icon

Hádky so svokrovcami

19. jan 2023

Ahojte, mame 8mesacne bábätko , manžel pracuje v Nemecku, chodí na týždňovky do prace, ja som s malým doma so svokrom a svokrou. Ci je manžel doma ci ja s malým je dennodenne hádka..nonstop uz to začalo byť také ze svokra mi nadáva,že varím psie žradlo atď. Minulý rok ked sme čakali bábätko tak nás presviedčalA že nemáme odísť do bytu!!! Ze sa nam prispôsobia a omáčky, plakala ze je to veľký dom a mame kde byt!!!!! Minulý týždeň sme kúpili pozemok na jar chceme začať stavať dom,budeme brať úver dá sa to zvládať byt,úver? Mali ste to niekto tak?

Strana
z2
mariejenka
19. jan 2023

Autorka, napíš prečo!? Si rajbala zablatene topánky svorke! Vyvarala,riadila...ked si bola tehotná,pripadne s malym babatkom ..aj keby bolo bábo kľudne,a ty mala mrte casu,tak isto by som slušne jej povedala ze nie, nebudem robiť,staram sa len o dieta,sebe a keď príde manzel o neho.
Ked sa vam takto rychlo pekne situácia poriesila,len a len dobre pre Vas.
Vela šťastia a bezproblémové stavanie

zmrzlinka2021
19. jan 2023

@autorka

Ked mate vela penazi, zacnite cim skor stavat.
Ak ste len bezna rodina, tak rychlo kupit trojizbovy byt a prestahovat sa

mariska1989
19. jan 2023

No a být navrhol kto ? Ide o to či vám to bude pasovať platiť nájom 400/500€ a plus úver
bežné mesačne výdavky alebo vydržíte tak ako ste a pokúsite sa stavbu urýchliť

mirco50
Odpoveď bola odstránená
ahhola
19. jan 2023

Počuj, mate pozemok, to je základ. Dotiahnite siete a kúpte si mobilný dom. Časom uvidíš. Aby to nedopadlo, ze chlap sa zahackuje v DE do 50tky a vídať sa budete kvartálne. A ako býva v DE, nezmestili by ste sa k nemu aj s babčom? 👶

eva8
21. jan 2023

Kým je manžel v Nemecku, nemôžeš byť u tvojej mamy?

Strana
z2