icon

Frustrácia z manžela

denka259
7. jún 2021

Och to je strašne s tými chlapmi. Od ôsmej uspavam dcérku, snáď už na tretí krát - hovorím si, že to už nie je možné dve hodiny uspavat, frustrácia ako Brno, lebo som mala na plane ešte skladať prádlo, upratat a poumývať podlahy. Hovorím si, asi chce ešte papat. Dcérka už začala plakať, tak som rýchlo vybehla z izby do kuchyne chystať mlieko, nech to mám čím skôr prihriate a do toho mi prišiel vynadať manžel, že či som normálna že čo ich budím (jeho a prvú dcérku). Neskutočne 😞 Ale to že ja som na nohách od piatej rana, a ani večer nemám svoj kľud, lebo uspavam a upratujem a v noci stavam k malej to nevidí mladý pán. Ráno vstáva o 7mej, dnes keď sa vrátil z práce, tak si šiel rovno ľahnúť na hodinu zatiaľ čo ja som robila ešte do práce a popri tom som hojdačka malú.... a ešte na mna vybehne čo ho budím. Do placu mi je..
Teraz opäť uspavam... a už rovno obe dcérky.

Strana
z3
janeninka
9. jún 2021

@denka259 aako muz reagoval na dcerkin plac pri vasej hadke?

denka259
autor
9. jún 2021

@janeninka nijako, bol v amoku.

janeninka
9. jún 2021

@denka259 ani potom?

bluka2
9. jún 2021

A nechceš ho poslať do kelu? Mne sa to nedobre číta, nieto to ešte žiť...

luccija
9. jún 2021

@denka259 ja skusim citat medzi riadkami mozno pravda je uprostred.On unaveny z roboty tiez caka kedy starsia dcera zaspi a chce mat klud a ty ho zobudis...druhy pripad chce spat a ty ukladas riady, lebo sa chces zobudit do uprataneho?ja by som Ti vynadala tiez🙂)nie si pedant?sa mi zda, ze to prehanas s umyvanim dlaxky a cas o 23 povazujes

luccija
9. jún 2021

@denka259 za vhodny na skladanie pradla...ja nie som neporiadna, ale v poslednej dobe tu citam prispevky samych zien, ktore si strasne vela nakladaju a zbytocne.Dieta by si nemala uspavat 2 hod aky to ma zmysel?ved nakoniec vyhladla...preco neuspavas obe naraz?muz by sa mal hanbit po susedoch hovorit take veci o ponozkach a lutovat sa, ze mate pradlo neposkladane ved Ta zhodil:(ziadny muz nema tak tazku pracu, aby nezvladol po sebe odniest tanier po jedle to aky priklad dava detom?
Nervozny je on nervozna si ty...on z roboty, ty z deti a jeho klasicka rodina s 2 malymi detmi.Uberte a ty hlavne z prace dlv domacnosti
Tie riady pravidelne robi moj muz, ked lezim vecer v posteli zacne vyberat umyvacku viem, ze by som mohla byt rada, ale tiez som uz vypenila, ze trieska s riadmi nemam problem to vybrat rano

Strana
z3