icon

Fotka bývalej priateľky v albume: Čo robiť?

19. nov 2023

Zenusky idem si k vam po radu. Alebo len sa tak vyrozpravat. Bola som s priatelom u nich doma. Pozerali sme si fotoalbum s jeho fotkami od narodenia az po zakladnu skolu. No a ked som fotoalbum pretocila na poslednu stranu mal tam foto s byvalkou. Opytala som sa, ci je to byvala a on mi povedal, ze ano. Nic viac. Ja som sklesnuto zatvorila album, podala mu ho. Dalej sme sa o tom nebavili. Viem ze ma lubi a ta byvala bola jeho prvy vztah. No trosku sa ma dotklo preco si fotku nechal. Bolo to uz dost davno chodili spolu este v puberte. Nechcela som mu robit sceny ved som si vedoma svojej hodnoty ale jednoducho stale mi ta myslienka ostala v hlave. Ako reagujete vy alebo ste reagovali ked ste nasli u vasho frajera nieco od byvalej?

rous777
22. nov 2023

Ahoj,neboj sa ja ťa chápem aj ja som to zažila,ja som našla v špajzi pod poličkou jeho ex nahú zo zadu 😅😐tiež mi bolo s toho na grc.A nepáči sa mi to .

anjelik12345
22. nov 2023

Tiež sa mi to nepáčilo,ale čo bolo bolo teraz som ja a už aj manželia ☺️♥️

victory1
22. nov 2023

Tak ja mam cely svadobny album s ex-om.. takze,ak by som nasla daku fotku,kde je moj muz s byvalkou, je mi to styri 🤷‍♀️

victory1
22. nov 2023

Fiha,zopar odpovedi tu je fakt cez ciaru🤦‍♀️ ...tak zas niekto je na exov citlivejsi..nie su manzelia,ktovie kolko su spolu🤷‍♀️

petronela269
Odpoveď bola odstránená
nellye9
22. nov 2023

@rous777 čo robila, predpokladám že len nahá fotka ex a nie ex osobne v špajzi? Strážila zaváraniny?

lunademonica
23. nov 2023

Sak to bol stary rodiny album, podla mna si ani nepamatal ze tam ma este jej foto...ved foto album clovek vytiahne tak 2x za zivot...keby ju mal v penazenke alebo na policke to uz nepoviem..

any_soj
23. nov 2023

@matullienka ja len že tolerancia je rešpektovanie 🙂 https://slovnik.aktuality.sk/synonyma/?q=tolera...

blackcat8885
23. nov 2023

Nechápem ved su to staré fotky preboha. Môj muž mal niekde fotky s jeho ex ženou a dcérou a čo teraz. So mnou je 8rokov. Navyše tvoj ma fotku u rodičov nie doma pod vankúšom 😄 Asi máš málo problémov

jessicai
23. nov 2023

Je to jeho minulosť, ktorú si chce nechať ako spomienku. Nič zlé by som za tým nehľadala. 🙂

acer72
23. nov 2023

Môj priateľ má v našom byte " vystavenú"v spálni na poličke svoju ex s ich spoločným synom, keď bol malý...

arm3
23. nov 2023

Aj ja mam fotky s bývalými. Dokonca aj s ex manželom a zo svadby..... A nechystám sa to vyhodiť 🤷‍♀️ schválne, ty nemáš žiadnu foto s bývalým??

euka210
23. nov 2023

Absolutne s tym nemam problem, prehanas. Aj moj ma plno fotiek z mladosti, obcas sme si ich pozreli a hovoril kto je kto, lebo niektorych ludi poznam len sa zmenili a kludne mi povedal, ze s tou a tou chodil...a co!
Boli sme pred par dnami na pohrebe zo strany manzelovho otca, ja som jasne ze poznala len najblizsich a tak som sa pytala, kto je tento a kto tamta. S jednou sa rozpraval a potom sa pytam, ze kto to bol...sesternica jeho sesternice, ze kedysi jeho velka laska 😁 ...tak som sa zase nieco nove dozvedela 😁

rozovykon
23. nov 2023

rešpektujem jeho minulosť, dokonca mu pochválim, že mal dobrý vkus.

alkapoiuy
23. nov 2023

Je to minulosť,nerieš! Žiarliš a bude ťažké to neriešiť.

petronela269
Odpoveď bola odstránená
sono2
23. nov 2023

Kočky, a načo sú vám fotky bývalých?
Ako chápem, exmanžel s deťmi, nebudem ho strihať. Ale frajeri? Načo? Ma to len tak zaujíma

sono2
23. nov 2023

@rozovykon to moja švagriná púšťa muža kade tade, že voľnosť atď a potom plače, že si s kadekým píše a už mal a aféru. A ešte sa raz vyjadrila, že veď ona by odpustila.
Môj muž vie, že by to bolo posledné, čo by urobil.

petronela269
Odpoveď bola odstránená
petronela269
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
24. nov 2023

@sono2 lebo ked ste boli spolu par rokov, absolvovali vela vxletov a akcii, tak budes vyhadzovat obdobie mladosti? Lebo asi s rodicmi uz vela fotiek mat nebudes..

petronela269
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
24. nov 2023

@petronela269 tak to zase nie... Zas tych byvalych tolko nemam, a s prvym mam fotky na cd... Nie su vyvolane... Ale teda mna to nejako netankuje. Je to obdobie, ktore bolo a nezmeni sa... Ja som s tym uplne ok. Aj keby album mal byt cely s fotkami s byvalymi...

sono2
24. nov 2023

@guiseppinka sorry ale ani tak to nechápem. Ak teda sa nestala bývalému tragická udalosť to jediné pochopím, a ešte pochopím nejaký flirt a akože etapa života. Ale opatrovať fotky z udalostí, s partnerom, s ktorým to proste neklaplo, neviem.
To nemôžeš porovnávať s rodičmi predsa.
Ale tak, veď tvoja vec

sono2
24. nov 2023

@petronela269 že 🤪, toto bol Janko. S tým som stratila pannenstvo, a tu Ferko, sme prvýkrát pri mori, a Jožko, stanovačka😂😂 . No a tu ma Martin nové bmw, a Juraj mercedes, tu šoférujem.
😂😂😂 môže to kľudne takto aj vyzerať.

guiseppinka
24. nov 2023

@sono2 nemusis vsetkemu rozumiet, ani ja vela veciam nerozumiem... okrem toho hovorim o dlhom vztahu, nie striedani partnerov... a uprimne, ani sexualny zivot predo mnou ma nezaujima a na pokec s touto som stratil poctivost a s hentou toto ma nezaujima... ak by som natrafila fotky, tak si ich pokukam a ok... ak by pretiahol predo mnou 150 zien, tak by som s nim nebola, lebo by som isto nebola posledna... ak mam zalozene fotky v albume, tak ich isto nebudem vyhadzovat, lebo som sa dala s inym dokopy...

rozovykon
24. nov 2023

@petronela269 základ je dôvera vo vzťahu, keď ju nemáš si otrokom emócií.

petronela269
Odpoveď bola odstránená
petronela269
Odpoveď bola odstránená
sono2
24. nov 2023

@petronela269 ty... mladá si, ale názory máš dobré.