icon

Hrozný manžel

lulina1206
4. apr 2014

Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať, som vydatá už tretí rok a môj manžel sa pred rokom uplne zmenil. Všetko bolo ako tak predtým v poriadku až na jeho vulgárny slovník. Prestal pracovať kvôli zdravotným problémom a vtedy to začalo, začal pit, doslovne zjapať, nič mu nebolo dobre...privitanie domov bolo p..a čo tu chceš.
Máme spolu 2 ročnu dcérku nikdy nejavil o nu nejaky extra zaujem, ja už pracujem a mala je u babky, napriek tomu, že je doma nechce byť s malou, stále ma vyhovorky ako sa vyhnut aby bol s nou. Iba v mojej prítomnosti. To nie je ten hlavný problem ,ale horšie začal ma psychicky aj fyzicky tyranizovať. Robí peklo , nenecháva ma kludne spať, kriči po mne aj po malej, nedá sa s ním vôbec komunikovať, jedine si stále trepe svoju pravdu, že ja za všetko môžem.
Nechce ma nikam púštať, všetko musí byť len po nom, vôbec si ma neváži ako ženu. A ked robí bordel , tak na ďaľší deň sa hraje, že sa nič nestalo. A toto dookola to istéé. Pár dni klud a zase vybuchne , zo všetkým trieska. Som z toho vyčerpaná, prosím poradte mi čo by ste robili na mojom mieste.
Ďakujem za každu radu. 🙂

Strana
z3
pragmaticka
8. apr 2014

jedina rada je rozvod! alebo skus mi napisat aspon pat dovodov preco by si s nim mala akoze ostat??? Ja viem najmenej 10 preco nie:
1. nema ziaden vztah so svojou dcerou
2. dcera byva dokonca u babky, aj napriek tomu ze on je doma (PREBOHA!!)
3. nepracuje
4. pije
5. je vulgarny
6. nevazi si ta a nadava ti
7. nepomaha ti v domacnosti
8. bije ta
9. nedoveruje ti (kedze ta nikam nechce pustat)
10.a vobec ta nerespektuje

Pre mna takyto chlap nocna mora! Pre teba realita kt. sa mozes zbavit..este ked tu pisu baby ze skocime do poradne lebo je dobry otec, super si rozumie s detmi, budis, ale toto??? nema zmysel, nenatahuj to, zbytocne si nestastna, co sa skor ci neskor prejavi aj na tvojom zdravi..!A teda hlavne koli svojej dcerke sa s nim rozved co najskor..nechcem vediet co z nej vyrastie v takomto prostredi!!!!

lulina1206
autor
8. apr 2014

Ja som si sem prišla po radu, prípadne či nie je nejaká mamička v podobnej situácii.
Viem, že je to ťažká situácia nikdy v živote by som si nepovedala, že ja s tým stretnem. Od začiatku bolo všetko v poriadku a odkedy sa narodila dcéra, tak začal ukazovať svoju skutočnú tvár.
On pracoval, len odkedy ostal marodovat, tak sa to ešte viac zhoršilo.
Ja mám prácu síce veľa nezarobím, ale hlavne, že ju mám. Je on hnusný falošny parazit, dokonca mi berie moje peniaze, moju kartu -ale z nervou ju zlomil, to bolo cca 3 mesiace dozadu, tak odvtedy nemá prístup k mojim peniazom, ale aj tak bez chrbtovej kosti, si vezme s mojej peňaženky, ked som není prítomna..jeho jedina odpoved je, že to su aj jeho peniaze sme manželia.
JA viem , že manželstvo není o krasnych a bezstarostných chvilach, ale on sa vôbec nespráva ako manžel,
ale ako psychopat...
Už viac nechcem trpieť je to neunosne pre mna aj pre malu.
V harmonii už určite nebudeme ,keďže mi vytkol všetky city k nemu..

lulina1206
autor
8. apr 2014

pragmaticka Ďakujem za názor, ano nad ničím iným neuvažujem ako rozvod.
Všetko si vystihla v tých bodoch, vlastne nemám ani nič už pozízitivne čo by mohlo byť.
On to proste rieši tak, že je manžel a to tak má byť.
On do poradne nepôjde on nebude riešiť naše problémy s niekým cudzím, už aj takáto téma bola a neuspešna.
Som nešťastná , vy ste ako postupovali , boli ste tiež v takej to situácii?
Utiecť sa dá fakt, že ťažko, on je nevyspitatelny....mne by stačilo keby sa vybral aspon na pol hodku-hodku nikede preč, už by ma tam nevidel.
škoda, že nemá záujem sa vôbec o tom porozprávať ako dospelý človek.

monikac
8. apr 2014

@lulina1206 vsak si pisala, ze chodis do prace a malu vodis k rodicom, tak ked pojdes rano ju zaviest uz sa domov nevracaj. A rodicia tvoji vedia ako sa k tebe on sprava? To ta ozaj neprijmu do ich domu aspom kym si to trosku vyriesis? a ked on pride za tebou k nim tak ho netreba pustit dnu a ked pojde nasilim volaj policiu. Dom tvojich rodicov neni jeho, tak tam nema co robit. Uz len koli malej co anjskor od neho treba odist ak sa k tebe tak nepekne sprava. Prajem vela stastia.

lulina1206
autor
8. apr 2014

@monikac, áno písala som, že chodím do práce, ale neupresnila som, že on s autom berie mna aj malu, mna vysadí pred obchodom a on berie malú k babke a naspäť tak isto, kým ja prídem tak on už je u svojej mamy. Raz príde skôr raz neskôr, chodí si ako chce. Moji rodičia vedia ako sa správa, aj mi povedali, že mi pomôžu, ale už bola taká situácia, že som tam ostala a bolo zle nedobre...rodičia ho ja tak pustili,
moj otec ma taký názor , že aby sme to dali dokopy, ani plakanie, ani to čo mi porobil, nič otca nepresvedčilo aby bol na mojej strane. Takže tu sa už spoliehat nemôžem, práve hladám pomoc inde

ada12345
Autor odpoveď zmazal
ada12345
Autor odpoveď zmazal
wendy62
8. apr 2014

@lulina1206 treba si pomalicky, nenapadne vsetko chystat. Po par kusoch vynasat z bytu potrebne veci pre teba a dcerku. Napr. ku nejakej kamoske, ak rodicia nechcu spolupracovat. Cez obednu prestavku v praci ich mozes zaniest. Nevyberaj si hotovost, v dnesnej dobe je to zbytocnost. Vsetko mozes platit kartou, ak treba, sprav si este osobitny ucet, kde si budes odkladat peniaze, aby o tom nevedel. Zbieraj dokazy o tyrani - chod ku lekarovi s kazdou prkotinou, ale pekne nech mas potvrdenie o osetreni. Skus sa nakontaktovat na nejaku organizaciu pre tyrane zeny v tvojom okoli, mozno by ti pomohli s ubytovanim, odchodom, rozvodom a vsetkym ostatnym. Raz sa najde prilezitost, ak budes mat vsetko nachystane, vezmes len dcerku a pojdete.

konecnefree
12. apr 2014

@lulina1206 ano psychopat, presne si ho vystihla. Psychopat sa rodi psychopatom. Moze to trochu korigovat ak chce on sam ,ale ostane nim navzdy. Hlavne si toto uvedom. Ak mozes chod do podnajmu. Mas vlastne peniaze, si na tom lepsie ako on. Pravdepodobne ti je ho luto a na tom stavia. Musis sa od neho odputat, urobit razby krok. Kym je este dcera mala. Mas mamu. Nejaky cas to s tebou zvladnu, kym sa postavis na vlastne nohy. Pomoze len musis poprosit. Ver tomu ze mama je prva ktora pomoze. Mne rodicia platia byt, som bez prace s dvoma detmi . dlho im trvalo kym mi obaja dali zapravdu ze nic ine nepomoze, len vyhadzov, ze z toho cloveka nikdy nic nebude. Tiez som cakala ako v bludnom kruhu, dufala ze sa to zlepsi, bala sa ho ze mi ublizi alebo detom ,lebo sa mi vyhrazal ze ak nieco urobim tak ma poriesi. Never tomu nedaj sa zastrasit, aj ked sa budes triast tak sa tvar ze sa nebojis. Vela by som mohla pisat, ale ak chces rady napis.

smutna27
12. apr 2014

Ahojte aj ja mám svoj príbeh a rada by som ho tu napisala nemám sa komu vyrozpravat a poradiot sa len hacik je v tom ze neviem ako mam zalozit temu prosim poradte mi dakujem

Strana
z3