Hľadám dobrého právnika z Trenčína
ahojte prosim vás nepoznáte niekto s vás fakt dobrého pravnika ktory bi mi mohol pomoct ohladom mojej svorky ktorá nás vyhudzuje s domu a už nevieme čo máme robyt ☹
napis adminom aby zmenili tvoju otazku na temu. tam napis podrobnejsie, o aky problem ide.je tu viac ludi co maju pravnicke vzdelanie, hadam dostanes aspon nejaku radu.
a opat prispevok s gramatickymi chybami a opat mamicky co sa komentara nezdrzia ked vidia chybu v texte... panenka skakavaaaa ona chce radu, nie lekciu pravopisu
ahoj ja som z Trenčina a dobry pravnik je Slanina mala som ho pri rozvode aj pri vyživnom,no pokial je svokra vlastničkov domu ma na to pravo vas od tial vyhodiť ☹ 😒 napiš viac o svojom probleme lebo je tažko radiť ked neviem čo v tom je 😒
ahojte hladam nejakeho dobreho pravnika na rozvod...wiete my niekto poradit ......
ta pravnicka sa ako presne vola menom lebo my ju vyhaladalo ale je tam ich viac ...dakujem
ahojte......vidim ze starsia tema ale potrebovala by som poradit dobreho rozvodového pravnika v Trenčíne...máte niekto skúsenosť a viete odporučiť?..ďakujem

Napriklad napisat o co ide konkretnejsie?