icon

Hnevám sa na Boha, lebo sa nám dejú zlé veci. Som šialená?

pellka
19. okt 2021

Ahojte mozno pre neveriacich to vyznie sialene ale tak snad sa Tu najde niekto kto ma bude vediet pochopit nechodim do kostola no som veriaca nic extra snazim sa ked si spomeniem sa pomodlit pred spanim poprosit/podakovat to je asi tak vsetko.
No posledny cas sa nam v rodine stavaju nestastia za nestastim a ked nam pred par dnami bolo oznamene ze ma ocino nador to uz bolo moc moje pocity su divne a preto som sa rozhodla sa s nimy podelit s niekym kto mozno prezival Nieco podobne
Strasne sa hnevam na Boha mam pocit ze cim viacej sa snazim byt dobrym clovekom modlit sa verit mu ze vsetko je v jeho rukach doverovat mu.. tak vsetko je cim dalej tym horsie 6 rokov sa snazime o babo nech robim co robim nejde to .. aj preto sa hnevam preco prave ja co som komu urobila zaco?? Preco?
Ved sa modlim prosim verim a ono to dopadne aj tak vzdy na hovno preco sa citim tak ako sa citim ze obvinujem boha ze sa bojim pomodlit a poprosit o nieco lebo mam pocit ze sa potom stane opak? Nehovoriac o tom ze prosikam modlim sa verim ze jedneho dna pride dieta a stale nic viem ze on vie co robi a kazdy mame svoj osud a ze to nefunguje tak ze poprosim a mam …
Mozno som sa zle vyjadrila asi clovek dufa veri dôveruje a ma nadej ak poprosi boha o nieco pocom tuzi
Pocit istoty ze ono to pride ..
atd atd … ale mam pocit ze svine sa v zivote maju dobre a ludia ktori sa snazia byt dobrymi ludmi maju zivot na pi**
Mal Niekto niekedy podobne pocity?? Je to normalne ? Ci mi uz harasi?

Strana
z6
sekanoval1
25. aug 2022

@pellka ahoj, ja ti len poradím z vlastnej skúsenosti, aj z okolia, čím viac budeš tlačiť na pílu, čím viac to dieťa budes chcieť, tým neskor pride,alebo vôbec. Jednoducho popros o dieťa, a už to nechaj tak. Zmier sa s tým že ho mať nebudeš (určite budeš) ale jednoducho sa vykašli na to a nepros, netlač. Čo má prísť príde. A nastav sa pozitívne,zameraj sa na to čo v živote chceš. Nie čo nechceš. Na čo myslíš - to si priťahuješ do svojho života, nie je to len fráza,naozaj to tak funguje. To že je ocino chorý môže mať mnoho príčin, je to viac o ňom, ale samozrejme veľmi držím palce aby sa čím skôr uzdravil ❤️ a ber život s ľahkosťou, nikto nemáme nič za trest..

zedena
4. sep 2022

@pellka máš pravdu dobrým ľuďom sa dejú zle veci a zlý sú požehnaný proste svine tak kde je ten vesmír ha??

Strana
z6