schodzy sa proti tomu ohradit ako susedia viaceri a riesit napravu. Ten zakaz tam nie je pre srandu.
a inak tu sa riesi podobne
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/sused-fajci-v-spolocnych-priestoroch-2/