Hranice vo vzťahu
Ahojte baby, zaujma ma vas nazor, resp.ake a kde su vase hranice vo vztahu/partnerstve, co ste ochotne akceptovat a co uz nie. Mam kamaratky, ktore sa rozvadzali uz z mojho pohladu pre banality, cize kazda mame tu hranicu niekde inde....cize co je este ok a co uz je u vas cez ciaru? Dakujem.
Podľa mňa je znicujuce pre vzťah ticho, nie také to meditačné, ale ze sme Vedľa seba a nie sme v sebe prepojení. To znamená, základom je komunikácia a ta sa bez dôvery ťažko realizuje. Čiže ak sú dvaja k sebe nedostatočne otvoreni,moze sa im v živote vyskytnúť aj agresívna jednorázová facka a nemusí to byť dôvod na rozvod. Ale dôvod možno na riešenie vlastnej hranice obmedzenia a otvorenej hry, potlacenej agresivity. Môže sa vyskytnúť nevera ako dôsledok nedôvery a neotvorenosti... Môže prísť hocičo a preto nikdy nehovor nikdy. Dôležitý je message toho, čo sa nám udeje. Ako sa k tomu postavíme a ci si to bo vzťahu všimneme včas. Lebo niekedy je už neskoro. A NA ZÁVER odpoved v skratke:neodpustila by som mužovi, ak by bol na deti zlý a aj na mna. Pod tym je mnoho udolosti, od agresie, alkoholu, ponižovanie... Ale vždy by som sa snažila nájsť dôvod problémov a vzajomneho riešiena, aby to neprešlo do chronického vzťahu plneho bolesti a utrpenia.

@oli18 ja nechcem posuvat hranice, len ma zaujma, pohlad inych...ja by som netolerovala alkoholizmus, narkomaniu, nasilie.