icon

Hádka, žiadne ospravedlnenie a tvárnenie sa, že je všetko v poriadku

lucusbielaruza
11. júl 2021

Pekný večer.... Prosím o radu, lebo som zmätená zo správania môjho svokra. Prišli sme na návštevu a namiesto privítania, sa so mnou pohadal, vykrical mi samé somariny a zo všetkého ma obvinil, lebo nezvládol správanie mojej 5 ročnej veeeelmi tvrdohlavej dcéry. A v podstate svoje emócie. Ona totiž na ňom lipne. (Ako dievčatá na chlapcov). Potom sme odišli rozhadani a keď sme prišli po nejakom čase, tak nás privítal s úsmevom, podával nám ruku, žiadne ospravedlnenie, žiadna komunikácia o probleme. Ja som mu ruku nepodal. Ja sa neviem tváriť, že sa nič nestalo. Stratila by som samu seba., keby som začala hrať jeho hru, že sa nič nestalo. Pociťujem voči nemu veľmi veľký odpor. Mate niekto, prosím, z vás nejakú skúsenosť a poprípade riešenie??? Ďakujem

Strana
z2
0kristina0
12. júl 2021

@miadi tiez som v tom zamotana, ako keby si zapochodu vymyslala

lintu
12. júl 2021

Ked sa cez to nedokazes preniest, zacni o tom hovorit. So svokrom, svokrou, ci s kym len chces. Lahko sa totiz moze stat, ze rodina davno zabudne na tento incident. Budu ho brat ako uzavretu vec. Az pride den, ked doslova vybuchnes v tej najnevhodnejsej situacii od nazhromazdeneho hnevu. Inak, presne to sa mohlo stat pred tymi xy mesiacmi aj svokrovi. Ak v tom nie je/nebol nedajboze nejaky druh zdravotneho problemu.

Mimochodom.... Mala patrocna, veeelmi tvrdohlava robila zjavne dedkovi zle... Uz sa mu ospravedlnila? Ospravedlnil sa dedkovi niekto za jej spravanie? Chyba tu ta cast, o co konkretne slo, ale aj ten pan sa moze citit ukrivdeny a tiez mozno caka....

ifava
12. júl 2021

Moj svokor je podobny, ale prestala som to riesit, stretavame sa s nimi obcas, nie pravidelne, takze moc nam do zivota nastastie nezasahuje. Len fakt je tak, ze niekedy idem az do vyvrtky z neho, ale hovorim si, ze ved ja s nim nezijem, ja sa aspon mozem vziat a kedykolvek odist.

simca06022011
12. júl 2021

Toto by mal riesit tvoj muz, ja osobne by som po takomto vystupe do ich domu nevkrocila a ani moje deti. Aby moj chlap musel chytit otca pod krk? To by bolo totalne cez.

luccija
12. júl 2021

@lucusbielaruza tak to je príliš, že bol taký agresívny.Je taký cholerik, alebo mal vypite či co sa stalo?napätie už bude asi vždy aj, keď by sa ospravedlnil hneď na to zabudneš?Ak to bol výnimočný výstup a dovtedy ste mali normálne vzťahy ber to ako obrovské pochybenie...muž s ním o tejto veci nehovoril za toho pol roka?

miadi
12. júl 2021

@0kristina0 nemusi si vymyslat len nejak nechce povedat co sa presne stalo. Zahmlieva co sa vlastne stalo. . Co take mohlo to 5r dieta urobit ? Svokor sa zahnal akoby ju chcel udriet a syn ho chytil pod krk. Pol rok sa nevidia nekomunikuju tak sa svokor chova ze to je stara zabudnuta vec . ( asi sa preniesol cez to ze ho syn chytil pod krk) a to stou rukou nepodala ale vlastne podala.. = Proste je stale dotknuta a urazena a chcela by aby to svokor vedel a prisiel Sam od seba s ospravedlnenim aby si sypal popol na hlavu. Len nevieme co urobili to dieta ze on nezvladol situaciu. Cele je to vytrhnute z kontextu aby poškodena strana vyzerala dobre a svokor agresor len tak pre nic . ( chytit ho pod krk je tiez dost ) pol rok sa nevideli tak tie vztahy urcite nie su blizke. Nehovorim ze nieco ospravedlnuje jeho chovanie len to co dieta urobilo je missing puzzle 🧩 a mohlo by to veci objasnit.

0kristina0
12. júl 2021

@miadi mam rovnaky nazor, pre nieco to nechce napisat a podla mna sa to uz ani nedozvieme

mandarinka555
12. júl 2021

@miadi Radšej sa odmlčala, akoby mala napísať pravdu...len aby ona nebola za tú zlú, ale dedo :(

miadi
12. júl 2021

@mandarinka555 mà uplne prazdny profil moze jej byt jedno ci bude za zlu.. ale nieco dolezite vynechala. Len nam je tazsie posudit co sa stalo ked vlastne nenapisala. Takto nevieme ci chudak dedo - ci dieta nieco vyviedlo co ho nastartovalo lebo mama nezasiahla tak sa hneval na nu., alebo dieta nich extra zle neurobilo a dedkovi preplo . Podla nej dedo nezvladol spravanie jej dcery. A podla dedka asi to spravanie nezvladla ona. Svokor ju vytal po pol roku s usmevom. A podal jej ruku prenho toto bola fajka mieru a vybavene. Maximalne sa snim o tom moze porozpravat popripade znovu pohadat. Uz vie ze je nervak tak treba velmi tvrdohlave dieta viac kontrolovat ked su u nich na navsteve.

tykat
12. júl 2021

@lucusbielaruza ...tak to musi byt tvoja dcera riadny "spratek" ked ta kvoli jej spravaniu a tvojej reakcii ide svokor zbit. Museli ste ho obidve poriadne vytocit. A ty v placi balis a odchadzas? Svokra place? Co si z toho tvoje deti zoberu??? Aj ta 5rocna ako pises "veeeeelmi tvrdohlava", hnusne sa sprava ale mama sa radsej pohada so svokrom, otec radsej deda chyti pod krk akoby ju mali usmernit. Juchu, vyhrala, moze si dalej dupkat nozkou a pestovat tvrdohlavost... sak rodina sa aj pobije len aby princezna nemusela ustupit.
Popravde, z tvojho pisania by mal byt on ten co sa ma ospravedlnit. Ale sorry, mne tam nieco nesedi.

Strana
z2