icon

Ide o neveru?

tanja7613
8. aug 2013

Ahojte kocky. Dlho som rozmyslala ci vobec otvarat tuto temu pred cudzimi, no nakoniec,prislo mi to ako spravne rozhodnutie. S priatelom sme spolu rok aj pol. Z lasky sa nam podaril syncek. Ma dva mesiaciky. No odkedy je na svete,priatel je uplne divny. On uz jedno dieta z ex partnerkou ma
A tak aby som to objasnila ... chodi do prace,pricom preraba domy alebo byty. Nejeden krat si ho zavola nejaka zena. Ale predtym ked takto robil bol v poho...
Na moju otazku ako bolo v robotke,odpovedal... no teraz, poslednu dobu je nervozny ked sa ho tak opytam. Vcera som mala telefonat od jeho kolegu(nas dobry kamarat) vraj si mam dat pozor na chlapa. A ja ze preco? . . Zlozil... z toho mi vyslo len jedno..nevera... Co by ste robili? Ked sa opytam ci nieho ma,tak chyti nervy,zavre sa na wc a fajci. To nieje normalne..ci?...zeby mne sibalo?🙂

tanja7613
autor
9. aug 2013

@evkakorcek nie,asi si spytuje svedomie,pretoze urcite nevedela ze mame spolu take male babo! Fuj mne je zle z toho ze v posteli ktoru som dala urobit bude spavat nejaka flandra! Boze ja byt nou neurobim to ze by som zvadzala a planovala nieco. Uz len kvoli malemu.

evkakorcek
9. aug 2013

@tanja7613 pre mňa je ťažko pochopiteľné prečo to vlastne tvoj chlap spravil. mali ste nejaké problemi v domacnosti? alebo si sa mu nevenovala? ale si tvoj muž chcel niečo dokázať? lebo fakt sa snažím pochopiť prečo to chlap VôBEC dokáže spraviť...... ja som s mojím mužom bola snád milion krat pohadana, často som po nom aj ziapala ako zmyslov zbavená, ale viem, že by ma nikdy nepodviedol - nemal by na to žaludok. viem, že v mojom manželstve je vernosť. preto to nedokažem pochopiť, čo sa také môže medzi partnermi stať že príde k nevere.

evkakorcek
9. aug 2013

@tanja7613 btw a to že ťa udrel - tak to je obyčajný sedlák.

tanja7613
autor
9. aug 2013

@evkakorcek starala som sa o vsetko,s malym po porode sama (mam18 rokov),stihala som navarit proste vsetko,v postelitakisto nebol problem! Fakt neviem ako ho dokazala nejaka zena ocarit za dva ttyzdne!!!bol mi pri porode,hovoril ze ma strasne moc miluje aj dietatko!

jadodka
9. aug 2013

@tanja7613 a prečo by si mala odchádzať ty??? veď ho fešáka pobaľ a nech si ide kade ľahšie.. však sa rýchlo spamätá... ja neviem prečo mi ženy keď príde nejaká takáto nepríjemná udalosť sa chceme baliť a ísť preč.. prečo?? veď nech ťahá do chuja on..sorry za výraz...je jasné že to záleží od finančnej situácie, ale ako príručku by som ho vyhodila, však sa on spamätááá veľmi rýchlo

mima4
9. aug 2013

@evkakorcek
preco to chlap dokaze spravit?
- absencia rodicovskej vychovy a lasky zo strany jeho maminky a otca,
- absencia vedenia v detste k zakladnym hodnotam ako je laska, ucta, manzelstvo, rodicovstvo,

Moj nazor: v 90 % takych chlapov za ich spravanie mozu ich rodicia, predovsetkym otec, lebo otec by mal syna pripravovat do vztahov, do rodicovstva...

sorciera24
9. aug 2013

@evkakorcek ja si skor myslim, ze drviva vacsina problemov je v komunikacii....(a uprimne, neverne su zeny tak ako chlapi)...akurat, ze chlapi maju viac testosteronu, tak im to viac udiera na halvu .... partnery si envedia vykomunikovat problemy, nechcu ich riesit (staci ekd 1 to nechce, nedokaze), nevedia sa navzajom pochopit, za vsetko sa osocuju, urazaaju....no a potom ich takyto zivot prestane bavit a haldaju vzplanutie niekde inde.....okrem toho stereotyp, malo tolernacie.......a chyba je v tom, ze to partner/partnerka nevedia, resp. nechcu riesit....

@mima4 aj to, ale nie su to tie hlavne dovody.....(mm bol bez otca cely zivot, muzsky vzor nikdy nevidel....a mozno to bolo aj elpsie..... lebo dokaze sa ku mne ako k zene a k matke spravat ukazkovo......a to nei sme spolu rok...)

macamac
9. aug 2013

@tanja7613 a tá baba s malým mimi nemá chlapa???
a ten tvoj nemá asi rozum - ďalšie dieťa na krk - tentoraz cudzie,keď sa ani o vlastné nestará 😅 😝 😖

sorciera24
9. aug 2013

@macamac je iste, ze on nema rozum, ale aspon tie zeny by ho mohli mat.... 😖

tanja7613
autor
9. aug 2013

@macamac ma muza, no ten moj ex mi povedal ze ved oni si to uz nejak vyriesia,ze ona sa rozvedie,a bla bla ...sak nech si uz robia co chcu,ale normalne som ho vcera nespoznavala! Taky nikdy nebol,nervozny,agresivny....

mirka_aa
9. aug 2013

@sorciera24 mam pocit ze toto je presne moj pripad s mm..aj komunikacia by bola,ale aj tak sa navzajom nevieme pochopit,tolerovat,mm ma niekedy presne ze uraza,stereotyp..a mna to prestava bavit,aj ked zatial nic ine nehladam,stale verim ze sa to zlepsi... :/

zuzlicek44
9. aug 2013

@tanja7613 mrzí ma to...este príde za tebou plakat uvidis...možno nie tereaz , možno o rok...pootm nebud hlupa, jasne? drž sa🙂

sorciera24
9. aug 2013

@mirka_aa tu viera nepomoze, zatial sa problemy budu nabalovat, vy budete nervozny, tlacit balvan pred sebou, az to jeden z vas nezvladne a pusti ten balvan na toho druheho... 😒 skusit vyjst zo stereotypu....hocijakou aj malou aktivitou a pri nej skusit komunikovat.....

mirka_aa
9. aug 2013

@tanja7613 citam tvoj pribeh od zaciatku,tak ti velmi silno drzim palce aby si zacala novy lepsi zivot...aspon ze sa to prevalilo cim skor,aspon s nim nestracas cas..verim ze rodicia ti pomozu a coskoro najdes lepsieho 🙂

macamac
9. aug 2013

@tanja7613 takže sa ti napokon priznal? či ako?
a za čo ťa vlastne napadol?
od nervov, keď sa ti priznal?

kks, toto aký svet už nastal
tuším samé choré hlavy 😒

macamac
9. aug 2013

@tanja7613 a koľko rokov má ten tvoj ex?

mamavera
9. aug 2013

tak už som tu čítala všeličo, ale dať milenke OP, aby mala jeho fotografiu - tak to je somár bez konkurencie 😝 😝 😝 .
Inak poznám osobne jednu fajn babu, ktorá si našla chlapa (už mal jedno dieťa z prvého manželstva), žili spolu štyri roky, postavili si dom, štyri roky sa snažili o bábätko, nedarilo sa, tak pomocou asistovanej konečne otehotnela a keď bola v piatom mesiaci, tak jej povedal, že ju už nemá rád....Čistý magor. Jasné, že bola za tým ďalšia baba, s ktorou teraz čaká opäť dieťa - takže bude mať tri deti s tromi ženami. Niektorí muži by mali mať na čelo vytetované - PRE TRVALÝ VZŤAH NEPOUŽITEĽNÝ!!!!
@tanja7613 si mladunká, popálila si sa, to, že si od neho odišla si urobila najlepšie, čo si mohla, ten muž nikdy nebude mať zmysel pre rodinu, aj keby sa od tej trúby vrátil 😠 . neurob tú istú chybu znovu!!! Aj keď poč čase nájdeš človeka s ktorým ti bude fajn, nehrň sa do ďalšieho tehotenstva, skús sa postaviť najprv na vlastné nohy. Držím ti palce!

mirka_aa
9. aug 2013

@sorciera24 ked mi sa dookola hadame na takych blbostiach,kde niesom ochotna uz ustupit ani ja ani on...taktiez mm malo zarobi,ja mam len rodicovsky,cize nedostatok penazi tiez neposobi na vztah dobre,a malu dcerku nemame komu nechavat postrazit,a tak ak spolocna aktivita,tak len prechadzky s dcerkou v nasom okoli,ani auto nemame.. :/ ja si myslim ze by sa mohlo nieco zmenit ked nastupim naspat do prace...

sorciera24
9. aug 2013

@mirka_aa praca velmi pomoze, ja som preto nastupila do prace, ked mal maly 2...velmi to prospeje.....nebudes stale v tom kolotoci....a aj financne sa polepsi.....mozno aztial aspon nieco na doma pre teba vymysliet...... ja viem, financie su vecny problem (skuste si to nejak spolocne sadnut, rozratat.......vy si vidite, kde su medzery a kde sa da usetrit......ale treba kompromisy....

tanja7613
autor
9. aug 2013

@macamac ma 30. Ano od nervov pretoze ked sa priznal,pytala som sa ho PRECO???? A tak sa stalo co sa stalo..jaaj a este som mu povedala ze :''tak ta zena musi byt dobre na hlavu,ked toto spravi!ona nic o tebe nevie?''

macamac
9. aug 2013

@tanja7613 😅 30??
no tak to už zrejme nikdy nedospeje 😝
je fajn, že si sa ho zbavila...otras no...
škoda len, že ti nesvietila kontrolka na začiatku vzťahu. to si mala hádam nejakých 16,či?

tak ale máš zdravé krásne dieťatko, teš sa z neho 😉 🙂

a už veľkýýýý POZOR do budúcna!! 😉
najhoršia skúsenosť je učiť sa na vlastných chybách...

sorciera24
9. aug 2013

@tanja7613 30rocny chlap si s 18tkou rodinu isto zakaldat enchcel (ale to uz vies aj sama).....hadam si uz aspon ty poucena.....

mirka_aa
9. aug 2013

@sorciera24 no lenze financie to nieje to preco sa hadame.. :P mam nieco na privyrabanie,cize zatial to nieje az tak zle,skor si myslim ze pomoze to vytrhnutie zo stereotypu,a ze konecne nebude cela domacnost len na mne ako si to manzel predstavuje ze ma byt nonstop vyluxovany byt,a ked budeme lepsie financne tak ma snad nebude drbat za to ze som nechala minutku rozsvietene svetlo a nebola som tam... :P

sorciera24
9. aug 2013

@mirka_aa pisla som ti IP...

jamarkub
9. aug 2013

@tanja7613 :( je mi to ľúto, že to takto dopadlo :( Ja si to neviem ani predstaviť :( Nás malý má 6 týždňov a fakt si neviem predstaviť, že by som takéto dačo zistila ja... brrrr. Obdivujem ťa a zároveň ti fandím. Si mladunká, máš život pred sebou, bude vám oveľa lepšie bez neho a určite keď príde ten správny čas a všetky rany prebolia, príde aj normálny chlap, ktorý si ťa bude vážiť a bude mať rád aj bábätko. Musíš veriť, drž sa!!!!

zuzkat1
9. aug 2013

@macamac ja to vidim tak ze ked budeme za deti vsetko my riesit tak nebudu samostatne. Ja netvrdim ze sa maju bit hlava nehlava,ale mali by si vediet poradit aj same v istych situaciach.

macamac
9. aug 2013

@zuzkat1 v istých situáciach určite 😉
a nikde nepíšem, že máme za ne riešiť VŠETKO
tu riešime niečo konkrétne 😉
ak ide o násilie na nich páchané, tak DETI si to ešte nevedia vyhodnotiť samé a správne reagovať
na to sme tu,aby sme ich vychovávali a učili

to máš ako napr. s písaním
treba im tú ručičku pomôcť viesť, aby sa to naučili správne 🙂

zuzkat1
9. aug 2013

@macamac nemyslim si ze treba deti drzat za ruku ked sa ucia pisat.

sorciera24
9. aug 2013

@zuzkat1 nie stale drzat, ale treba im to ukazat, ako maju pisat, tym, ze im budes drzat ruku, aby to bolo spravne (ucitelka to vie)

samantha223
9. aug 2013

@tanja7613 kamoska mala toto ako Vy a stale si pokladala otazku :preco? dnes ma muza, co miluje nevlastne dieta a su stastny. TAK PRETO!!! Preto sa to malo stat, mala byt stastna s niekym inym a nie trpiet v blbom vztahu, ktory nikam nevedie.