Hádka so švagrom
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať na váš názor, prípadne či som ja spravila chybu. Ku svokrovcom chodíme často. Máme 4 ročnú dcérku. Svokrovci bývajú v dome a mala by tam chcela malého psíka. Ja som sa zhovárala so svokrou a vravela som že ak zomrie ich terajší pes je to veľké plemeno či by sa nenahnevali keby sme tam kúpili malej menšie plemeno psa. Zrazu sa ozval môj švagor, ktorý ma 28 rokov, žije u rodičov a urazil sa, že prečo pochovávam ich psa, keď ten žije. A že si mam kupovať psa do svojho bytu a nie tu do jeho domu. Proste počúval rozhovor a vykrikoval mi blbosti spoza steny. Tak som sa nasrala a povedala som mu, že sa nestará a necvičí ani toho psa čo tam majú, a že nič nerobí iba sedí na počítači a tak. A vôbec mi neprišlo normálne aby mi kričal také veci veď ten dom nie je jeho je písaný na jeho rodičov a ja nechcem psa pre seba ale pre dcérku ich vnučku. Čo vy nato?
@evamarek77 ona pise, ze psa maju v koterci. Von na dvor mysli von z koterca.
Ty sa nestaraj do svagra. Kto koho vyziera a co robi. To je starost svokrovcov a nie teba. Aj vycvik psa je ich vec a nie tvoja. A maleho psa si mozes kupit aj do bytu. Takych psov v byte su miliony a su celkom stastne, tak sa nevyhovaraj. Pekne rano vstanes a pojdes so psom von, ak chces psa.
Pardón, videla som len "nechodí von, neberú ho von". Tá voliéra mi nejako unikla. Tým ale vzniká ďalší problém: ak sú to ľudia, ktorí sú zvyknutí mať psa celý čas vonku vo voliére, dopadol by rovnako aj ten nový pes. ☹️
Zopakujem, a nic lepsie ti nikto neporadi: neries cudzi dom, zahradu a psa. Ak chces pre dceru psa kup vreckoveho a daj si ho do svojho bytu. Nie k cudzim. Svagor je tam doma a ma co povedat k takej veci ako je dalsi pes v ich domacnosti. Fakt si za kravu v ich rodine.
Dobre končím túto diskusiu, lebo vidím že všetky si honíte egá na mne. Psa do bytu nechcem je to týranie. Kydáte na mňa že som povedala ak ten pes nebude či by chceli nového, ale že sa o toho psa nestarajú to vam ľúto nie je. Ja kašlem na dedictvo, toto neriešim. Ešte ste tak také blbosti písali. Ale to, že niekto počúva za stenou a vykrikuje somariny to je normálne. Tak potom ani vy tu čo obhajujete lenivého a drzého švagra ste také isté ako on. A ano psa si kúpim, vlastného ....
Prečo by mal počúvať za stenou? Ved keď hlasnejšie hovoríš tak to jednoducho počuje 🤷🏽♀️ Tebe nevadí že vykrikoval, ty máš zrejme problém s ním samotným. Ale uvedom si že ON je ich dieťa a nie ty čo tam prídeš riešiť psa, keď im ich terajší umrie!!! Ja by som tiež povedala na jeho mieste svoj názor 🤷🏽♀️
že ma proti tebe už niečo dlhšie a vybuchol...ale tiež je pravda, že psíka dať na starosť niekomu inému a prísť sa tam len s ním pohrať nie je najlepši napad, ani tebe by sa to nepáčilo...a pochovaváš mu psa, ktorého možno má rád len povinnosti okolo neho mu nevoňajú...
@dzt ok toto by ti vadilo, že som povedala že ich pes nebude, ale to, že sa nestará o psa to je normálne hej?
Ako nestará? Jesť mu snáď dávajú nie? A neverím že je stále zavretý
@evamarek77 von z voliery ..............
pes v byte nie je tyranie, a kam by si asi chcela dat takeho yorka, maltezaka, bisona... snad nie von na zahradu, vyber si z malych bytovych, v com je problem?
Ides si svoje a nechces si pripustit ze si prestrelila. Vidia to vsetci, este aj ten blby mlady svagor, len ty nie. Uvedomujes si to? Skus sa zamysliet znova.
@dzt nie nehovorila som hlasnejšie ja som sa bavila so svokrou a nikdy by som sa nezapojila do diskusie, ktora by sa netýkala mňa. A nie ešte spoza steny počúvať a skrývať sa, toto je neslušné.
Prepáč ale tiež by ma naštvalo keby niekto spomínal smrť psa ktorého mám rada akoby sa ho dalo nahradiť len tak šmahom ruky aby malo dieťa ktoré tam ani nebude bývať psa ktorý je menší.. príde mi to necitlivé.. keď chces pre dcéru psa, tak si ho kup domov, to je jednoduché riešenie.. švagrovi sa nečudujem že sa ho to dotklo..
@jana_eyre_2 Ok tak by ťa naštvalo že spomínam smrť psa ktorého máš rada, ale to by ťa neštvalo keby si sa o psa nestarala ? Že velký pes sedí v malej voliere a celé dní tam kňučí iba keď prídem ja tak ho beriem vonku. Na dvor ho nepúštajú, aj keď som ich o to prosila. Tak keď prídem ja, tak chudák ide vonku, alebo je som nou na dvore. Vieš ak ho štve že sa spomenie smrť psíka, tak by ho malo aj štvať že pes knučí celé dni. Či toto je už normálne?
@evamarek77 pravdu ? je mi jedno čo si myslí svokra o mne. Ja sa starám aj o ich chudáka psa.
Precitala som vsetky tvoje komenty, preboha zenska, spamataj sa. Toto zavana narcizmom. Ty s nimi zijes, ked vies co robia cely den? Dovolit si tvrdit ze nic nerobia a zanedbavaju psa je dost odvazne. Robis z nich neschopakov, ty vies vsetko najlepsie, keby nebolo teba tak…Ach, ked su taky hrozni tak ich nenavstevuj a neorganizuj im zivot. Takto sa spravaju toxicky ludia.
@whatever1 Ja tam nežiješ celé dni s nami, ale viem že psa nepúštajú, lebo to na rovinu hovoria, že ho nevládzu venčiť a syn sa o psa nestará lebo sedí za PC. To stále mi vraví svokor. A aj susedia sa stažujú konkrétne mne, že pes celé dni kňučí a že sú radi keď tam prídem ja, aspoň sa pes ukľudní, lebo ho venčím.
a ked sa tak uzasne staras o ich terajsieho psika, preco sa dcera nepohra s nim? ked si taka schopna v starostlivosti o psov, uz si ich davno mala na seba privyknut, s nasim vlciakom sa chodi hrat bratrancov ani nie 2-rocny syn, staci mu, ze ho moze hladkat a pisti pri tom od stastia
@zooeynka Vieš čo prestrelila by som, ak by sa švagor staral o psa, lebo ak mu bolo ľúto že som povedala že ak tu pes nebude tak by mu malo byť ľúto, že veľký pes hnučí v malej voliere. Či keď sa treba starať tak už mu luto nie je.
A potom na co si zakladala diskusiu? Chcela si nazor, mas ho. Stale si ides svoje aka si ty obet. Priznaj si, ze si to prestrelila, to sa niekedy stava.
@nelca84 Lebo je to veľký pes a dcérka by ho nezvládla mať na voditku a ani sa snim hrať.
Suhlasim so švagrom.
nemusi ho mat na voditku, moze mu na dvore hadzat lopticku alebo papek, pohladkat ho... ci ty vyslovene potrebujes, aby ho dcera natahovala ako maca na rukach?

Je jedno na koho je pisany dom, je to ich syn a zije s nimi. Nemas ziadne pravo mu vycitat ze nic nerobi, co je teba do toho? To si prestrelila, tak isto aj s tym psom, bolo to od teba neuctive a drze a hlupe.