Ako riešiť hádky s mužom po návrate domov?
Muž nedávno odišiel z domu že sa ide trochu prevetrať. Žiadna hádka nebola, keď odchádzal povedal nám že nás ľúbi. Nič som proti tomu nemala, nechala som ho ísť. Volala som mu večer kde je, neodpovedal, na druhý deň tiež nič, vypol si telefón, bála som sa najhoršieho, prosila som ho nech príde domov že sa o neho bojíme, žiadna odpoveď, za tie dni som nič nejedla, nepila, nespala, bolo mi hrozne. Až sa na tretí deň vrátil ako keby nič. Neskôr som zistila že bol s kamošom, zdrogovali sa a minuli všetky peniaze čo mal na účte na hazard. Je mi hrozne, som s dieťaťom na rodicovskej, pracujem keď sa dá aby sme si trochu privyrobili, máme hypotéku, šetrili sme na Vianoce na umývačku a on toto spraví. Sú to len peniaze áno, ani som mu to nejako nevycitala, vyčítala som mu iba že sa neozval. Ale odkedy prišiel tak je ku mne zlý, nadáva mi do jebn..., ževraj nič do domácnosti neprispievam, vraj som ho nikdy nelubila a len ho využívam. Všetko musí platit on hypotéku, nájom, čo je pravda a ja mu to neberiem a keď potrebuje tak mu vždy dam ale chcem niečo šetriť aj na horšie časy. Tak som mu povedala že keby som mu posielala peniaze tak by som ich aj tak už teraz nevidela, na čo sa urazil a povedal že mám vypadnúť. Potom písal jeho rodine, že som jebn... a že ma nenávidí,... Oni si teraz myslia že som mu spravila niečo veľmi zle, podviedla ho alebo čo, ale nechcem im vešať na nos čo sa ozaj stalo. Cítim sa hrozne, od kedy prišiel sa len hádame, väčšinou sa hada len on a ja len plačem. Vyčíta mi všetko, že mu vyjedam chladničku, že som ho nepočula keď krical z vedľajšej izby, že malý padol na hlavu, že som sa ho opýtala na niečo z filmu, že som ticho, že nie som ticho,... Viem že mu je hrozne ale už to asi nezvládnem ďalej znášať
Preboha ziveho... 🤦🤦🤦
Čítať som prestala pri "zdrogovali sa". Utekaj.
A máme tu ďalšiu z autorských rozprávok. Normálny muž, všetko funguje, všetkých ľúbi a zrazu sa ide zdrogiovat a gamblit a zmizne na tri dni. Celkom dobrý pokus, ale viac reality by to chcelo.
@bielasovicka zrejme je na to zvyknutá

Autorka, prečo si sa odmlčala? Nepáčia sa ti pravdivé odpovede? No bohužiaľ, ale všetci máme pravdu. Ale tebe sa asi paci takýto život. Vôbec neviem, načo si písala tému.