icon

Hystéria kvôli vianočnému stromčeku

26. nov 2022

Ahojte, viem, je skoro na stromček ale je toto primeraná reakcia? Žijeme s priateľom v jednom byte, on stále pracuje, ja ostávam v práci dlho. Máme 2 deti (staršie stráži mladšie kým prídem domov, priateľ chodí domov až v noci). Detičky chceli, aby som im postavila cez víkend stromček, že keď sú samé doma, nech majú troška veselšie, proste deti, tešia sa. Mne to nevadí, aj tak je už všade výzdoba a je to naša vec. Lenže priateľ urobil scény, doslova dostal záchvat, že sme mimo, je ešte len November. Aj tak je už zajtra prvá adventná nedeľa. Že normálni ľudia ozdobujú až 23ho. Vážne som až tak mimo, keď chcem spríjemniť deťom čas, keď nie som doma? Dakujem

Strana
z3
miriam11
Odpoveď bola odstránená
lyci
27. nov 2022

pridaj sa do tejto skupiny a uvidis kolko ludi uz ma vianocny stromcek tento rok postaveny, lebo maju radi vianoce a tesia sa z vyzdoby. ja mam uz jeden malicky postaveny tyzden, velky chcem pockat do decembra. a doma sme vzdy stavali az 24.12. inak otec po nas hucal, ze skor sa nesmie

https://www.modrykonik.sk/group/4171/

ahhola
27. nov 2022

Chlap to vidí správne. Ak to ma ešte zažite zo svojej rodiny, tak stromček 23.12.
Stromcek v zmysle živy ihličnaty stromček. Ale zasa nejaky umelý, malý, svetielkovy sa dá zniesť aj od novembra.

marca12
27. nov 2022

@mamusa123456789 vyzdobu robim postupne od zaciatku adventu,ale mat postaveny stromcek uz v novembri je ozaj velmi skoro. Straca sa caro a zmysel vianoc.

mamusa123456789
27. nov 2022

Aha takže zmysel Vianoc je o tom aby sa staval stromček 23.12. alebo 24.12.?podla mňa je o niečom inom a keď sa budem chcieť vytesovat so stromčeka od novembra tak si myslím ze je to moja vec, tak ako je to aj vec toho co si ho ozdobi 23. alebo 24. decembra

Strana
z3