Gamblerstvo priateľa. Ako sa vyrovnať s jeho závislosťou?
S priateľom sme spolu 3 roky. Nazaciatku vzťahu som zistila že je gambler, teda sa mi sám priznal.. nehral automaty, ale stávkoval na internete, vtedy prehral všetky svoje úspory.. povedala som si, že mu pomôžem, vybavili sme spolu zákaz od hazardných hier a stratil prístup na tieto stránky. Vtedy som mu povedala, že ak sa to znovu stane tak končíme . Dnes v noci ani neviem ako mi to došlo na rozum lebo to nikdy nerobim som mu išla do mobilu a neviem prečo som pozrela maily a tam email z gamblerskej stránky, že evidujú jeho žiadosť o vyber atd.. nižšie pod tým mailom ďalší mail od banky, že evidujú jeho žiadosť o spotrebný úver . No skoro ma šľak trafil.. pozrela som appky v mobile a tam appka, z ktorej došiel mail, pozrela som jeho hernú históriu a od apríla znovu hra. Neviem ako, či si zrušil ten zákaz alebo čo. Ako neviem že čo mám robiť, či sa mu snažiť ešte pomôcť lebo je to naozaj dobrý človek, ktorý by ani muche neublížil, splní mi všetko čo mi na očiach vidi a veľmi ho lubim ale ma takýto problém..

@anonym_autor ahoj, ak sa smiem spýtať, ako si dopadla?