icon

Hluční susedia v paneláku

18. mar 2025

ahojte,
pracujem z domu som It a som teda doma vacsinu dna, vecer sa idem prejst.
lebo sa to u mna doma neda vydrzat.

trieskanie, lietanie, nahananie sa, buchanie dverami, trieskami hrackami o vsetko,co pride vacsinou o zem a steny o dvere, potom bitka, potom rev ako sialeny dve hodiny, ktori sa ani slavni rodiccia nepokusaju utisit.

este som za nimi nebola. pristahovali sa novi podo mna asi tyzden, ale je to uz na nevydrzanie, ale je to teda vydarena rodinka, tipujem, ze decka maju tak 3 4 roky, kedze su cele dni doma, take veci,ako skolka asi neexistuju, matka je s nimi doma, otec chodi pracuje.
matka ich nenapomina, absolutne vychova nula bodov.
tie decka su prakticky bez vychovy , oni nie ze placu, oni ziapu, revu vrieskaju a vrestia a nahanaju sa hlavne a potom sa mlatia a zas len vrieskaju zase pri tom, ako z divych vajec vyliahnute.
co sa da s tymto robit? mam to riesit s nimi, ci s manazerom bytovky alebo ako. toto sa na nervy neda vydrzat a to mam stuple v usiach cely den. A ani to mi nepomaha, aj som uz zdupala riadne na podlahu a nic, absolutne akoby hluchi boli. ved takyto rev a dupot, musi prebudit aj mrtveho, lenze pod nimi je teraz prazdno , nikto nebyva.
ja nechapem,c oto musi byt za rachot, ked ja to hore pocujem, a oni su podo mnou, vzdy som si myslela, ze ppodo mnou nie je mozne nieco pocut, lebo holt mylila som sa
teraz som vdacna tej pani nado mnou, co mala psa ktory zavyjal cele dni, to bol ale aspon pes, a to sa da pochopit, zviera, ale toto co je je nenormalne.

Strana
z4
bosorkabb
30. mar 2025

Milá autorka. Tebe evidentne vadí všetko. Riešenie je jediné a to tvoje žitie na samote. Ale obávam sa že aj tam niečo nájdeš čo bude prekážať.
Iné riešenia pre teba neexistuje.

balerina2025
30. mar 2025

@kaca222 takto, detom sa treba venovat. a nie menit izbu na futbalove ihrisko, chapeme sa? tiez mam dieta na baterky, neskutocne vela energie, ale uz ked moc dupe ci tak, tak ju poprosim aby sa uvedomila. ze nie sme vonku. chapem ze to je na hlavu, ak su dva kusy nebodaj 3, ale od toho sa potom travi vonku viac a viac casu., a ano ver ze pracujem intezivne na tom aby som tiez sla do RD 🙂 nikto netrpi panelak dobrovolne.

balerina2025
30. mar 2025

@kikappp mne nevadi dupot ved ani ja nie som lietajuca a tiez ma je pocut, ale ked mame pod nami 1 hodinu futbal, to mi uz celkom prekaza. hlavne vecer :D

kaca222
30. mar 2025

@balerina2025 nikto nepíše o tom, že sa matka deťom nevenuje, ani autorka nemôže vedieť, čo robí matka. Možno sa hrajú spolu, naháňajú, robia preliezky, hrajú sa na zvieratká. Možno spolu “varia” a to si viem predstaviť ten rámus. Možno sa s otcom hrajú na kutilov a búchajú kladivkom. Niektoré deti si vydržia aj desiatky minút kresliť či čítať, niektoré pri tom neudržíš ani 5 minút. To, že je počuť hluk, absolutne nevypovedá o tom, či sa deťom rodičia venujú.

Strana
z4