icon

Financie v domácnosti

ronny311
23. júl 2018

Dobry deň, rada by som sa chcela s niekým Poradiť...mam stvorrocneho syna a s biologickym otcom syna som rozvedená ..po dvochodvrozvodu rozvodu so si nasla priateľa, ktorý. Je u mna každý zdy víkend od piatku do nedele, niekedy pride aj cez tyzden..problem je vtom, ze mi za pol roka nášho. Vztahu urobil. Dva nakupy potravin malemu kúpil dve knizky a boli sme raz v kine. Pred dvomi tyzdnami som zistila Ze jeho mesacny prijem je styri tisic eur...nvm ako mu mam povedat aby mi zacal Prispievat kedze U mna trávi. Dosť. Čase a neprispieva na nič ...prosim o radu ako ho nakopnut a naozaj blbe kom2ntare. Si neprosim...

sashabb
2. aug 2018

@ronny311 Dieťaťu kúpi raz do mesiaca drobnosť ... hm, to je čo žuvačka? lízatko? on sa raz do mesiaca iba osprchuje u teba?
A raz do mesiaca vás niekam vezme? on bude u teba iba raz za ten mesiac jesť alebo spať?

No nádherné podmienky si podával.
Asi by som ho tiež takto "trošku" v niečo obmedzila a potom by sa zbadal. 🤐

elizita
2. aug 2018

Boze, to je trapas, ked sa musia taketo veci riesit. Nechcela by som. Som stastna za toho, koho mam a ze sme toto nikdy nemuseli riesit.

romiada
3. aug 2018

daj mu na budúci víkend detskú výživu (akože Tvoj malý sa podelil a nič iné nemáš) a Ty si uvar takú "ženskú" tukožrútsku kapustovú polievku (nič pre chlapa). Uvidíš reakciu či mu docvakne, že si môže ísť na nákup a zobrať do košíka jedlo podľa ľubovôle alebo Vás vezme do reštaurácie. Chápem, že v takom "rannom" štádiu vzťahu sú prachy ošemetná záležitosť, ale nejak začať musíš. Ak si Ta on týmto testuje (ako to tu niekto spomenul) či nie si na prachy, tak máš aj Ty právo otestovať si ho či nie je lakomec. Si žena (samoživiteľka ešte k tomu) a evolúcia nepustí: do jaskyne (domov) má "mamuta" (prachy) nosiť chlap nie žena

natalienka12
4. aug 2018

@ronny311 Ak je toto "realny clovek" a "realny pribeh" nie vymysleny na rozprudenie diskusie, tak ja by som sa takto ponizovat nenechala, letel by ako handra. Fuj, ze ho hanba nefackuje. Za 100 eur byva polmesiac, ma sex, jedlo, navarene, oprate, noooo akoze dobru rohozku si z teba urobil a smeje sa, ze aku "hlupu naivku" nasiel.

saslavka73
4. aug 2018

@natalienka12 Myslíš, že je tohoto niekto schopný? Cielene takto využívať a zneužívať druhého, matku osamelú s dieťatom. Ja som taký rozdávač, chyba, ale ja by som si všimla čo nemajú, čo im chýba, nakúpila by som, doniesla. A ešte pritom ak nemá problém s peniazmi ja toto nechápem.

natalienka12
4. aug 2018

@saslavka73 urcite je toho schopny, su ludia, ktori nie su schopni zit v pare, obetovat sa, dat druhemu, respektovat ho, len druheho vyuzivat do spiku kosti. Ja nechapem, ved byva u nej takmer polmesiac a on si stanovi kolko jej da eur, ze malemu kupi drobnost a raz za mesiac ich niekam vezme...chore! Nech mu ona stanovi, ze sprchovat sa bude len 1x tyzdenne, jest bude len raz denne a laptop moze mat pusteny len 47 minut denne. Takto zivot vo dvojici nefunguje. No u mna by letel este v ten den, ako by toto vyslovil.

saslavka73
4. aug 2018

@natalienka12 No to vyratúvanie aj mňa zarazilo, predsa keď niekoho ľúbim aj srdce by som dal.

natalienka12
4. aug 2018

@saslavka73 presne tak! Lenze ked on nelubi, len zije v pohodlnom vztahu, kde sa mu dostava vsetkeho.

saslavka73
4. aug 2018

@natalienka12 Ale sú ti aj takí sprostí ľudia. Že im nedôjde. Ja som taký rozdávač, ja kúpim darček, vyberám, všímam si, teším sa keď sa trafím a mne ešte nikto nekúpil čo by som sa ozaj tešila. Asi mám dar dávať nie dostávať.🙂

tncka
4. aug 2018

@ronny311 no normalne. a pokial jr normalny tak to velmi rychlo pochopi

simcika
6. aug 2018

@beky1813 to je pravda, stravu by mal nakúpiť, aj rozmaznávať dieťa a priateľku. A tu skôr ani nejde podľa mňa o peniaze, ale o to - čo znamená plnohodnotne spolu stráviť čas. Vyhýba sa zámerne nejakej akcii, výletu, reštike, alebo nevie, čo sa patrí - lebo je to bezcharakterný lakomec. Nepýtala by som peniaze, ale snažila by som sa prísť na to, prečo nič nenakúpi, neurobí láskavosť, nenavarí....

simcika
7. aug 2018

@saslavka73 dávať je veľký dar ale otázka je či aj ty si pripravená dostávať ..možno to v hĺbke duše už ani nečakas. Sama si povedz:milujem dostávať darčeky , ktoré ma potešia 😁

saslavka73
7. aug 2018

@simcika Vlastne ani nie.To je fakt.

ronny311
autor
26. aug 2018

Vzhľadom k tomu že som sľúbila, že sa k téme časom vyjadrím tak z tohto dôvodu som tu.. S priateľom som sa rozišla nedalo sa to akceptovať (jeho lakomstvo) aj napriek tomu ze som mu povedala, čo mi vadí.. Tak změna nenastala.. Dakujem vám všetkým za rady a verím, že žiadna z vás nebude mať takúto skúsenosť s mužom..

saslavka73
27. aug 2018

@ronny311 A čo ťa utvrdilo, že je lakomý?

ronny311
autor
27. aug 2018

@saslavka73 no posledné sa vrátil z dvoch služobnych ciest a nedoniesol ani len pre maleho nič.. Kázal mi kúpiť potraviny a nepřispěl vôbec.. Bolo to neúnosné.. A neverím, že by nastala zmena

0silvia0
27. aug 2018

@ronny311 kázal ti kúpiť potraviny? akože kúp to a to a on len papkal? No pekne, a ako zobral rozchod on?

ronny311
autor
27. aug 2018

@0silvia0 áno kázal mi ich kúpiť.. On sa čudoval ze sa rozchádzajú... Dokonca on neprispievanie do domácnosti ako problém nevidel.. Problém som bola ja a syn lebo vraj sme zohrať a išli sme proti nemu.. A potom videl problém vtom že vraj som náročná keď chcem aby on platil na domácnost!!!

0silvia0
27. aug 2018

@ronny311 no chudáčik, želajme mu, aby si našiel radšej nejakú nenáročnú... lebo prísť na víkendy a nechať sa hostiť slobodnou matkou dokáže len neempatický jedinec, ale aj takí sú... buď rada, že si sa ho zbavila. Želám ti, aby si raz našla skutočného a charakterného partnera a otca pre svojho syna.

haanovajana
27. aug 2018

@0silvia0 dobre ze si sa ho zbavila.Najdes lepsieho.

0silvia0
27. aug 2018

@haanovajana ja nieeee, ja nie som zakladateľka 😖

haanovajana
27. aug 2018

@0silvia0 pomylila som sa.

saslavka73
27. aug 2018

@ronny311 Koľko si ho chovala? Neverila som, že toto je možné. On by bol ticho a pekne by sa nechal kŕmiť. Ty kokos.

majkeel
27. aug 2018

@0silvia0 To nevadi, tak sa tiez zbav svojho. Dnes sa ani v auto servise nic neopravuje, rovno sa vymiena diel za diel. :D

cacianka
27. aug 2018

lieskam ti žena, si silná a nedáš sa vyžierať a vyciciavať, nedávaš vzor synovi, len aby bol chlap v chalupe. toto ani chlap nie je, neskutočná vyžírka a prívesok. chápem že ti bude smutno, človek je párový typ, ale tvoj syn ti bude najlepším parťákom a ked to budeš čakať najmenej, stretneš slušného, seriózneho a empatického. drž sa

0silvia0
27. aug 2018

@majkeel ne ne mojho si necham☺ vyhovuje 🌼

ronny311
autor
27. aug 2018

@cacianka ďakujem za úžasné slova

cacianka
28. aug 2018

@ronny311 aj ja som sa zbavila pijavice

saslavka73
28. aug 2018

@cacianka A čo ten tvoj čo robil?

takacovama
28. aug 2018

@cacianka Kde su tie casy ked chlapi robili vsetko pre to aby zabezpecili svoju rodinu a nie vyciciavali zenu 😠 Sa nestacim cudovat ked to tu citam, kolke ste mali takeho chlapa, ktory sa na vas iba przivoval☹