Hnusí sa vám vlastná mama? Ako to riešiť?
Mali ste niekto takýto problém? Pomohlo niečo na to? Či len obmedziť kontakt?
tak už ma nič nenapadá, len po dobrom jej to neustále pripomínať, poukazovať na jej správanie, odmietneš jesť čo Ti dá, stravuj sa v škole,... skus porozmýšlať
@daniela1911 som myslela s nejakými financiami navyše. Nikto mi nepomáha. Niekedy chodím na brigády. Z toho by som ale nájom nezvládala
Veď si uvar sama. Ked chodíš na výšku, si dospelá, môj syn nemá problém s varením a verím, že keby mal so mnou problém, tak to rieši priamo, nie cez konika
@taga nikdy som nemala odvahu, asi sa bojím jej reakcie
@toso2007 bože, veď nikde nepíšem, že nevarím. Dosť divná poznámka. Pod chytaním jedla myslím aj to, že mi napr. len podá chleba alebo čokoľvek
Natoč ju a ukáž jej to. A uvidíš jej reakciu. Možno to fakt súvisí s nejakou chorobou.
Prepáč, divná téma
Ty mas kolko rokov ked ma mama 60? To by si mohla mat uz 30, ci ta mala neskoro?
@svetlonos neskoro, som najmladšia. Nemám ani 25
Tak si uprac v hlave ci ti je viac nechutne,čo robí alebo sa viac bojíš jej reakcie. Bud na to budeš kašľať alebo jej niečo povieš. Ďalšia vec,ona sa skrabe normálne na koži alebo cez oblečenie? Lebo keď si vopcha ruku do gatiek tak to je dosť nechutné teda, môže to byt kľudne psychická choroba a treba to riešiť,s takým človekom by som nevedela žiť vôbec čo si chytá pohlavné organy a potom jedlo
@nivea777 veď normálne do gatiek. Škrabanie cez oblečenie by som nejak ešte zvládla
Fuj, to si vlezie do gatiek? Tak to je fakt humus
Odmietaš to úplne najjednoduchšie čo môže byť. Rozhovor s mamou. Radšej zvolíš ťažšiu možnosť sťahovanie. Blbá téma, jednoduché riešenie.
Však prekonaj svoj diskomfort a keď to nabudúce spraví, môžeš skúsiť len jedno hlasne fuj. To bude lahsie než nejaká celá veta na tu temu. Úprimne povedané, aj tak tomu dávam <5% pravdepodobnosti, že to pomôže, keď sa jej to samej nezdá divne. Treba aspoň skúsiť.a Ano, keď to nezafunguje, odsťahovala by som sa, ale aj našla nejakú kreatívnu moznost, ako doštudovať. Koľko ti ešte chyba?
Lebo sa treba obklopovali inšpiratívnymi ľuďmi a nie takým štýlom sedliakov bez akýchkoľvek manierov… aj keď je to rodina, ťahajú človeka dole
No a ju tam niečo svrbí alebo to má akože formu nejakého uspokojovania? Ja by som určite povedala, preboha ved si dospelá 🤣 bud sa nestazuj alebo to rieš
Tak o takejto nechutnej úchylke som ešte nepočula, aby toto niekto robil. Normálne jej to povedz že to čo robíš? Si nechutná! A vždy, keď to bude robiť. Fuj!
Ja by som normálne povedala mami fuj, neskrab sa už toľko medzi nohami, potom všetko pochytas a vybavene. Aši vymyslená téma, najprv som myslela ze to bude nejaká alkoholické, bitkarrka a pod.
Tak teda rady, že povedať fuj, neškrab sa, sú citlivé asi tak ako povely pre psa, nie rozhovor s vlastnou mamou...Ak to dokáže inde nerobiť, dokáže to aj doma. Najskôr to je hlúpy zvyk, čo má ešte od tvojho detstva a vôbec sa nezamýšľa nad tým, že to vnímaš a že je to fakt nehygienické. Skús jej to povedať priamo, ale citlivo - mami, nechcem ťa uraziť ani sa s tebou hádať, asi to asi neuvedomuješ, ale neustále sa škriabeš v nohavičkách, ozaj mi nie je príjemné, že to robíš predomnou a potom chytáš napríklad jedlo. Máš nejaký zdravotný problém, potrebuješ zaviesť k lekárke, môžem sa opýtať v lekárni, ak sa hanbíš.
Možno je to dedičné a začneš to robiť aj ty 🤣🤣

A to za tie roky si sa jej ano raz neopytala tak normalme : mami, co sa furt skrabes dole, svrbi ta, ci mas zle gatky ci co? Nerob to ved to je take nepekne...
To co mate za vztahy ze sa doma neviete normalne bavit?