Hľadám si partnera
Ahojte baby... Už som zúfalá tak sa asi potrebujem trochu vyžalovať. Mala som 17rocny vzťah, bohužiaľ nevyšiel, psychicky ma ničil, po rozchode som musela navštevovať psychológa, strašne som bola zlomená, sklamaná. Potom som mala partnera 2roky s ktorým som dúfala že budem konečne šťastná, nestalo sa, podvádzal ma a klamal. Dala som sa na zoznamku, všetko niečo hrozné. Nakoniec som sa tam do jedného naozaj zaľúbila, už sme si dohodli rande,
Zrušil ho lebo mal predomnou rande s inou, čo som netušila a zaľúbil sa do nej. Som zúfalá, chlapom už vôbec neverím. Strašne chcem rodinu, partnera, dieťa už mám svoj vek, tento rok 39...takze najvyšší čas a stále, stále na to myslím ze môj čas je už preč a môj život prestáva mať zmysel. V mojom okolí všetci šťastne zadaný, majú rodiny a ja im v dobrom strešne závidím. Nemám sa kde s niekym zoznámiť ani v práci a prestávam chlapom veriť. Každý jeden ma sklamal a pritom som typ ženy čo by pre chlapa zniesla aj modré z neba... Možno je v tom chyba a preto si ma žiadny neváži. Som už unavená, na nič iné nemyslím len na to že chcem rodinu, normálne už neviem ani spávať. Ďakujem vám že som sa ti mohla takto v plakať.
@xsandrax ďakujem vám všetkým za povzbudivé aj menej povzbudivé slová... Bola som vo vzťahu, lebo som ľúbila a pri konci sa to pokazilo... Určite by som nebola s niekym 17rokov keby to nefungovalo... Ale stále verím že ten pravý príde a určite už nebudem riešiť žiadne zoznamky... Už nebudem tlačiť na pílu... Čo má prísť tak príde... Pevne verím 😊

@mikki16 držím palce, určite nájdeš toto pravého. Toto platí aj naopak, že muž po 40 sa rozíde po xy rokoch a tiež hľadá partnerku, s ktorou si založí rodinu. Kto hľadá, ten nájde 🙂