Filmy pre dospelých a osobnosť človeka

22. sep 2020

Ahojte, ospravedlnujem sa za anonym, ale myslim, ze je pochopitelny. Chcela by som skor nazor niekoho kto je v danej téme doma, aj ked viem, ze pre odborný nazor by som mala ist normalne k dr .
Ide o to, ze napr. ja ked si zapnem videa s nevhodným obsahom pre maloletych, vyhladavam presne taky obsah akym som trpela v detstve ( sexualne obtazovanie niekolkorocne starsim muzom) ,proste ze nejaka mlada to nechce a staremu chlapovi je to jedno a ide si svoje no a pri takom sa ukajam ale nie nejak nadsene ale skor s pocitom hnevu a krivdy atd. V beznom zivote ale fungujem normalne. S manzelom mame normalny pravidelny intimny zivot,pekny vztah, ziadny problem. Ja viem, ze u mna je to nasledok toho co som prezila v detstve. Manzel zase ked mam svoje dni alebo casto som v praci a nevyda nam kvoli casu a detom ani kusok intimity, pozrie si tiez atd, on zas ale vyhľadáva take ze mama uci dceru, co mi pride take divne ako u mna. On bol dost mamickar, raz mi dokonca pri rucnej praci povedal ze je to take dobre ako od mamicky 🙈🤦‍♀️ predomnou mal vztahy s mladsimi ale ked nemal vztah chodil obrabat starsie aj o 20r od neho . Co si myslite, sme divní alebo narusení obaja? On o mojom probleme nevie, iba vie ze si videa kukam ale nevie ake. Je to blbe, ale tak nemozem sa osobne nikomu s tymto zverit, ved si iste aj vy pomyslite svoje. Alebo je tu niekto podobní ? Pride to niekomu normalne? Riesit s odbornikom to nechcem, v bežnom živote je to ok ako som spominala, ja neviem pride mi to ako uchylne, alebo to prehanam?
Dakujem za úprimné nazory.

daniela1911
22. sep 2020

Ako často máte sex? Lebo ak len občas, príde mi to ako manželský sex na oko a inak si každý ide svoje.
Každého vzrušuje iné, či ste normálni alebo narušení je otázka na niekoho iného. Ale keď to laicky zhodnotím zo svojho pohľadu - ty by si mohla zájsť k odborníkovi sa porozprávať, nie kvôli videám, ale kvôli spomienkam a tomu hnevu čo ťa sprevádza, aj keď teda hovoríš a spokojnom živote.

autor
22. sep 2020

@daniela1911 dakujem za odpoved, mame ako sa podarí ale priemer je 2x tyzdenne, mame dve deti, plus aj nočné, niekedy si len kľučku podavame. Ale sex mame super práve, aj sa vela "hrame" skusame, no 14r spolu tak snazime sa aj okoreniť nech to nie je vzdy stereotyp 🙂 prave ked si predstavim ze by mal manzel so mnou zaobchadzat tak ako pozeram vo videach tak by sa mi zhnusil ako ten muz co mi robil zle v mojom detstve. Zato si myslim ze to nie su ako sa hovori chúťky, ale nasledky a taky sexualny zivot by som nemohla viest, ako pozeram na videach :-/ u manzela neviem preco vyhladava obsah s takou témou, to by bolo tiez nemyslitelne preniest to do nasej spálne.
Neviem ci to nechat plavat dalej, alebo...
Niekedy to mne lezie na nervy ,to nutkanie . Ale zase nijak to neprenasam do rodinneho zivota. Sama neviem :-/

daniela1911
22. sep 2020

Komunikácia je základ, ale JA by som o tom mužovi nepovedala a skúsila zájsť za odborníkom. Možno ti to pomôže zvládnuť, traumu. Ak nepomôže vykašleš sa na to.
Resp. Vie tvoj muž o tvojej mladosti ?

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alikal
22. sep 2020

ja zastavam nazor ze vsetko, s cim ste ako par v pohode a nikomu to neublizuje je ok, a nemusi to byt hned uchylne. pride mi ale ze ty by si sa ale mala poradit s niekym o tom tvojom, lebo sama si napisala, ze mas z toho divne pocity, hnev a tak, myslim ze by ti pomohlo trochu to spracovat este. myslim ze vela ludi ma fantazie take ake by v skutocnosti nerobili, to je v poriadku, ale ak si prekonala taku traumu, a tie videa v tebe vyvolavaju skor negativne pocity nez pozitivne, asi sa ti podvedomie snazi naznacit ze to chce poriesit. ist za odbornikom nie je hanba, nemusi to byt nadlho, niekomu staci dve tri sedenia a moze ti to velmi pomoct citit sa lepsie.

majah212
22. sep 2020

Určite odborník na spracovanie negatívnych zazitkov z minulosti, aby ti pomohol zbaviť sa toho hnevu a spracovať to. Pravdepodobne si o tom zážitku nikomu nepovedala,ale človek sa rýchlejšie otvori a zdôveri "cudziemu"človeku ako blízkej osobe. Uľaví sa ti.

autor
22. sep 2020

Dakujem za nazory.

@majah212 s nikym som sa o tom otvorene nikdy nerozpravala, dlho som s tym bojovala .. ked som mala 18r som povedala sestre ale nic detailne, ona to povedala mame a mama sa vyjadrila ze si zato mozem sama lebo som to ako dieta nepovedala... nuz tak mi to prizvukoval on, ze som este malicka a nemozem to nikomu povedat...nikdy som nikomu neopisovala co presne sa dialo, ani neviem ci by som to dokazala ,uz len pri pomysleni o tom otvorene hovorit sa mi rozbusi srdce a radsej to dalej dusim v sebe.

@daniela1911 mojmu muzovi som to spomenula ked sme mali krizu pred niekolkymi rokmi, a netuzila som s nim mat sex a naliehal, tak som mu len povedala ze mi to robi zle ze som nieco take zazila ako dieta ,nechcel vediet nic viac ,zaskocilo ho to a pytal si meno toho cloveka co mi to robil.
@lanvinka aj mna to vtedy zaskocilo, aj som ostala ako obarena na neho pozerat ,no zacal sa smiat ze co to povedal, to sme boli vtedy kratko spolu este ,nejak som si s tym dalej nelamala hlavu, az teraz sa mi to pripomenulo ked som videla aky obsah si vyhladava on.
U mna pricinu poznam ale u neho teraz neviem ci tuzi po starsej alebo co , neviem ako to je u chlapov ,co za tym maju alebo je to len tak, ale tiez by som to nejak neriesila kym to nijak nezasahuje do nasho zivota ,len som chcela o tom kecnut, precitat iny pohlad. Viem ze kazdy sme iny ,tazko je niekoho hodnotit len tak bez poznania...
Ale fakt Vam dakujem za chápave odpovede 😇🍀🙏

majah212
22. sep 2020

nestretla si sa s porozumenim u najblizsich, skor s odsudenim a preto to vnimas takto, terapeut a dobry, nevyskoci hned na prvom sedeni a okamzite mi povedze co a ako a kto vam robil, terapia je chapava, dlhodoba a podporna (nikdy ta ziaden psycholog/psychiater nebude sudit za to). mas niekolko moznosti - dusit ten hnev, vycitky, obvinovanie v sebe, ako kopec inych zien, ktore sa s tym stretli, alebo sa tomu postavit a vyriesit to ako kopec inych zien, ktore opisuju neskutocnu ulavu a stratu "bremena", ktore ich tazilo dlhe roky. prajem vela sil 🍀

kiirkee
22. sep 2020

Nie je to divne, fantázie i fetise sa často viažu na zážitky i podnety, ktoré mal človek, keď sa jeho sexualita rozvíjala/prebudzala. Tiež to mam tak nejak, neanalyzujem to príliš,nehanbim sa za to, čo pozerám a si predstavujem. Ak máš s tým vnútorný problém a bojujes s tým v sebe, tak navštív psychologa a prejdi to s nim. Ale ja by som z toho vedu nerobila, iba to prijala, že to proste tak mame.

marseillefan
22. sep 2020

Ja si myslím, že nie je čo riešiť... každý máme nejaké fantázie, túžby a podobne.. ak to negatívne neovplyvňuje tvoj vzťah s manželom, tak to nerieš a užívaj si....

autor
23. sep 2020

Dakujem Vám ženy, ešte viac zato , že som sa tu stretla s pochopením 🙏🍀❤
Máte pravdu, ulavi sa mi len ked to cele zo seba dostanem von pred odbornikom