icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

stardust
11. nov 2011

@katecameron no sak to! Na vysetrenie HIV protilatok ide hlavne ten, co ma dovod. Vydata manzelka, ktora sexuje len s manzelom a netusi o jeho zaletoch nema dovod.

damiankad
11. nov 2011

@zajo79 ale vymýšľa..a špekuluje ...oni sú také potvory prešpekulované 😀 😀 😀 treba ich dobre zamestnávať aby nemali na to čas :D::DD

zufala111
autor
11. nov 2011

Ano suhlasim ze ak to urobi raz urobi to znova.. Nezbalila som ho ale je pravda ze sa bal, myslim ze prvy krat v nasom vztahu vedel ze ma len krocik k tomu aby letel... Nie som naivna, naozaj, ciem ze sa to moze stat znova, viem ze to ani "neodsledujem" viem ze by som ho mala kopnut do toho chlapskeho egoistickeho zadku, uprimne, on by viac stratil ako ja... Mame male dieta, miluje nas oboch, zastavilo ma to. Aj ked, kym je male bolo by najlepsie odist, neskor by to horsie prezivala cela rodina

nibiru
11. nov 2011

boze tak si pise ty si nepises zo známymi ktorych on nepozna (zo skoli,byvalej partie atd...)pokial ti to nenosi domou,nestretava sa nech si pise mozno si s nimi dokaze pisat o takych veciach co stebou nie (nie v zlom )a chalanom sa hambí niečo také hovorit každy by mal mat trošku svojho sukromia aj napriek tomu že ste manželia moj priatel tiez neriesi s kým si písem tu na mk,fb alebo na azete a ani ja neriesim skym si píse on naco nedava mi dvovod neverit mu stara sa o nas vsekto nam klape si neviem predctavit ze by mi mal stat za zadkom pri pc alebo stale vykrikovat ze som zasa na nete kedze on dojjde z roboty je tu polhodinu a hotovo a ja mam intrernet zapnuty cely den i ked pri nom nesedím skor on by to mohol použit proti mne kde ma on istotu ze ja su nevypisujem ale nerobime to respektujem ho a jeho male sukromie minule mu tak spoluziacka zo skoli radila co mi ma kupit na narodeniny pretoze bol zufali verim mu.mozem mu chodit na nicky kedze vsade ma automatike prihlasenie ale nerobim to ani ne by sa to nepoacilo keby mi to robil ...ten vytok na tom nieco je pri styku sa meni flora no mykozu mas aj ked beres antibiotika,vela cukru,plesnivych syrou,imunita atd... ak by mal bit iba toto jediny argument na potvrdenie neveri tak by bolo rozvedeny asi vsetci.moja mama opustila mojho biologickeho otca koli nevere neskor to lutovala kedze okrem neveri bol idealny muz mohla mat kompletnu rodinu miesto toho bola slobodna matka ktora nemala nic ani ja otca neraz to velmi lutovala.

viera27
11. nov 2011

@mandragora22 no ale to si trefne pomenovala - v tom pripade je to hovado 😀
@zajo79 vsak diskutujem, nie? Co by som tu ine robila? Nechapem kam smerovala otazka 😀. Rozhodne nie som chlap a uz toboz nie zivitel nasej rodiny. Ci na co si sa to pytala?

damiankad
11. nov 2011

@zufala111 Ak sa to dá poriešiť a polepší sa ..je škoda rozbíjať rodinu..dúfam že tu nepadnú hlášky...že nie že sa nezmení atd(myslím od iných žien) to musíš vedieť ty sama čo chceš..nie to čo ti radia tu na fóre..ty vieš či ti stojí za to aby ste spolu tvorili pár a napokon aj rodinu nadalej...

tea333
11. nov 2011

@katecameron ubehlo uz par rockov, a on sa odvtedy uplne zmenil. predtym "mlzil", nepovedal kam ide, s kym je. teraz mi sam kazdu chvilu vola, poznam vsetkych jeho znamych, viem co robi a s kym je. prestal chodit von so starymi kamosmi, prestal chodit "sadnut" do mesta.na pokec vobec nechodi, poznam vsetkych jeho znamych. ked ide s kamaratmi, idu trebars k nam domov, najest sa a pod.vzdy zdvihne telefon.
okrem toho odkedy sme rodina, vidim na nom ze v tom ma obrovsku hodnotu a stale sa mi vyhraza, ze on sa so mnou nerozvedie nikdy 😀 proste a jednoducho- to spravanie predtym a potom je diametralne odlisne.
teraz mi aj bez okolkov povie, ked nejaky jeho znamy podvadza zenu a rozpravame sa o tom..

tea333
11. nov 2011

@zajo79 ked je chlap spokojny tak to neurobi? toto predsa absolutne nesuvisi s manzelskou postelou. moj to robil v case, ked za mnou sexualnym apetitom nestihal. bola som mladucka a akurat mi zachutil sex 😀

annaopialova
11. nov 2011

@viera27 je to tak vies len clovek ostane zaskoceny ked taketo nieco najde vtedy prichadzaju na rad zmiesane pocity sklamanie zufalstvo atd

zajo79
11. nov 2011

@viera27 tak asi aj on ma potrebu diskutovat

bodka70
11. nov 2011

@zajo79 , by si sa čudovala, aj chlapi spokojní doma v posteli, "vymýšľajú".

katecameron
11. nov 2011

@tea333 tak to teda nieje pravda chlapi su svine aj ked su spokojní tak podvadzaju

viera27
11. nov 2011

@annaopialova to je asi uplne normalne. Ale jedine co vam pomoze je rozpravat sa o tom spolu a otvorene. Preco, za co, kde je problem. Ale ved to urcite vies. Ten casovy rozdiel napr. medzi modrym konikom (zive.sk, sme.sk, tvfreak.sk a ostatnymi forami co vidim ze napriklad tu sa navstevuju najcastejsie) a pokecom je okrem ineho ten, ze na pokec clovek ide len s jednym zamerom - hladat ludsky kontakt. A kym MK a ostatne zostavaju vo virtualnej rovine, ak sa aj ludia z tychto for stretnu, nie je to obvykle ani zamer fora. A rovnako sa tu nepestuju vazby a vztahy (aspon v drvivej vacsine). Na Pokeci uz zo samotneho jeho zamerania to smeruje od virtualneho kontaktu k realnemu (ci ako kamarat, milenec, to je uz jedno). A to sa pytam, kde na to ti muzi maju cas. Udrziavat vztah predsa nejaky ten cas zerie.

zajo79
11. nov 2011

@bodka70 tak mozno im chyba nieco ine- muz je lovec

tea333
11. nov 2011

@katecameron asi si to chcela adresovat @zajo79 😀

katecameron
11. nov 2011

@tea333 jo mas pravdu

zufala111
autor
11. nov 2011

Nie nie, sex je super... U nas je fakt "vstko" super 🙂)) to si ale protirecim co? 🙂
Ano, suhlasim ze nech si pise ked je inak "fajn" a nenosi to domov, ale vyberanie darceka s kamoskou a "kedy pojdeme na vylet"? Su dve rozdielne veci.. Ja mu nic nevycitam, pokecali sme a viac sa o tom nebavime, som zastanca toho ze ked "odpustim" tak nevytahujem... To len vas tu potom po polroku obtazujem 🙂 dakujem damy.. Cenim si vase rady aj povzbudenia

viera27
11. nov 2011

@zajo79 trosku podrobnejsiu odpoved som napisala vyssie. O zamerani pokecu na budovanie vztahov a vazieb medzi ludmi. A tam je ta strata casu. Nie samotne vypisovanie.

annaopialova
11. nov 2011

@viera27 len my zeny si myslime ze nase polovicky iba s nami komunikuju ked maju problem a nakoniec clovek pride na to ze sa dokaze lepsie bavit uplne z cudzim clovekom

katecameron
11. nov 2011

@zajo79 ti poviem co im chyba KED olej tak mogul ked kopnut tak do gul chaba im poriadny kopanec bo chlapi nemyslia mozgom ale tym co nosia v trenkach

zajo79
11. nov 2011

@zufala111 komunikacia!!! Nic ine vam nepomoze a skus mu verit

zufala111
autor
11. nov 2011

Jaaaj a este jednu vec som chcela napisat... Ja si teda skromne myslim ze som celkom dobre vyzerajuca udrziavana zena, celkom rozumna (az kym nejde o chlapov) 🙂, mam skvelu pracu s velmi dobrou poziciou, celkom sa mi dari... Tie smsky co som citala boli uuuuuplne "debilneho" typu, vysvetlim, ako ked si citate absolutne prehladnych trapnych internetovych balicov ktorych kazda trosku skusena zena prehliadne na prvy krat a to sa ani nemusi zamysliet... Normalne klesol v mojich ociach.. Hovorim ze keby si aspon nteligentne pisal, on ze ano, rave to je ta "zabavka"... Tu uz nesiaha an moj rozum...

katecameron
11. nov 2011

@tea333 a moj svagrik ked uz chodil so svojou terajsou nmanzelkou stíhal obrabat este dalsie dve kazdu mal v inom meste ked nemohla jedna tak isiel za druhou a td. kazdí den s inou

tea333
11. nov 2011

@zufala111 vobec si neprotirecis. ja ked som to vtedy zistila, bolo to v obdobi totalnej zamilovanosti, kedy som si myslela ze lepsi vztah ani neexistuje 😉

zajo79
11. nov 2011

@katecameron ako ta citam - mam chut toho mojho preplesknut medzi dverami... By si ma zmagorila.

Esteze moj sa vyt.tkal za slobodna

bodka70
11. nov 2011

@zajo79 , neviem či práve lovec, ale v takýchto "bokovkách" často nejde ani tak o sex ako taký. ako o poriadne masírovanie ega, zábavu, odreagovanie bez zodpovednosti.... Doma sa s ním síce žena pomiluje, obskakuje ho, občas pochváli či zalichotí - ale už od neho aj čosi požaduje, občas prejaví nespokojnosť, za tie roky už o sebe vedia aj tie menej lichotivé veci, nie je to už ten taký nekritický obdiv. Pipenkám na nete môže "nakukať" hocičo, byť stále zábavný, vtipný a sexy... Len muž, ktorý má pevne vybudovanú sebadôveru a je skutočne zrelým mužom (nielen podľa veku), vie takýmto nástrahám odolať.

viera27
11. nov 2011

@annaopialova samozrejme. Ani nam predsa nase polovicky nenahradia dobru kamosku. ALE z 99% su schopni pokryt nase potreby komunikacie s muzmi. Nie je tak? Aspon teda ja mam svojho manzela zaroven aj ako najlepsieho priatela. Mam vela muzov kamaratov, ale za nimi s problemami nechodim, to teda naozaj vynimocne, ked manzel nema cas.
A takisto mm sa obracia v drvivej vacsine na mna ci uz z pracovneho alebo sukromneho hladiska.

tea333
11. nov 2011

@katecameron moj by to veru nestihal 😀 on ked ma robotu, presne viem kam za kym a na zhruba aky cas vyraza. inak je u svojich rodicov, alebo s nami, alebo sam s malym.muz ani nechodi do roboty a na sluzobky. sem tam si vyrazi s kamaratom do kina alebo sauny. viem s kym, viem kam a este mi aj vola odtial ci mi ma priniest nieco na jedenie (ked sa ide najest s niekym skoro vzdy sa pyta)

annaopialova
11. nov 2011

@viera27 ano aj moj sa obracia na mna ako aj tvoj pekny den

zajo79
11. nov 2011

A este nieco - ak chlap ci zena podvedie, je to znak ze nieco mu vo vztahu chyba

@zufala111 jedine si ho preverit pod inym nickom ak si pripravena na nieco co by si zistila.. Ale ja by som nato energiu neplytvala..skor ci neskor praskne vsetko