icon

Ide o neveru?

tanja7613
8. aug 2013

Ahojte kocky. Dlho som rozmyslala ci vobec otvarat tuto temu pred cudzimi, no nakoniec,prislo mi to ako spravne rozhodnutie. S priatelom sme spolu rok aj pol. Z lasky sa nam podaril syncek. Ma dva mesiaciky. No odkedy je na svete,priatel je uplne divny. On uz jedno dieta z ex partnerkou ma
A tak aby som to objasnila ... chodi do prace,pricom preraba domy alebo byty. Nejeden krat si ho zavola nejaka zena. Ale predtym ked takto robil bol v poho...
Na moju otazku ako bolo v robotke,odpovedal... no teraz, poslednu dobu je nervozny ked sa ho tak opytam. Vcera som mala telefonat od jeho kolegu(nas dobry kamarat) vraj si mam dat pozor na chlapa. A ja ze preco? . . Zlozil... z toho mi vyslo len jedno..nevera... Co by ste robili? Ked sa opytam ci nieho ma,tak chyti nervy,zavre sa na wc a fajci. To nieje normalne..ci?...zeby mne sibalo?🙂

malinkaaninka
8. aug 2013

načo dôkazy?je jasné,že je neverný.teraz by ste si len mali vyjasniť,čo bude ďalej.tebe nie je treba poznať detaily,iba by ťa to viac bolelo.buď sa budete obaja snažiť o obnovu vzťahu a dôvery alebo sa snažte v klude rozísť každý svojou cestou.inak,stará finta pri nevere:ked si sadne za stôl,že sa naje,povieš len dve slová."všetko viem" a ostaneš ticho.päť,desať minút.dovtedy,kým nezačne rozprávať.nechaš ho rozprávať,neskač do reči,nič sa nepytaj.až ked skončí on.
@tanja7613

tanja7613
autor
8. aug 2013

@malinkaaninka to som skusala len sa opytal pohotovo - heej a co vies?

malinkaaninka
8. aug 2013

@tanja7613 ticho ticho ticho.vážna tvár a ticho.povedal by,čo ho tak ťaží,že chodí fajčiť na wc.

cecil36
8. aug 2013

@malinkaaninka
@tanja7613 muz ak nie je donuteny pod palbou dokazov sa k nevere neprizna (a casto zatlka i ked dokazy su jasne). Takze nejakym rozhovorom ho nedonutis priznat sa k nevere, ak je zacinajuca toboz, lebo to este nevie co z toho bude a nechava si zadne vratka.

happyfrog80
8. aug 2013

@tanja7613 ja byt tebou ked sa k tebe tak sprava 100% ta podvadza tomu ver a patrala by som po dovode.
Alebo mu naznac ze aj ty mozes mat znamost.A uz mu nespominaj o nevere a bude mu to cudne.
Mozno sa najdu aj dobrovolkyne ktore sa chcu zahrat na detektiva,napriklad ja keby som v tvojom meste tak by som ho isla spehovat 😀

kikina84
8. aug 2013

@tanja7613 nemusi to byt nevera,kazdopadne sa nieco deje..a treba zistit co..ten telefonat kolegyu by ma znepokojil urcite a trvala by som na vysvetleni od polovicky..Su pripady kedy ide aj o nejaku pomstu,vela krat sa stalo ze niekto nieco povie len zo zavisti..takze netreba hned robit zaveri..treba patrat po tom,co sa deje..

anexis
8. aug 2013

@sorciera24 no ja som to ani tak nepisala len na teba, ale vseobecne aj pre autorku, nech sa nezatazuje minulostou...a vies ze niekedy zazraky sa deju? su aj taki muzi, ktory si nakoniec vstupia do svedomia a prehodnotia priority, zmenia nazor, pohlad na zivot..z vlastnej skusenosti pisem a clovek nikdy nevie co sa prehana tomu druhemu hlavou hlavne ked sa nebavia

jamarkub
8. aug 2013

Súhlasím s @cecil36 pokiaľ by aj bol neverný, neprizná sa až do momentu, keď nebude rozhodnutý súčasnú partnerku opustiť. Zlaté pravidlo - zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať. Poznám z vlastnej skúsenosti. Dokonca aj pod váhou dôkazov a po prevalení sa a rozchode neschopnosť vyjadriť sa k príčinám, alebo aspoň k úplnej pravde ako dlho to trvalo, prečo, atď... Držím palce, neviem čo je na tých "druhých" také lepšie, keď sa im oplatí opustiť rodinu s malým dieťatkom :(

tanja7613
autor
8. aug 2013

@jamarkub no ved to ako mozu byt taky bezcitny...asi ich laka dobrodruzstvo len potom po prevaleni pochopia ze sa to uz neda vratit spat

koniarova
8. aug 2013

@tanja7613 A máš silu po tom pátrať? Máš plán, ako ďalej, keď sa to potvrdí? Ja by som vyčkala a sledovala situáciu. Neboj, všetko sa časom ukáže.

balli
8. aug 2013

@tanja7613 vies, tazko radit. Mna tiez toto stretlo a niekde som to citila, ale stale som dufala...ale bola to pravda. Inak priznal to az tri mesiace po rozchode :( kamoska teraz rok riesila, ze zistila, ze jej chlap rok a pol zil dvojity zivot. S nou mal dcerku a staval s nou dom a pritom mal aj babu mladu nasackovanu v prenajatom byte, obom nechal spravit plastiky, kupoval im rovnake darceky, auta, priatelka tehotna....a vidis, fungoval a prisla na tom az po roku a pol. a aj ked mala hmatatelne dokazy, priznania kamosov co o tom vedeli, ona ich videla, vsetko a aj tak jej pozeral do oci a trdil jej ze to neni pravda.

takze zaver - mozno to je nevera lebo to javi tie znaky, ale moze to byt aj iny problem, v praci, dlhy, nieco este ine...

len nechapem ze to nereisi s tebou. Ak je to nevera tak chapem...trochu sa zahraj na sukromne ocko a pozistuj. Viem ze s babatkom to asi neni jednoduche, ale aj tak...skus. nech mas dokazy. Potom ti moze byt jedno ci sa prizna alebo neprizna, proste sa musis zariadit...

anatalia77
8. aug 2013

tak ja osobne som zvedavá ako tento príbeh skončí.Držím palce,a to že informoval kolega,by bolo pre mňa varovaním.To už musí byť dosť velký problém,ked to "nabonzuje"chlap.Takéto veci robia skor ženy.

zuzkat1
8. aug 2013

@tanja7613 bol s tebou pri porode? Na niektorych muzov to posobi velmi negativne

ajus969
8. aug 2013

tanja7613 ja si myslim, ze asi to bude ta nevera. Ten vas kamarat mozno chcel uskodit a mozno nie, mozno sa len nemoze na to pozerat. Drzim palce a som zvedava, ako toto cele dopadne.

tanja7613
autor
8. aug 2013

@zuzkat1 ano bol cely cas,neviem ci to hral,ale bol strasne stastny,plakal...hovoril ze ma nikdy neopusti atd.. pred hodinou prisiel domov, pozdravil ma ze mi da pusu,odtiahla som sa. A on? Ziadna reakcia,nebavime sa ani jedno slovo nepadlo...

maminuska
8. aug 2013

@tanja7613 máš možnost sa nejak skontaktovat s jeho bývalou prietelkou s ktorou má to prvé dieta ?

tanja7613
autor
8. aug 2013

@maminuska ano mam jej cislo. Preco?mam sa jej vypytovat?ja neviem...

maminuska
8. aug 2013

@tanja7613 tak vypytovat sa jej nemusíš cez telefon , daj si s nou stretko a opýtaj sa na rovinu či ho podvádzala alebo to bolo naopak .
odtiaľ sa môžeš podla mna odpichnut.

anatalia77
8. aug 2013

@tanja7613 tiež by som bývalú pozvala na kávu,a popri rečiach o detoch,by som zvrtla tému na mužov...mojho muža...až by som sa dopracovala k tej otázke.

nexa
8. aug 2013

@tanja7613
ja by som sa skor spojila s tym co ti volal... ked mal odvahu zavolat.. urcite by si sa od neho dozvedela viac...
byvalu by som nechala byvalou a nekontaktovala ju. Ona ma svoj zivot a ak aj mali problemy nie je pravidlo ze presne tie iste su vo vasom vztahu... a ja sosobne si ani neviem predstavit ze by som s ex mojho priatela vysedavala na kave.. 🙂

p.j.jacky
8. aug 2013

@tanja7613 ahoj,hm...vies co urobis ak na neveru prides? Chces mu odpustit ak by olutoval,ale chces koniec? mas toto zodpovedane v sebe?
Ak chces koniec,mozes zbalit jeho alebo seba a dovi dopo.Ja som tiez dostala mail ze ma moj mm podvadza a pravda to bola! Zatlkal ako sa dalo,nasla dokazy a vyhodila ho!dnes sa rozvadzame!

citronius
8. aug 2013

Ahoj, ja by som ako prvé zavolala,alebo sa rovno stretla s tým známym čo ti volala a snažila sa od neho vypáčiť, aký mal dôvod ťa takto varovať.

zuzkat1
8. aug 2013

@tanja7613 nevravim ze je to vas pripad,ale mnohi muzi po porode ak ho vidia inak vnimaju zenu. nie su schopni uz sexu s nou a vnimaju ju len ako matku.
Ale ja by som asi vyhladala toho kamarata nech povie co tym chcel povedat.

tanja7613
autor
8. aug 2013

Viete co? Zbil ma,nemam ani silu riesit to spoliciou , odisiel...neviem kam...hodil ma o stenu a strelil facku,za to ze som sa ho opytala ci ma podvadza....

simca06022011
8. aug 2013

@tanja7613 no to je riadne psycho, nemoze mat nejake ine vaznejsie problemy? Lebo toto mi pride nejake divne... skontaktuj sa s tym jeho kolegom, kludne aj hned, bez handrkovania nech ti okamzite povie co tym myslel a co sa deje.

aduskatt
8. aug 2013

@tanja7613 zbalit sa rychlo a okamzite odchod.....hodit o stenu? ani chvilu by som nerozmyslala....

anatalia77
8. aug 2013

jednoznačne skontaktovať kolegu!!!áno vykašli sa na bývalú,teraz sa daj dokopy,a...ani neviem,čo ti mám poradiť ☹ do kelu

simca06022011
8. aug 2013

@tanja7613 a este ma napadlo, kedze nechces kontaktovat policiu, zozen si aspon niekoho kto bude "vediet" ze ta zbil... pre istotu do buducnosti. Boze, ale mna keby sa moj chlap dotkol a to je to dost somar, tak by to nerozchodil. Normalne som vytocena ako ho to napadlo, myslim si preto ze to nebude len tak, daco tam este okrem "nevery" bude... bud mal iba nejaky trapas s nahodou "neverou" a teraz ho zoziera svedomie, alebo este daco extra sa deje... a ego chlapa nedovoli aby si otvoril papulku. Ale nebudem ti radit balit sa a odchod, ved mate male babo.. nie je to take lahke asi, ze?

ritusuk
8. aug 2013

@tanja7613 tak uz to mozes rovno zabalit.mas kam ist?alebo inak,si pripravena odist?

linda20111
8. aug 2013

@tanja7613 bud silna, vsetky sme tu s tebou!!!! ak mas kde odist tak odid na par dni napr. k rodicom aby si si rozmyslela co ako budes robit dalej.