Hádka za hlúposti
Ahojte zienky predstavte si že máte muža ,partnera a on vam nasilu nuka auto svojej sestry ktorá má manžela ale chce nové auto a on jej ide kúpiť …ja auto mám ,mám k nemu vzťah a nepotrebujem zbierať po niekom omrvinky .. príde mi to choré …
A núka Ti ho za akých podmienok? Ak ho nechceš, tak snad máš ústa, vieš povedať.
Priamo povedať: nechcem auto tvojej sestry a respektuj to! Týmto končím diskusiu o aute
Žiadne bla bla narovinu povedať a hovorovo.
Auto mam, som s nim spokojna, aktualne ziadne ine nechcem. Dakujem za ponuku, moze ho svagrina ponuknut niekomu inemu. Bodka a viac sa k tomu nevraciam.
Vsak zober, budes mat dve. Zatial jazdi na svojom a toto nechaj v zalohe, alebo to darovane auto predaj a kup si nieco co mas rada.
halo, ale ved komunikacia je zaklad uplne stale zakazdym. ved sa treba rozpravat, ked ti nieco nevyhovuje alebo sa ti nepaci, tak to proste daj najavo a netrp zbytocne potichu, ked nemusis, no nie?
To ti ho chce dat zadarmo? Ked ano, tak v pohode, bude stat na parkovisku. Ked ti ho nanucuju kupit za tvoje peniaze, tak ho odmietni. Jasne a zretelne odmietni s tym, ze ty nepotrebujes manit auto a nech si s tym autom robi jeho rodina co chce, nebudes im robit laskavosti. Bodka.
Nemám to rada takéto, keď nechcem, tak nechcem a dovidenia. Nebudem proste brať veci len zato, že niekto si zmyslel a že to očakáva, nepotrebujem a tam to končí. Treba to proste povedať jasne, otvorene.
Veď ak je zadarmo tak ho ber 😀 čo sa hneď púšťaš do hádky ako píšeš pre hlúposť
Povedz mu,že ti to príde choré..Ja by som nebrala ani keby som bez auta,nikdy nevieš,kto to kedy použije a otočí.Ak je to navyše bezplatne.To ani nahodou
Nerozumiem, preco by z toho mala vzniknut hadka?
Normalne poviem "pusinka, dakujem, ale mne vyhovuje to moje, takze za mna nie" a je koniec diskusie...

dakujem Vojto, nove auto si neprosim, ked chces mozes si ho zobrat pre seba, ja som spokojna s tym co mam 🙂