icon

Hádka ohľadom kŕmenia dieťaťa

polotrolo
3. feb 2021

Je podla vas normalne, ze manzelka zacne hadku ked pridem domov z roboty a ona ma poziada ci nevyskusam nakrmit dieta a ja si predtym chcem dat na poriadok veci, ktore prinesiem a dat si jednu cokoladu s mufinom (cca 7 min)? 🤔 Dieta nechce jest ci uz od nej alebo odomna, co som jehr aj povedal. Prisiel som domov o 16 a mame 1.5 rocne dieta. Manzelka je doma na rodicovskej. A myslim si, ze sa o dceru staram nadstandarne ked som doma.

Diky

Strana
z2
marca12
3. feb 2021

Obaja ste na chybe. Ty svojim pristupom ako ju ponizujes a ona,ze na teba hned vybafne. Hadam ta kazdy den nekomanduje hned vo dverach. Su rozne dni. A mozno dnesny den na nu dolahol. Mozno si bol na materskej,ked mala len spala,kakala a papala. Ale 1,5rocne dieta sa uz prejavuje,skusa hranice a navyse tieto korona casy,ked sa nikam poriadne neda ist.aj ona moze mat zly den,ale to neznamena,ze ju mas ponizovat. Mali by ste sa porozpravat. Vysvetli jej,ze potrebujes chvilu vydychnut po praci. Daj jej pocitit,ze si ju vazis,ocenujes ju. Ked chces stastnu zenu,musis sa k nej spravat s uctou.

mpg
3. feb 2021

Toto nie je žiaden problém, skúsiť dať dieťaťu jesť a o niekoľko minút neskôr si robiť svoje, ja by som to ani nepísala na MK.

bambushka
3. feb 2021

Stále sa hovorí len o tom, že spokojná žena - spokojný muž. Ale opačne sa na to nikto nepozrie.

deti95060810
3. feb 2021

samozrejme že manželka môže pár minút počkať... Viem o čom hovorím máme doma 4 deti a je to ťažké pre oboch... Ale maj na pamäti, všetko trvá len chvíľu, aj tieto problémy pominú - dieťa povyrastie a už budete na podobné problémy len spomínať....

jankalukasova
3. feb 2021

Myslim, ze ste vadni obaja... Ona je hystericka len co dojdes domov, super privitanie... a Ty jak male decko musis spapkat muffin a cokoladku. To spolu neviete komunikovat? "Laska mal som zly den v praci daj mi prosim par minut na regeneraciu a idem Ti pomoct..." ...."zlato, mala je dnes jak 100 certov, ja uz toho mam po krk, das jej veceru?" Mate jedno dieta a neviete sa dohodnut. Kazdy ma sem-tam zly den, aj to dieta.
Uprimne? Dnes ked prisiel domov manzel, vazne som mu chcela povedat, ze si nutne musim ist kupit vlozky, lebo uz nemam a potrebujem... a zdrhnut tak z domu, len by tomu asi neveril, kedze som v siedmom mesiaci...

hopsadobrandejsa
3. feb 2021

Ja do dynamiky vasho vztahu sice nevidim, ale ak kvoli jednemu muffinu mate doma taky cirkus, ze je ten "problem" hodny temy na MK, som zvedavy co budete robit ked pridu skutocne problemy do vztahu.

Dokazem pochopit, ze aj ty si unaveny, ale mozno ti chyba trocha empatie. Ak svoju zenu naozaj lubis tak by podla mna nikdy nedoslo k tejto zbytocnej hadke.

Druha vec je kto zacal hadku. Vyletela zena na teba hned ako si presiel cez prah? bez pozdravu? bez bozku?.....

Takpovediac trocha chyba kontext ako cela situacia vznikla. Hnevat sa mozes, ale ja sa vobec nedivim, ze ste sa so zenou pohadali ked prva vec ku ktorej si sa hnal bol cokoladovy muffin namiesto naruce svojej zeny a dietata.

Nesudim......kazdy mame ine priority v zivote 🙂

leuchtturm
3. feb 2021

mozno bol hladny. Syty clovek ma uslachtilejsie zivotne priority ako ten vyhladnuty.

danim
3. feb 2021

@polotrolo 1,5 r deti už vedia jesť samé- teda ak ich rodič postupne k tomu vedie- cieľ- aby boli zručne šikovne. Čím si ju mal kŕmiť? Popritom si mohol jesť aj ty.

bodkolienka81
3. feb 2021

@polotrolo podla mna je normalne si o 16tej dat spolocny olovrant. Muz uvari kavu, ja spravim jest a spolu s detmi to zjeme - ak je doktorom vyluceny zdravotny problem, dieta sa uci jest od rodicov.. Dala by som jogurt, banan a na vrch pomrveny kusok mafinu.. Ci to ho chces cely potajme zjest na zachode? Alebo pred placucim dietatom?

ketrint
4. feb 2021

@lusinda1989 presne. A idealne je tahat domacnost+deti viac dni, aj tyzden je malo, lebo stale sa da tahat z toho co je nachystane... ale nech si vyskusa medzi tym aj prat, nakupit, udrziavat domacnost a cele to sklbit. Nie jeden den postrazit dieta, ked je nakupene, navarene, ciste oblecenie skrini. A potom vyhlasovat aka to je pohoda. 😅 jaj bozeee.

mandarinka555
4. feb 2021

@bambushka Ale mu naložili ....aj ja by som k tomu niečo dala, ale ukameňovali by ma 🙂

lusinda1989
4. feb 2021

@ketrint presne tak. Ako môj muž chvalabohu o seba sa postarať vie keďže žil sam aj predtým. Navarit, oprat ozehlit to nemal nikdy problém. Len musel pochopiť že nevarim, neberiem a nežehlím keď sa mi chce ale keď to treba a pri deťoch je to v jednom kuse. Našťastie to pochopil a už si to nikdy viac nedovolil povedať. Zistil že ísť s dvoma malými deťmi do obchodu nieje med lízať. Obliecť naložiť do auta, vybrat z auta v obchode sa modliť aby nezačali vyvádzať obdobie vzdoru. Naložiť naspat do auta aj deti aj nákup a doma opäť vyložiť. Zabaviť deti počas varenia pripadne variť keď spia. Spratať po sebe po nich a naozaj žiadna chvíľka na oddych. Veď my ženy to poznáme. Nedostal na vyber nechala som mu prázdnu chladničku tak ako mna vždy čakala keď som sa vrátila zo Slovenska naspat a musel sa starať. Ja som zatiaľ išla navštíviť kamosku na predĺžený víkend do Holandska. Vedel že mi nemôže len tak zavolat aby som sa vrátila spat a ani mamičke nemohol zavolat aby prišla pomôcť keďže 850 kilometrov je ďaleko na to aby len tak dobehla. A staral sa lebo musel. Našťastie som vedela že to zvládne len on musel pochopiť aké je to náročne keď ani vykadit sa nemôžeš ísť sama a v klude...

letfenixa
5. feb 2021

@polotrolo a manželke si ten muffin a čokoládu ponúkol tiež? Podľa mňa tam je pes zakopaný

kulumulu123
5. feb 2021

@danieli nemáš doma muzealny exponát ja mám tiež 🙂 toho svojho proste ♥️♥️♥️

jaskolka
9. feb 2021

To je diskusia 😃😃. Autor, mali ste si so ženou dat ten muffin spolu, alebo si mal kúpiť aj jej. A ako by ste ho jedli, tak dat aj dieťaťu dačo jest.. Úprimne, neverím, že toto je reálne téma, lebo akože keď toto je problém..... 🙉🙈🙊

Strana
z2