icon

Frajer stále rieši moju výšku...

10. máj 2022

Mám asi tak 160- max 163 a on 178. Nechce, aby som si dávala opätky aj keď nie sme rovnako vysoký ani vtedy, keď ich na sebe mám a stále sa ma pýta otázky typu ,,Chcela by si vyššieho, že?" Veď ma celkom dosť, ale on to nechápe...Milujem ho takého aký je a som spokojná, lebo vo vzťahu nejde o vzhľad, výšku, vek, ale on mi proste s tým už ide na nervy... Mali ste podobný problém, že vášmu partnerovi vadila vaša výška? Som mu už v nervoch povedala, že tak nech si nájde nejakú inú, keď točí tak často o výškach...🤦🏽‍♀️

Strana
z2
sidicek
10. máj 2022

Chcel by nižšiu? To myslí trpasličku? Lebo 160 je podľa mňa dostatočne nízka žena a opätky jej určite aj zlepšia postavu, pokiaľ ich samozrejme chce nosiť.

vilma7
10. máj 2022

Môj má 178 a ja 168cm, v živote u nás nepadla téma výška!!!
On má komplexy zo svojej a preto to dokola.spomina. Ale žiaľ to nijako nevyrieši.

h2
10. máj 2022

Ináč, tých 178 fakt nie je nejako málo. Keď má z tohoto komplexy, tak by mal popracovať na sebavedomí. Veď dosť veľa chlapov nemá ani toľko. Môj kolega napríklad má sotva 170 a sebavedomie až do neba, prvá žena bola od neho o pol hlavy vyššia, teraz má druhú, tá je tuším tak narovnako.

radanna11
10. máj 2022

Ja mám 178cm a môj muž 176 nikdy v živote mu to nevadilo a vždy pri mne hrdo kráčal, dokonca keď som bola tehotná alebo pribrata nikdy nikdy nikdy mu to nevadilo ani to nespomenul , to skôr ja som sa trápila,že či by nechcel takú nejakú maličku pri sebe ,takze ten tvoj má asi naozaj nejaký komplex keď je od teba ešte aj vyšší o 15cm a stále to rieši.

nenne9
10. máj 2022

Nie, nevadila, muz je nizsi a nehanbi sa, nosim aj vysoke podpatky a co? V dobe ked chodia chlspi s chlapmi a zeny so zenami sa mame zhryzat s trapnymi centimetrami.je 21 storocie 😉aj predtym som mala nizsieho partnera a bol pysny ze ma vysoku babu pri sebe. Uz som to tu raz pisala, mne sa pacia nizsi muzi, su smrcovnejsi ako dlhani( pre mna😝😝)

euka210
10. máj 2022

Moj manzel ma cca tolko, ja 167cm a toto riesit je hlupost. Asi sa citi menejcenny. Ja opatky nenosim, len velmi vynimocne.

elizabet173
10. máj 2022

@mb2021 áno, mám to doma, dva krát. Partner aj syn, depky z kupovania handier a topánok. Keď sme niekde, tak sa snažím postaviť sa na vyvýšené miesto, aby som nemusela veľmi zakláňať hlavu, keď sa rozprávame. A to nie som nejaký krpec, sú páry, kde je naopak výškový rozdiel aj 40 cm a viac. A? Plný MK je smutných tém o mužoch tyranoch, alkoholikoch, gambleroch, žiarlivcoch a pod. Toto považujem za absolútne nepodstatnú vec.

nelinka888
11. máj 2022

178 cm podľa mňa nie je nízky 🙂 Sú aj nižší chlapi a hlavne ty si oveľa nižšia ako on tak nech si dá do kľudu 🙂 Hlavne že sa máte radi.

drahomirrra
11. máj 2022

Nech si pozrie The Herberts na Youtube, alebo TikToku. A aku karieru urobili 😁

mb2021
Odpoveď bola odstránená
arianna25
12. máj 2022

Taký bude mať stále nejaký problém. Strata času.

adara777
13. máj 2022

Jemu nevadí tvoja výška, ale on má komplex zo svojej. Len mu to vysvetlí, že sa ti páči taký aký je a pre teba je vysoký až až 😉

kittykat22
13. máj 2022

blbe je, ze tie vycitky vychadzaju z jeho komplexov. Ma pocit, ze nie je dost a hovori ti to preto, aby si ho ubezpecovala, ze tu hodnotu ma. To je zla vlastnost.

alexi2211
14. máj 2022

Má nízke sebavedomie, ale teda také tie poznámky, že či by som chcela iného, inak vysokého by ma nesmierne vytáčali.

bennn
14. máj 2022

Sranda, ja som bol chvílu v kontakte s jednou, ktorá mala ex takého, že riešil to, že je vysoká, resp. vyššia než on. A ona tiež prvá vec čo chcela na chlapovi, aby bol vyšší...

dosť úbohé akože musím povedať.

svetlonos
17. máj 2022

@kitycat 😁😂 mozno by sa mu to este zapacilo

megan777
13. nov 2022

Ma akurat ja mam 170cm a moj 179cm a nikdy som to neriesila,byvaly bol plejboy 190cm svalnaty a zeny na neho leteli,potom ma aj podviedol takze nie vsetko je krasa

Strana
z2