icon

Frustrácia z manžela

denka259
7. jún 2021

Och to je strašne s tými chlapmi. Od ôsmej uspavam dcérku, snáď už na tretí krát - hovorím si, že to už nie je možné dve hodiny uspavat, frustrácia ako Brno, lebo som mala na plane ešte skladať prádlo, upratat a poumývať podlahy. Hovorím si, asi chce ešte papat. Dcérka už začala plakať, tak som rýchlo vybehla z izby do kuchyne chystať mlieko, nech to mám čím skôr prihriate a do toho mi prišiel vynadať manžel, že či som normálna že čo ich budím (jeho a prvú dcérku). Neskutočne 😞 Ale to že ja som na nohách od piatej rana, a ani večer nemám svoj kľud, lebo uspavam a upratujem a v noci stavam k malej to nevidí mladý pán. Ráno vstáva o 7mej, dnes keď sa vrátil z práce, tak si šiel rovno ľahnúť na hodinu zatiaľ čo ja som robila ešte do práce a popri tom som hojdačka malú.... a ešte na mna vybehne čo ho budím. Do placu mi je..
Teraz opäť uspavam... a už rovno obe dcérky.

bluka2
7. jún 2021

@21oktober už si daj stopku.
A to ako fungovala jeho pôvodná rodina neznamená, že tak musí fungovať jej. Je to o generáciu ďalej, máme pokrok, patriarchát raz skončí a my k tomu môžeme prispieť 😉

21oktober
7. jún 2021

@denka259 preto ti poradím aby si sa šetrila, aby si po zdravotnej stránke nedopadla ako jeden člen tvojej rodiny, lebo aj toto bolo vyvolané stresom . Máš len jedno zdravie. Švacni mu tie ponožky aj to prádlo do tváre a povedz mu nech si to poskladá sám .

21oktober
7. jún 2021

@bluka2 nuž veď o tom aj píšem .

denka259
autor
7. jún 2021

@21oktober prepac, toto je už naozaj na súkromnú debatu.

zaba21
8. jún 2021

@denka259
Zmaz diskusiu čo najskôr...

miadi
8. jún 2021

@denka259 krasne su tie nespave deti😍ale radsej zmaz toto este si svokra alebo kto Ta este pozna precita ze sa stazujes na chlapa na nete a budes mat ozajstny problem. Chlapi niektore veci nepochopia .Ked nekojis ( zohriat mlieko by mohol aj on ) Aj uspat miminko . 4m sa este da aj na rukach . To je fajn ze sa financne stara o vsetko . Aj mm ale treba ich zapajat co najviac o tu starostlivost o deti. Nie preto zeby si to ty potrebovala. Ale pre ten vztah otec -dieta. A ked snimi aktivne bude viac zapojeni potom trosku pochopi co zazivas ty.

annamalaga
8. jún 2021

Na tvojom mieste popros admina nech to zmaže , lebo ešte niekto tvojej svokre abo mužovi povie, že ho rozoberáš po internete s cudzími osobami.

janeninka
8. jún 2021

@denka259 keby mne sused povie tu hlasku o ponozkach tak ho vysmejem ci si nevie poparovat vlastne ponozky. Inak odporucam aj ja diskusiu zmazat..

aandrea9
8. jún 2021

@21oktober to, že niekto dobrovoľne uverejní fotku a vyjde z anonymity, ťa vôbec morálne neoprávňuje k tomu, aby si tu zverejňovala informácie o jeho súkromí. Prehnala si to.

panelacikova
8. jún 2021

@lvula ja tu nevidím žiaden detail uverejnený zo strany
@21oktober

panelacikova
8. jún 2021

A už vôbec nerozumiem tomu mazaniu diskusii, pokiaľ sa v nich nerozputa nejaká hádka. Veď čo je pravda, nie je hriech.
@denka259 máš doma praobycajneho chrapúňa. Buď je takto naučený z domu alebo na začiatku vzťahu si si ho príliš hýčkala. V každom prípade ak nezakrocis a nedas doma jasné pravidlá, a to hlavne mužovi, tak sa buď zbláznis alebo časom rozvedies, lebo pochopíš, že bude jednoduchšie upratovať a fungovať s dvomi deťmi ako robiť slúžku trom. Lebo ak sa to nezmení, časom deti prevezmú otcov vzor. Nikto nepohne prstom a ty budeš za slúžku

iwanka222
8. jún 2021

Ja som sama na syna. Chodim do prace, domacnost je na mne, stiepanie dreva je na mne vsetko je na mne. Ale stale si najdem cas aj na oddych. Treba mysliet nato ze deti ta potrebuju a potrebuju naozaj oddychnutu mamu. Ja zapnem pracku, umyvacku riadu, roboticky vysavac ak mam volno tak maleho vezmem na dvor co-to postiepem no na obed ideme spat obidvaja. Co nestihnem, nestihnem hlavne ze riad je umyty a podlahy su ciste. Zvysok pocka. A naozaj by som na tvojom mieste zapojila aj manzela. Ved predsa ked pride z prace urcite neide hned spat. Nech si kludne sedi na gauci tam by som mu dala kos s cistym pradlom a nech triedi a uklada. Uz len tym by ti trosicku pomohol ale lepsie trosicku ako vobec. Ja som mala 19 rokov ked som prisla o mamu. A som si povedala moje dieta ma potrebuje nepretrhnem sa preto ze nieco som nestihla co pocka.

cariad
8. jún 2021

@denka259 tak si mal zobrať niekoho vo veku jeho mamy. Ako máš staré dievčatá?

denka259
autor
8. jún 2021

@cariad 3,5 roka a 5 mesiacov

katkabg
8. jún 2021

@denka259 skus nech sa zapoji manzel viac do domacnosti,nech ti trosku pomoze.Och je mi luto ze taketo musia zazivat maminy :(

denka259
autor
8. jún 2021

@iwanka222 on je ten čo prinesie korunu domov. Chodí ku nám na výpomoc jedna pani raz za týždeň, odkedy som ležala na rizikovom 24/7. To je veľka pomoc - ja si vyupratujem a ona zotrie podlahy a prach. Tým pádom, manžel neurobí nič. Nikdy som mu to nevyčítala - možno ak tak pri hádke, že si nevie spratať ani tanier zo stola. Viem, že ma toho veľa v práci.

cariad
8. jún 2021

@denka259 ďakujem. Veľa
Šťastia nemám čo iného poradiť. Budú vami radiť zmeniť taktiky na manžela a buď sa uvedomí alebo nie. Je to na vás. Či s ním zostanete a za akých podmienok. 🍀🎈💕

annamalaga
8. jún 2021

Buď sa s tým naučíš žiť alebo pojdete od seba. Jeho zo dňa na deň nezmeníš. Zase ta finančne zabezpečí. Mnohé matky môžu o financiách od partnera zabudnúť.

denka259
autor
8. jún 2021

Nakoniec to skončilo dnes obrovskou hádkou, manžel skoro roztrieskal kos a vychádzal z neho smeti, ziapal tak som ho vypoklonkovala z domu nech sa vráti keď sa ukľudní. Staršia dcerka strašne plakala čo sa bála. Skončilo to tak, že som sprostá, hlúpa a primitivna. Netolerantna a srbecka, lebo večer bucham riadami keď ich davam do poličiek (snažila som sa byt maximálne ticho a pokladať ich pomaly). Ráno cakam návštevu tak som nechcela mat ráno bordel a vadí mi keď sa do bordelu zobudím.

panelacikova
8. jún 2021

@denka259 to akože on roztrieskal kôš, pretože prečo? si ho požiadala, aby vyniesol smeti? a ziapal pri tom? akože keby som žila s takým ľoľom, tak trepem tanierami tak večer, že polovicu naštrbím... ale verím ti, že si to nerobila. to odkedy je taký mamľas?

anna777115
8. jún 2021

Tie vyhádzané smeti z koša by mal večer v posteli,že,si dačo zabudol odpratať,ani by ma nehlo to upratovať.

unicornlady
8. jún 2021

Ty kokos, aký cholerik. A urážky, to už duplom nemá vo vzťahu čo robiť. Aký príklad pre deti. Aby aj oni si našli niekoho, kto ich uráža, veď je to "normálne".

agatka69
Odpoveď bola odstránená
78787878
8. jún 2021

@denka259 Ked Vas manzel zabezpecil perfektne a peniaze nie su problem, dohodni si na dve hodinky denne pani na upratovanie. A je vyriesene.

0silvia0
8. jún 2021

@denka259 čo je vlastne u vás problém? Že on nič neurobí a nepomôže alebo ty nevieš makať podľa jeho predstáv v odhlučnenom režime, aby výsosť pán manžel nemal okolo seba žiadny ruch? Pani na upratovanie máš, tu to vyzerá zo strany manžela na poriadnu averziu na teba a nejakú chlapskú frustráciu...

miadi
8. jún 2021

Nema to logiku by si musela hadzat riad do dresu aby ho to zobudilo ani keby ste zili v garzonke tak z ukladania riadu nie je taky ramus aby bol vytoceny, Hadate sa pre blbosti neviete spolu v klude žit. Mozno je to tym ze pribudlo babo do domu .Ste obaja podrazdenejsi ty si este len zvykas na ten rozdiel starat sa o 2deti . A on si este nezvykol ze je otec celkovo.

denka259
autor
8. jún 2021

@0silvia0 to prvé nie, neočakávam od neho, že bude niečo doma robiť. Problém je, že upratujem a budím ho. Tiež mám pocit, že skutočný problém je niekde inde. A tiež mi to príde skôr ako averzia ale neviem prečo.

ivangeline
8. jún 2021

Zariad si to tak..aby si sa setrila aj ty.. ako pisu..vecer,ak nemas chut a nie je to velmi surne,nerobim nic. Spanok zariad tak..aby si sa vyspala a oddychla si aj ty. My chodime pred 19tou.. ;) Do 20tej mi deti spia. Vstavaju o 6tej. A manzelovi dohovaraj a vysvetluj.. dohodnite sa nejako, nech pomaha..pripadne...vysvetli,ze toho budes robit menej,lebo nevladzes a ked ho tak vrlmi rusis...tak nech si to spravi on sam.. :D Vela inak pomaha mat cas aj cisto pre seba. ;)

0silvia0
8. jún 2021

@denka259 a bol takyto vydrazdeny aj pri prvej dcere alebo sa to zhorsilo pri druhej?

kaki3
8. jún 2021

Toto nerozumiem ako si to chlapi vsetko predstavuju. Jak keby my sme roboti, vsetko zvladneme a oni maju cas na vsetko. Na spinkanie poobede. Na pivo s kamaratmi. No staci im nastavit zrkadlo. Vymenit sa s nimi v niektorych veciach a hned sa spamataju.