icon

Hanbím sa, že som evidovaná na úrade práce

7. máj 2025

Citim sa hrozne ked tam mam ist.
Cely zivot som pracovala, mam VS (socialnu pracu) ale aj male dieta, co ked poviem na pohovore ze ma 4 roky tak som skoncila, na 8h neviem ist od neho. Maly je alergik, casto chory.

No s tym uradom sa neviem zmierit, stojime tam v rade naposledy hodinu, predomnou spinavy clovek, bavia sa tam so mnou ako z nejakou prizivnickou este aj dovolenku si mam prisposobit terminu na urade.

Cele mi to pride ponizujuce, hanbim sa znamym povedat ze som evidovana, ja by som si zdravotku aj sama platila ale cez 100 eur viem aj lepsie na maleho minut.

Je nejaka moznost ako sa dohodnut na nie mesacnom ale mozno 2mesacnom podpisovani sa.
Ked mam take male dieta, neprihliada sa na to?
Neviete mi poradit?

Strana
z2
domkakvet
7. máj 2025

Preco by to mala byt hanba, ved tam nejdes byt evidovana na veky.

balerina2025
7. máj 2025

podla mna si uzkocitna. zbytocne.
urad nerobi rozdiely, a dieta verim ze chodi do skolky a to ze je alergik, tak to nie je vazna choroba.
chodia aj s mensimi detmi na urad prace. cakat sa musi vsade.

balerina2025
7. máj 2025
@marcellka32

Tak mňa dostala tá veta: boli tam špinaví ľudia...
Kto si ty, že takto sudis človeka? Diplom by ti mali vziať

@marcellka32 inac tiez zaujimave hlavne od cloveka co studoval socialnu pracu. trefne.

lalenka33
7. máj 2025

Keď máš na dovolenku, tak máš aj tých 100€ na zdravotku.
Takto povýšenecky sa vyjadruješ aj na pohovore? Asi to bude problém, prečo si nevieš nájsť prácu a nie to, že máš dieťa s alergiou. Kto ju dnes nemá?
Si vyštudovala socialnu prácu len aby si mala titul? Lebo žiadny socialny pracovník nenazve niekoho špinavým človekom, keďže toho socialneho pracovnika tí ludia živia.
V dnešnej dobe, keď má každý piaty človek socialnu prácu a robí ,,online" kouča a terapeuta a neviem čo ešte bude problém asi v tebe a nie v dieťati.

laila22
8. máj 2025

Ako tá obmedzuje úrad práce? Ideš sa tam hlásiť raz za mesiac. Ako to ovplyvňuje tvoje dieťa?

mateson2004
8. máj 2025

Ak máš VŠ sociálna práca tak Úrady práce stále niekoho hľadajú. Momentálne na kompenzácie

Strana
z2