Hádka môjho muža so susedom mala vplyv aj na naše manželstvo
Neviem aky nazov tomu presne dat..
Ide o to,ze manzel mal hadku zo susedom,nevedeli vyriesit jeden problem ohladom oplotenia v zahrade.Padli tam nadavky,aj sa trochu pobili.Nic vazne,ale sused zavolal nanho policajtov.Boli vypocuty a dozvedeli sme sa ze sused navypraval na manzela reci ze nas bije.Co vobec nie je pravda.Manzel ostal z toho cely mimo,cela dedina o tom hovori.A nezvlada to.Stalo sa to mesiac dozadu.Chce odist od nas,odstahovat sa k rodicom.Nechce zit na mieste kde ludia o nom siria klamstva.Na jednej strane ho chapem,no na druhej strane on by bol schopny nas tu nechat mna a deti a kvoli tomuto sa odstahovat od nas.
Pytala som sa ho ako si to mysli do buducna.Povedal,ze by sme boli nadalej manzelia,ze nas lubi,budeme nadalej vsetko spolu financovat.Ale ze nedokaze tu nadalej byvat.
Byvame tu 10rokov doteraz ziadne problemy neboli.Mame tu domov,deti skolu skolku,ja dobru pracu.Ja nechcem odtialto odist.No neviem si predstavit ako budeme fungovat dalej..
Co si o tomto myslite?On si uz aj aktivne hlada novu robotu,teda mysli to vazne.
Cudne je pobit sa kvoli ploti,zvlastny pristup ako aj kvoli tomu odist od rodiny.Nieje tvoj manzel troska nepricetny?Naozaj pobit s kvoli plotu a potom nezvladnut ohovaracky.Ved druhy sused povedal pravdu bil ho on on tiez....
@simca06022011 Ten nás sused
No vidíš.. tak hádam mate aj vy ústa;)
@mandarinka555 to snad myslis len ako zart???
@mandarinka555 ale prosim ta,co by mala co vracat.Obaja au cidni ,biju sa kvoli plotu,to je ake spravanie?Nejaki neandrralci.Naozaj,
@mandarinka555 to akoze ma klesnut na susedovu uroven? Ja viem, ze klin sa klinom vybija, ale zas az tak?
@mandarinka555 ked uz odvetu, tak nech poda trestne oznamenie za ohovaranie a spinenie mena, nie toto, to by bolo dobre primitivne a ubohe. A nikomu ani nicomu by to nepomohlo. Len nabalilo dalsie problemy.
@syslik81 Myslela som to vážne, ale radšej to zmažem, lebo ste sa do mňa pustili ako supy...
To ze sused klame… a tvoj muz sa este urazi?
Je to smiesne. Ved nech to riesi ze si vymysla a ohovara. To nie je ok nechat to tak.
To ze sa niekde odstahuje co si tym dokaze? Ludia si budu mysliet ze hmmm asi je to pravda. Preto odisiel lebo ma vycitky a ze sa prislo na pravdu…. Ved nech sa k tomu postavi ako chlap!
Nechaj ho. Nech odíde, ked chce. Uvidis, co ti zivot prinesie. On to, ze pojde k rodicom, ktori nanho cakaju a prijimaju ho s otvorenym narucim a chapajuci, akeho skveleho syna maju a ako sa ma pred dedinou sám zachrániť. Ty zostaň alebo si choď kam chceš. On mozno aj má niekoho, ku komu chce ísť a nie sú to rodičia. Toto mu prišlo vhod. A ty tu riesis koniec sveta, zatial , co prenho je sused oslobodením a vstupenkou na konecne vykrocit pred od vas a teba. Kazde zlo prinasa dobro. Neviem, co ti mam povedat, ale ked chce odísť, dokonca by si ho v tom podporovať mala. Pred jeho rodicmi súhlas so vsetkým s ich synom a uvidís, aká dobrá manzelka a nevesta ty budes. Nijako si nepomozes, ak by ti prisiel návrh na rozvod, súhlas aj s tým , alebo ked nepríde, zariad sa sama po svojom, s kým ti bude dobre.
ked bude zit u mamy,budu miestni premyslat,preco je u nej a preco vy nie...a to zas bude bajok tam...potom utecie kam?...bud podat TO o ohovarani-lebo to,ze vas udajne bije,je velmi vazna vec-za to by sa sused mal zodpovedat,lebo nikdy neviete kedy sa to po case objavi znovu,ze tvoj muz vas bil a bude to pritazujuca okolnost...hlavne ked bude vedeny priestupok o bitke so susedom...so susedom by sa tiez patrilo narobit cirkus na nejakom verejnom mieste,ze kvoli plotu spini inych ludi...ludia musia vidiet,ze sa branite a ze vam ten vol ublizil...slusnost tu musi ist bokom...lebo inak bude on pokracovat,a nakoniec sa budes musiet odstahovat aj ty...uz davno si mala kazdemu koho stretnes u vas,o tejto veci hovorit,aj si poplakat ze aky je ten sused hajzel-nepodcenuj taketo veci,su castokrat ucinnejsie nez oficialne...sused a jeho zena podla mna nelenili.preto sa o tom tolko klebeti...a co si o tom myslim? ze vam prave krachuje manzelstvo...
Mne to tiež príde ako zámienka, že asi aj tak chcel od vás odísť. Ak to tak nie je, tak by som mu vysvetlila, že jeho odchodom vaše manželstvo končí, že máš právo si hľadať iného atď. A tiež by som mu čisto kvôli jeho reakcii oznámila, že ak tam bude dlhšie, tak budeš žiadať rozvod a striedavu starostlivosť. A jeho rodičia čo na to?
@podmostom Jeho rodičia tiež sú z toho mimo nečakali toto.No neviem ako sa to ďalej vyvinie,či ozaj sa odsťahuje alebo si to rozmyslí.
Keď odíde-odídete.. Vyhral sused. Nakrátko, možno to predáte ľuďom, ktori s nim ináč zatočia. Sused sa zrejme odtrhol z reťaze, možno za plot, možno sa v ňom dlho zbieralo všeličo iné, závisť, nenávisť, keď je to stará zástavba a on je tam dlhší domorodec, nejaké prakrivdy. Tvoj chlap ponúka riešenie slabocha -útek. Útek je v poriadku ked sa schyľuje k "cigánskej ferovke"... nie keď frustrovaný blbecek vymýšľa bludy.... Inak koľkí z okolia tomu veria??? ♦️
Ja byť tebou, tak sa v tejto situácii postavím za svojho muža a podala by som na suseda to trestné oznámenie za ohováranie.
Ved treba povedat ludom ze to neni pravda ze si to sused vymyslel za plot, cudné to je ale celé, preco to suseda napadlo to povedat a preco muz chce odist od dvoch deti a manzelky
Postavila by som sa za manžela. Pre mňa je domov tam kde je rodina nie kde je dom..... buďto vy som veľmi výrazne dala všetkým najavo že manžel mi neubližuje, podala trestné oznámenie na suseda za ohováranie. A kľudne sa aj odsťahovala ak na tom manžel trvá a dom predala maximálne neprispôsobivým kupujúcim 😁

Nech sa k tomu manžel postavy ako chlap. Nech si každý myslí čo chce, veď vy viete kde je pravda. Len sa chodte pekne každý deň prejsť spolu po dedine. Za pár dni to prešumi.