Fotka bývalej priateľky v albume: Čo robiť?
Zenusky idem si k vam po radu. Alebo len sa tak vyrozpravat. Bola som s priatelom u nich doma. Pozerali sme si fotoalbum s jeho fotkami od narodenia az po zakladnu skolu. No a ked som fotoalbum pretocila na poslednu stranu mal tam foto s byvalkou. Opytala som sa, ci je to byvala a on mi povedal, ze ano. Nic viac. Ja som sklesnuto zatvorila album, podala mu ho. Dalej sme sa o tom nebavili. Viem ze ma lubi a ta byvala bola jeho prvy vztah. No trosku sa ma dotklo preco si fotku nechal. Bolo to uz dost davno chodili spolu este v puberte. Nechcela som mu robit sceny ved som si vedoma svojej hodnoty ale jednoducho stale mi ta myslienka ostala v hlave. Ako reagujete vy alebo ste reagovali ked ste nasli u vasho frajera nieco od byvalej?
Tiež sa mi to nepáčilo,ale čo bolo bolo teraz som ja a už aj manželia ☺️♥️
Tak ja mam cely svadobny album s ex-om.. takze,ak by som nasla daku fotku,kde je moj muz s byvalkou, je mi to styri 🤷♀️
Fiha,zopar odpovedi tu je fakt cez ciaru🤦♀️ ...tak zas niekto je na exov citlivejsi..nie su manzelia,ktovie kolko su spolu🤷♀️
Sak to bol stary rodiny album, podla mna si ani nepamatal ze tam ma este jej foto...ved foto album clovek vytiahne tak 2x za zivot...keby ju mal v penazenke alebo na policke to uz nepoviem..
@matullienka ja len že tolerancia je rešpektovanie 🙂 https://slovnik.aktuality.sk/synonyma/?q=tolera...
Nechápem ved su to staré fotky preboha. Môj muž mal niekde fotky s jeho ex ženou a dcérou a čo teraz. So mnou je 8rokov. Navyše tvoj ma fotku u rodičov nie doma pod vankúšom 😄 Asi máš málo problémov
Je to jeho minulosť, ktorú si chce nechať ako spomienku. Nič zlé by som za tým nehľadala. 🙂
Môj priateľ má v našom byte " vystavenú"v spálni na poličke svoju ex s ich spoločným synom, keď bol malý...
Aj ja mam fotky s bývalými. Dokonca aj s ex manželom a zo svadby..... A nechystám sa to vyhodiť 🤷♀️ schválne, ty nemáš žiadnu foto s bývalým??
Absolutne s tym nemam problem, prehanas. Aj moj ma plno fotiek z mladosti, obcas sme si ich pozreli a hovoril kto je kto, lebo niektorych ludi poznam len sa zmenili a kludne mi povedal, ze s tou a tou chodil...a co!
Boli sme pred par dnami na pohrebe zo strany manzelovho otca, ja som jasne ze poznala len najblizsich a tak som sa pytala, kto je tento a kto tamta. S jednou sa rozpraval a potom sa pytam, ze kto to bol...sesternica jeho sesternice, ze kedysi jeho velka laska 😁 ...tak som sa zase nieco nove dozvedela 😁
rešpektujem jeho minulosť, dokonca mu pochválim, že mal dobrý vkus.
Je to minulosť,nerieš! Žiarliš a bude ťažké to neriešiť.
Kočky, a načo sú vám fotky bývalých?
Ako chápem, exmanžel s deťmi, nebudem ho strihať. Ale frajeri? Načo? Ma to len tak zaujíma
@sono2 lebo ked ste boli spolu par rokov, absolvovali vela vxletov a akcii, tak budes vyhadzovat obdobie mladosti? Lebo asi s rodicmi uz vela fotiek mat nebudes..
@petronela269 tak to zase nie... Zas tych byvalych tolko nemam, a s prvym mam fotky na cd... Nie su vyvolane... Ale teda mna to nejako netankuje. Je to obdobie, ktore bolo a nezmeni sa... Ja som s tym uplne ok. Aj keby album mal byt cely s fotkami s byvalymi...
@guiseppinka sorry ale ani tak to nechápem. Ak teda sa nestala bývalému tragická udalosť to jediné pochopím, a ešte pochopím nejaký flirt a akože etapa života. Ale opatrovať fotky z udalostí, s partnerom, s ktorým to proste neklaplo, neviem.
To nemôžeš porovnávať s rodičmi predsa.
Ale tak, veď tvoja vec
@petronela269 že 🤪, toto bol Janko. S tým som stratila pannenstvo, a tu Ferko, sme prvýkrát pri mori, a Jožko, stanovačka😂😂 . No a tu ma Martin nové bmw, a Juraj mercedes, tu šoférujem.
😂😂😂 môže to kľudne takto aj vyzerať.
@sono2 nemusis vsetkemu rozumiet, ani ja vela veciam nerozumiem... okrem toho hovorim o dlhom vztahu, nie striedani partnerov... a uprimne, ani sexualny zivot predo mnou ma nezaujima a na pokec s touto som stratil poctivost a s hentou toto ma nezaujima... ak by som natrafila fotky, tak si ich pokukam a ok... ak by pretiahol predo mnou 150 zien, tak by som s nim nebola, lebo by som isto nebola posledna... ak mam zalozene fotky v albume, tak ich isto nebudem vyhadzovat, lebo som sa dala s inym dokopy...
@petronela269 základ je dôvera vo vzťahu, keď ju nemáš si otrokom emócií.
@petronela269 ty... mladá si, ale názory máš dobré.

Ahoj,neboj sa ja ťa chápem aj ja som to zažila,ja som našla v špajzi pod poličkou jeho ex nahú zo zadu 😅😐tiež mi bolo s toho na grc.A nepáči sa mi to .