icon

Hlúpe reči kámošov

15. apr 2022

Chcem pocut Vas nazor .

Pijem alkohol len prilezitostne naozaj malo. Pred 2 mes. som sa rozisla po 4 rok. Priatel ma podviedol. Cize tazky rozchod. Velmi som sa trapila a zo stresu som schudla a zacala som velmi malo jest. S jednou kamoskou aj s jej manzelom sme sa zacali dost casto stretavat . 3x sa mi stalo ze som si dala2-3 pohare cerveneho vina na prazdny zaludok. Samozrejme ze som sa trosku z toho pripila. Ale zase nie nejako strasne len mi bolo veselo. Ale bolo to naozaj v slusnom rezime. Toto bolo u mna 1. Krat . A teraz si stale robia zo mna srandu ze jej dnes nepijes ? Ale nechapem preco .. ako musia si rypnut do mna chapem.. ale nebolo to nic zle. Strasne mi to lezie na nervy lebo to bolo uple ok.

annamarin
15. apr 2022

Mne to robila "kamoska" tiež. Ukázalo sa, že až taká dobrá kamoška to nie je. Skús im povedať, že ti to dje nepríjemné, a keď to nerešpektujú, tak asi pomôže len sa prestať bavit. Mne to robilo jedno dievča, par krát sme boli partia niekde a ani som sa neopila, len som si objednala alkoholický nápoj a už mi dohovarala, že mam problemy s alkoholom. Nikomu inému zo skupiny to nerobila a to pili tiež. 😄 Paradoxne ona sa potom riadne opila na jednej akcii a tak som jej to pekne vrátila aj s úrokmi. 😄 Z okolia viem, že mi chcela len zhodiť sebavedomie a zapôsobiť na chlapca, kt. ma nemusel a tak mu hovorila o mne zle veci a ze vlastne ona sa so mnou bavi len z donutenia a pod. Takže skus sa zamyslieť, či to myslia len ako srandu alebo sa ti snažia trošku vtlačiť do hlavy kaleráby a zneistiť ťa. 🙂

beata_k
15. apr 2022

No ved sa ich spytaj, ci ich to bavi? Lebo opakovany vtip uz nie je vtipny. 🤪

pribinak
15. apr 2022

Keď tá budú volať von, tak nirmalne povedz, že naposledy si sa zle cítila, že ti vadia tie komentáre a proste tá to nebavi

autor
15. apr 2022

@annamarin on ma na zaciatku velmi chvalil ze som dobra atd …. A teraz uz aj on si robi standu ale ja mam taky pocit ze ona ma chce ociernit aby bolo ona ta lepsia ..