Hneval sa niekto na nepozvanie na promócie?
Ahojte. Chcem sa spýtať, či sa niekto z vašej vzdialenej rodiny (tety, ujovia..) hneval, ak ste ho nepozvali na promócie? Je to podľa vás vôbec v pohode si tam vyžadovať prítomnosť, resp. byť šokovaní z toho, že tam nebudú, aj keď si nie sme absolútne blízki, prakticky sa nevídame?
Vobec, mne pride trapne, ked si tam niekto pozve niekoho ineho okrem rodicov/surodencov 😅
nie. ani mi nepride nutne, aby tam prislo xy ludi :D my sme mali myslim aj obmedzene, kolko ludi mozeme pozvat. a este ked sa ani nestretavate, tak nevidim dovod. ved povedz, ze mozes pozvat iba obmedzeny pocet osob a hotovo :D
Nie,neboli sme na promóciách a sme tu a žijeme.Potom na záhrade spravili guláš,spojení s narodeninami a meninami ,ako zvykneme robiť každý rok,pogratulovali sme a vybavené.
Nie, nebola som a ani som pozvanie neočakávala.
Stačia rodičia+súrodenci. Každý koho poznám to tak mal. Keby si tam každý dovedie 20 príbuzných, tak sa tam nezmestia. Skôr mi príde divné, keď sú tam ujovia, tety, babky, dedkovia, sesternice, bratranci.....
Koho pozyvali oni na promocie? Necakali na oplatku pozvanie?
nie, mala som tam maminu + brata, manžela a svokrovcov
Na promócie sa pozýva najbližšia rodina, tetky a ujov by som pozvala akurát tak na svadbu.
Nie. Ved pocet listkov je obmedzeny. To nie je stretnutie Hujerovcov.
@grof_monte_christo nie, nepozývali alebo ani nemali, takže nemajú dôvod ani čakať na oplátku
Som nevedela , že je to siroko rodinná zalezistost . U mna boli rodicia, babka a frajer . Uplne stačilo .
ved to nie je svadba, kde pozyvas aj tety/ujov/bratrancov/sesternice, ale promocie :D
U nás boli rodičia,sestra, starká a prastarka _velmi sa tešili,snúbenec a jeho mama.Potom sme mali 3dnovu oslavu na záhrade a tam prišli všetci,čo chceli_znamy,susedia....
Nie, ale skor trápne, ak očakávajú, že tam budú a dufaju, ze sa zadarmo kdesi najedia, ak niekto robi potom "hostinu"
Nie, ani nevedeli, že som zoštátnicovala, a že mám promócie. Mali sme aj obmedzený počet ľudí.
Brat mal na promociach rodičov a priateľku.
nie. Na promóciach boli mama ( otca už nemám), bratia, manžel s svokrovci. Ani ma nenapadlo niekoho viacej volať. Ani som neposielala oznámenia, že som už Ing. Veď je to nepodstné. Pre rodinu. Titul si píšem len na prac. mail a keď som si písala žiadosti do prace. Inak, veľa mojích známych ani nevie, že ho mám. 🙂
My sme dostali tuším 4 listky, cize 4 ludia a vybavene. Ved ta aula nie je nafukovacia, tam patri naozaj len najblizsia rodina
Nerieš, nemajú nárok. Nie ste hujerovci
Ja som doteraz nepochopila, preco su promocie tak precenovane a niektori z nich robia udalost roka podobnu svadbe. Neviem si predstavit, ze by som tam pozvala siroku rodinu, ujkov, tetky a ktovie koho este. Ved to by bol trapas jak hrom. Ja som mala len priatela a rodicov. Neboli tam ani moji surodenci a uz vobec nie tetky a ujkovia. A ti, co tam mali siroku rodinu, tak mi bolo normalne trapne aj za nich.
Skočila som V Š, išla som si osobne po diplom a mnohí z rodiny asi ani len nevedia, že som niečo študovala. Nepovažujem za dôležité to oslavovať. A už vôbec nie s tetami atď.
Nie, veď nerobis svadbu,žeby si musela aj každej tete posielať oznámenie a nedajboze pozvánku 😅😁 u nás ani nie každí vedel,že som promovala a aj keď vedeli tak z toho nerobil nikto drámu 😁

Nie, nikto sa neurazil. Pozvala som si len najblizsich, ale nikto z nepozvanych to neriesil.