icon

Hranice vo vzťahu

rakuskorakusko
5. nov 2017

Ahojte baby, zaujma ma vas nazor, resp.ake a kde su vase hranice vo vztahu/partnerstve, co ste ochotne akceptovat a co uz nie. Mam kamaratky, ktore sa rozvadzali uz z mojho pohladu pre banality, cize kazda mame tu hranicu niekde inde....cize co je este ok a co uz je u vas cez ciaru? Dakujem.

Strana
z2
rakuskorakusko
autor
10. nov 2017

@oli18 ja nechcem posuvat hranice, len ma zaujma, pohlad inych...ja by som netolerovala alkoholizmus, narkomaniu, nasilie.

simcika
11. nov 2018

Podľa mňa je znicujuce pre vzťah ticho, nie také to meditačné, ale ze sme Vedľa seba a nie sme v sebe prepojení. To znamená, základom je komunikácia a ta sa bez dôvery ťažko realizuje. Čiže ak sú dvaja k sebe nedostatočne otvoreni,moze sa im v živote vyskytnúť aj agresívna jednorázová facka a nemusí to byť dôvod na rozvod. Ale dôvod možno na riešenie vlastnej hranice obmedzenia a otvorenej hry, potlacenej agresivity. Môže sa vyskytnúť nevera ako dôsledok nedôvery a neotvorenosti... Môže prísť hocičo a preto nikdy nehovor nikdy. Dôležitý je message toho, čo sa nám udeje. Ako sa k tomu postavíme a ci si to bo vzťahu všimneme včas. Lebo niekedy je už neskoro. A NA ZÁVER odpoved v skratke:neodpustila by som mužovi, ak by bol na deti zlý a aj na mna. Pod tym je mnoho udolosti, od agresie, alkoholu, ponižovanie... Ale vždy by som sa snažila nájsť dôvod problémov a vzajomneho riešiena, aby to neprešlo do chronického vzťahu plneho bolesti a utrpenia.

romanaa93
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2